Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

2015'te Özelleştirilecek Kurumlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    15 Aralık 2010
    Ne kadar cok ogretmen dusmani varmis hayret ya aga babalari asagiladi ya hepsinin dusman olmasi lazim sizi yetistiren ogretmenlerden utanin bari bunlari soylerken.her meslegin iyisi var kotusu var sapla samani birbirine karistirmayin ogretmenler kotu degil sistem kotu oyle disardan sallamakla olmaz o isler gelin 1 hafta ogretmenlik yapin da gorelim sizi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    28 Şubat 2011
    Şehir
    Kocaeli/Sakarya/İstanbul
    Motosikleti
    CBF150/PCX125/Kawasaki ER6F
    cevap yazacaktım tek tek ama kalp kırmak içime sinmedi.
    herkese selamlar saygılar
    Benli bunu beğendi.

  3. #43
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    [QUOTE=ekremcelik00;3461451]........................

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------


    kardeş sende dikkat et genelleşmeyesin.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------


    Rahat ol, istesem de senin gibi olamam.

  4. #44
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi cebi derken!!!
    Kurum kendi bütçesinden verecek demek

    Nasıl yazmışım, anlamadım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

    Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar cok ogretmen dusmani varmis hayret ya aga babalari asagiladi ya hepsinin dusman olmasi lazim sizi yetistiren ogretmenlerden utanin bari bunlari soylerken.her meslegin iyisi var kotusu var sapla samani birbirine karistirmayin ogretmenler kotu degil sistem kotu oyle disardan sallamakla olmaz o isler gelin 1 hafta ogretmenlik yapin da gorelim sizi.
    Babam emekli emniyet görevlisi.

    İzmir, Ankara, Isparta merkez ve 2 farklı ilçesi, burdur'un 2 farklı ilçesi, Antalya ve Erzurum.

    Bunlar benim bu yaşıma kadar eğitim alırken yaşamak zorunda kaldığım iller. Tüm bu zaman süreci boyunca ki 18 yıl eder onlarca okul değiştirerek okuyan birisiyim. Yani aynı mahallede ilkokul ve liseyi bitirip komşu ilde üniversite okumadım, okuyamadım.

    Tüm bu süreç boyunca eğitim sistemi hep aynıydı ancak öğretmenler farklıydı. Burdur'un Yeşilova ilçesinde tam 1 eğitim - çğretim dönemi boyunca kaldık. İlkokul öğrencisiyim, öyle bir sınıf gördüm ki, hem orta okul hem de lise öğrenciliğim boyunca o öğretmeni ve öğrencilerini hiç unutmadım. 8 ay sonra oradan ayrıldık aradan yıllar geçti ve şimdi o zamanki sınıf arkadaşlarıın hemen hemen hepsi üniversiteden mezun olup işe başladılar.

    Ufak bir araştırma yaparak kimler nerelere gelmiş diye baktım, sonuç tam beklediğim gibi.

    Boğaziçi uluslararası ilişkilerden, marmara ve ankara hukuk, siyasal bilimler fakültesine, Erzurum, Ege ve süleyman demirel Tıp fakültesinden Yıldız Teknik, İTÜ mühendislik fakültelerine kadar bu adamın tüm öğrencileri şu an parmak ısıtacak yerlerdeler. ( ben dahil )

    Bu ilçe 2500 nüfuslu, çok küçük bir yerdi. Buradan 15 kat daha büyük olan Bucak ilçesinde de ben 3 yıl kaldım. O zamanki sınıf arkadaşlarım arasından sadece 1 tane Anadolu mimarlık, 1 tane Akdeniz hukuk ve ben elle tutulur bir yere gelmişiz.

    Bu farklılık eğitim sisteminden dolayı mı yoksa öğretmenden dolayı mı ? Cevabı buyurun siz verin.

    Tabi bu sadece tek örnek değil, yukarıda saydığım her ilden onlarca hoca örnek verebilirim ki Türkiye'deki bu yobazlığın ve cehaletin kökeninin sistem değil, öğretmenlerin kendi özverisizliğinden ve umarsızlığından kaynaklı olduğunu kanıtlayacak.

    Öğtetmen şu an ek ders peşinde, acaba daha iyi bir yere nasıl tain olurum peşinde, kimin kıçını yalasam da iyi bir yerden pozisyon alsam peşinde, hem devletten maaş alsam, hem bir dershanede soru çözsem hem de akşamları özel ders versem peşinde. Kaç öğretmen akşamları mahalle kahvesine gidip öğrenci velileri ile görüşüyor, benim çok yakın bir akrabam 2000 nüfuslu bir beldede 20 yıl öğretmenlik yapıp ödevini yapmayanın akşam evine giden bir öğretmenmiş, hasanoğlan mezunu yani eski köy enstitülerinden. Benim şahsen tanıdığım onlarca genel müdür, CEO ve iş adamı öğrencisi var dedemin. Peki şu anda bu özveri ile çalışan kaç tane öğretmen gösterebilirsiniz kendi kurumunuzdan ? Araba modeli yükseltmekten daha çok ilk sıvan sonunda ortalaması düşük çıkan sınıfın ortalamasını nasıl yükseltebilirim diye düşünen ? İşte bu ilgisizlikle büyüyen çocuklar şu anda veli oldular ve senin karşına çıkan ve her hususta kendi çocuğunu savunan o hödük veli varya, işte o veli sistemin değil, basiretsiz öğretmenlerin eseri. Bence vakit geç olmadan bu trenin en arka vagonlarını yola sokabilirsin bir öğretmen olarak. Yok 125'liği nasıl 250 veya 600 yaparım derdine düşersen ne olur bu işin bedelini sisteme yükleme.

    Toplu iğnenin ucu kadar düzeni olmayan bir eğitim hayatından geçip, uğruna her yıl binlerce lira akıtılan kurumların yakınından geçmeyip 10 bin kişiden bir tanesinin muvaffak olabileceği düzeye erişmiş olup, hala daha üzerine ne koyabilirim diye düşünen birine kalkıpta "ağa baba'yla", "siyasetle" onla bunla cevap veremezsin.

    Bu arada yatılı bölge okulunda matematik ve fen öğretmeni ataması yapılmadığı için 15 gün gönüllü öğretmenlik yaptım, dershaneye gidecek durmu olmayan 3 tane kerataya bir sene ders verdim. Peki sen hayatında hiç yatılı bölge okulunda yada parasız yatılı bir okulda görev yaptın mı ? Akşam eve gelince kafanda bir öğrenci profili çıkardın mı ?

    Allah'a çok şükür, beni yetiştiren hiçbir öğretmenden utanacak yüzüm yok, hatta benim sırtımdan maaş alıp da bana 1 kelime ingilizce ya da almanca öğretememiş nice eşekler var ki onların benden utanması lazım. Belki bindikleri o motosikleti benim sırtımdan kazandıkları paralar ile almışlardır, who knows?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

    Alıntı Vintage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kesinlikle devletin yan gelip yatanların yeri olduğunu söylemiyorum. Böyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ben yan gelip yatan işçilerden çalışanlardan bahsediyorum. Örneğin Karabük Demir Çelik Fabrikası , orada çalışan torpilli işçiler napıyorlardı biliyor musun? Kendilerinin yerine çalışacak işçi kiralıyorlardı. Sonra kartı basıp kiraladıkları işçiyi kendileri çalışıyormuş gibi çalıştırıyorlar ve sonra eve dönüyorlardı. E bunun neresi doğru? Oradaki işçi o kadar çok maaş alıyor ki yerine işçi kiralıyor... Sonra ne oldu 1 tlye özelleştirildi. Evet koca fabrikayı 1 tlye sattılar. Ve orada çalışan 15-20 bin kişiden sadece 4-5 bini kaldı özelleştirilince. Demekki 4-5 bin kişiyle de o fabrika çalışabiliyormuş. Özelde torpil işlemiyor tabi. Bir soru sormak istiyorum. Millet neden çocuklarını devlet değil özel okula yazdırmak istiyor? Yahu devletteki öğretmenlerin yarısı derse bile girmiyor ya da derse girip yoklamayı alıp geri çıkıyor(özellikle beden eğitimi öğretmenleri). Bu okul özelleştirilse, o öğretmenler orada tutunabilir mi? Direk tekmeyi basarlar adama. Bassınlar. Hak etmeden ekmek yok kardeşim. Yok öyle yağma. Ben vergi veriyorum. Karşılığınıda almak istiyorum. Oyumuda kendimce doğru gördüğüm yere veriyorum zaten. Tembel çalışmayan zihniyet değişir mi? Elbette değişir ama uzun bir zaman ister. Askeriye konusuna hiç girmiyorum. Komutanın karısını alışverişe götürüp getirmek için(!) var zaten o askeri araçlar , askerler ... E ben askeriyeyide özelleştirelim demiyorum. Devlete ait önemli kuruluşlar özelleştirilmesin diye belirtmiştim zaten. Ama bunlarında denetlenmesi şart. Ama denetleme derken. Gidip denetlenecek yerin kantininde çay içmek değil. Ciddi bir denetleme. Sürekli olan bir denetleme. Zamanla bu da olur. Şunuda belirtmek istiyorum, bence bir devletin görevi ülkeyi yönetmektir. Milli piyango kuruluşları , at yarışı gibi şeylerle uğraşmak değil. Bu şeker fabrikaları demir çelik gibi fabrikaların çoğu Kurtuluş savaşı sonrası güçsüz düşen halka yardım etmek için açılmıştır zaten. O zaman halkın parası yok ki fabrika kursun. E devlet kuruyordu. Ama şimdi o işlevlerini yitirdiler. Bu kurumların özelleştirilip satılması iyi oldu çünkü çoğu zarar ediyordu(asalaklar tarafından) bunun faturasıda vergiye yansıyordu. Ama şurayada gelelim ki doğalgazı özelleştirmek ne demek yahu? 100 lira olan faturalar çıktı 150 liraya. Satılacak şey var satılmayacak şey var. Yazıklar olsun diyorum bende bazen ..
    Yöneticilerin vicdanı olmazsa o 100 liralık faturalar 150 oluyor maalesef. Adam gibi bir denetleme olsaydı yürek isterdi hesap işletim ücreti almak veya faturaya kafadan pay eklemek. Yıllık aidat alınamayack diye kanun çıkmasına rağmen hala bankalar catır çatır alıyorlar mesela.

    Senin karabük örneğine bir ek de ben vermek istiyorum. Tekel zamanında tekelde çalışan expertler köylünün getirdiği tütünden fire payı adı altında belli oranlarda pay alırlardı, vermezsen tütününü hiç vermezlerdi.

    Büyük inşaat projelerinde özel firmaları denetleyen devlet mühendisleri vardır karayollar yada DSİ gibi. Bu kurumlarda çalışan müdürler rüşvet alarak denetlemek zorunda oldukları özel firmalara neleri kakalıyorlar neleri bir bilseniz. Düşünki betonun içine koyulacak çakılların standartları var, özel firma çakıl taşlarını aylar öncesinden almış ama şu anda testleri geçemiyor bu çakıl taşları. Yani beton üretiminde kullanılamaz, müdürün altına 0 km SUV bir araç çekersin yada oğlunun yurt dışı eğitimine BURS verirsin, yüz binlerce dolarlık bu çakıl taşları bir anda devletin köprülerinde barajlarında kullanılır.

    Urfa^da tek müdürlüğü yapmış bir akrabamdan; kışın soğukta direklere kablo çekmek için yolladığımız araçlar o kabloları yakarak ısınır, içinden çıkan bakırları hurda olarak satardık, aylar sonra soruşturma açılsa bile biz bağladık, köylü çalmış/ sökmüş der işin içinden çıkardık.

    Sonra sen dağ başında bekle TEDAŞ bize elektrik kablosu çekecek diye.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

    Alıntı ilkerabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yuh artık TEKEL ve TELEKOM kar etmedi diyorsun ya yuh artık diyorum..

    Bunlar devletin sırtında yük değil, bilakis devletin yükünü omuzlayıp giden kuruluşlardı.
    Keza bugün satılmak istenen milli piyango gibi..
    Bunlar da satılana kadar da satıldıktan sonra da kar etmediyse.. Dükkanı kapayıp gitsinler...
    Askeriyeye gelene kadar eski cumhur reisi GÜL'e hizmet eden kaç tane personel ve hizmet aracı var bir öğrenin derim.
    Birader, Gül'e hizmet eden personel sayısının özelleştirme ile alakası ne ? Yok Gül'ün AKP kökenli olmasından dolayı bana laf çarpıtmaya çalışıyorsan ban sana bir kere daha yazayım ben AKP'ye oy vermedim.

    Ama yine de Gül'ün yanına aldığı tüm araç ve personel o adamın ANAYASAL hakkıdır, kanunsuzluk yoktur. Kanunda yazıyor ki adam yanına hizmetçi de almış şöför de koruma da.

    Gül'den bu yana geçersek;

    TEKEL ve TELEKOM aslında kar eden ama devletin sırtına yük olan kuruuşlardı.
    Mesela, TEKEL anakra'da 2 tane gökdelen yaptırdı. Asıl ederi 100 milyon lira olsun, ihaleyle bu binaları 300 e verdiler. Yıl sonu devlet hani lan sizin karınız( ticari işlem sonucu elde edilen net gelir olan) diye sorunca cevap olarak " e görmüyon mu bina diktik" diyorlardı.

    1. nokta, tekelin bu 2 gökdelene ihtiyacı var mıydı ?
    2. nokta ihale bedeli eder değeri ile aynı mı?
    3. nokta eskinde kamu kurumlarının gelirlerini bildirmek zorunda olduğu bir kurum yoktu, varsa bile naylon faturalar ile kamu kurumları devletten para saklıyorlardı. Bu sebeple para basan TELEKOM ve TEKEL her sene devletin sırtına yüktü.

    4. nokta, bu kurumun asıl değeri 50 bin lira olsun, sen ihaleye çıktığında hiç bir alıcı sana 50 bin lira vermiyorsa sen bu kurumu nasıl değerine satarsın ?

    5. nokta, şu anda açılan büyük ihalelere bir bak, mesela 3. köprü yada büyük metro istasyonları, altgeçitler veya körfez otobanı. Aklına ne gelirse ihale tekliflerine bak. Teklif veren 10 firmadan 6-7 tanesi hükümet yandaşı firmalar. E kardeşim bu ülkede Koç var, Sabancı var ki kendisi inşaat işinde, MNG var, o var bu var. Bu adamların hiç birisi elini taşın altına koymuyor, 2000 lira verip ihale dosyası bile satın almıyor, ihaleye sadece yandaş kurumlar başvuru yapıyor, sonra çıkıp yandaşa ihale verildi diyorsun. Lan MNG daha ucuz teklif verdi de öyle mi kazanamadı ihaleyi ?

  5. #45
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Benim okudugum yillarda her derse ayri ögretmen geliyordu.
    Hayatta bir baltaya sap olamamamin hesabini hangisine kesecegim.
    Ögretmenlere veryansin edenler,

    zekamizla alay ediyorlar.
    Hani lise sona kadar hep ayni ögretmen okutsa
    valla ben sizden daha fazla saldiracagim da,
    her dersin ögretmeni ayri.

    arkadas sallarken bari usturuplu sallayin.
    umuttuna bunu beğendi.

  6. #46
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Bana gerek kalmamış , gözlemci olarak buradayım ona göre !.
    brds bunu beğendi.

  7. #47
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Kpss de bir sınavda, soruları çalıp 300 bilmem kaç tane karı kocalı tam soru çözdüler, bakan referanslı trt de işe başlayanları oldu. Çocuk liseyi bitirecek it gibi ders çalışacak üniversite için, bir kaç dallama gelecek senin emeğinin içine edecek öss sorularını çalacaklar-modmedyan, hükümet de biz tatmin olduk diyerek üstünü kapatacak. Ales, polislik sınavı vs saysan bitmez eğitimdeki rezillikler, sen ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin, yok ben böyle yetiştim şöyle eğitim verdim hava basacaksın sonra kalkıp öğretmene konuşacaksın kıç yalıyor diye.
    umuttuna bunu beğendi.

  8. #48
    yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2012
    okudugunu anlayamiyorsan dusuncelerini kendine sakla.

  9. #49
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Konu açikmi kapalimi?
    Meraktan yaziyorum.
    Eskiden kilit olurdu
    ya da var da ben görmüyorum.
    Açikmis.

  10. #50
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu açikmi kapalimi?
    Meraktan yaziyorum.
    Eskiden kilit olurdu
    ya da var da ben görmüyorum.
    Açikmis.
    Gerilim arttıkça akım azalıyor, akım derken b..um oluyo kapanıyor. Bir müddet sonra sis bulutu dağılıp tekrar açılıyor. Ateyizler bunuda açıklasın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

    Neyse gerek kalmamış ben açıklamışım zaten
    COQ bunu beğendi.

  11. #51
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerilim arttıkça akım azalıyor, akım derken b..um oluyo kapanıyor. Bir müddet sonra sis bulutu dağılıp tekrar açılıyor. Ateyizler bunuda açıklasın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

    Neyse gerek kalmamış ben açıklamışım zaten
    insan yetistirmeyle tarlada sogan yetistirmeyi bir tutan zihniyet herkes üniversite okumasin arkadas,
    bimde kasiyere ihtiyaç var.
    Kasiyer olmak için üniversiteye ihtiyaç yok diye yazilar falan oldu.
    Ondan takipteyim.
    Yoksa banane!
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

  12. #52

    Üyelik
    05 Aralık 2011
    Şehir
    antalya/muratpaşa
    ne demişti bi üstad bu zihniyet anasınıda satar....

  13. #53
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insan yetistirmeyle tarlada sogan yetistirmeyi bir tutan zihniyet herkes üniversite okumasin arkadas,
    bimde kasiyere ihtiyaç var.
    Kasiyer olmak için üniversiteye ihtiyaç yok diye yazilar falan oldu.
    Ondan takipteyim.
    Yoksa banane!
    Yani eğitim paralı olsun, zengin çocukları Üniversite okusun adam olsun, fakir çocukları da bimde kasiyerlik mi yapsın demek istiyorsun?
    Yoksa Armatör çocukları okumasın babasının şirketinde işe başlayıp, en yakın fabrikatör arkadaşının kızıyla evlendirilsin, fakir çocukları da fabrikatörün kızını düğün öncesi kaçırsın, aşk kazansın mı? N'olsun anlamadım ben şimdi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  14. #54
    ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2007
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]


    Birader, Gül'e hizmet eden personel sayısının özelleştirme ile alakası ne ? Yok Gül'ün AKP kökenli olmasından dolayı bana laf çarpıtmaya çalışıyorsan ban sana bir kere daha yazayım ben AKP'ye oy vermedim.

    Ama yine de Gül'ün yanına aldığı tüm araç ve personel o adamın ANAYASAL hakkıdır, kanunsuzluk yoktur. Kanunda yazıyor ki adam yanına hizmetçi de almış şöför de koruma da.

    Gül'den bu yana geçersek;

    TEKEL ve TELEKOM aslında kar eden ama devletin sırtına yük olan kuruuşlardı.
    Mesela, TEKEL anakra'da 2 tane gökdelen yaptırdı. Asıl ederi 100 milyon lira olsun, ihaleyle bu binaları 300 e verdiler. Yıl sonu devlet hani lan sizin karınız( ticari işlem sonucu elde edilen net gelir olan) diye sorunca cevap olarak " e görmüyon mu bina diktik" diyorlardı.

    1. nokta, tekelin bu 2 gökdelene ihtiyacı var mıydı ?
    2. nokta ihale bedeli eder değeri ile aynı mı?
    3. nokta eskinde kamu kurumlarının gelirlerini bildirmek zorunda olduğu bir kurum yoktu, varsa bile naylon faturalar ile kamu kurumları devletten para saklıyorlardı. Bu sebeple para basan TELEKOM ve TEKEL her sene devletin sırtına yüktü.

    4. nokta, bu kurumun asıl değeri 50 bin lira olsun, sen ihaleye çıktığında hiç bir alıcı sana 50 bin lira vermiyorsa sen bu kurumu nasıl değerine satarsın ?

    5. nokta, şu anda açılan büyük ihalelere bir bak, mesela 3. köprü yada büyük metro istasyonları, altgeçitler veya körfez otobanı. Aklına ne gelirse ihale tekliflerine bak. Teklif veren 10 firmadan 6-7 tanesi hükümet yandaşı firmalar. E kardeşim bu ülkede Koç var, Sabancı var ki kendisi inşaat işinde, MNG var, o var bu var. Bu adamların hiç birisi elini taşın altına koymuyor, 2000 lira verip ihale dosyası bile satın almıyor, ihaleye sadece yandaş kurumlar başvuru yapıyor, sonra çıkıp yandaşa ihale verildi diyorsun. Lan MNG daha ucuz teklif verdi de öyle mi kazanamadı ihaleyi ?
    Fırsat buldukça kimin eli kimin cebinde anlatmaya çalışıyoruz kısaca..
    Anlayana..
    Birazcık da bilmek lazım, bunlar basit şeyler olmakla beraber halkın yüzde 90'ı bilmez, umursamaz.
    Gül'ün personeli 100 kişi.
    Demirelin 4.
    Sezerin 3..
    Nasıl anayasal hakmış bu bilen anlatsın.
    KİT' ler kamunun sırtında yük'tür, zarar eder, işçilere haddinden çoook para verirler.... bunlar da çoğu yalan, yapılan SATIŞ(!)ları haklı göstermek için uydurulmuş masallardır.
    Kamu kuruluşları devletten para kaçıramaz, saklayamaz.

    Zarar vardır ancak bakın BURADA:

    Şimdi YİĞT BULUT ne iş yapıyor sorusunun cevabını aradığımız zaman nerede nasıl ZARAR var çıkacak.
    1. Başvekalet danışmanı.
    2. Köşe yazarı.
    3. Tv yorumcusu
    4. TELEKOM YÖNETİM KURULU ÜYESİ...

    Bir asalak kaç yerden zarar veriyor görebildiniz mi????
    Göremediyseniz şöyle soralım:
    YİĞİT BULUT telekom yönetim kurulu üyesi olduğu yerde ne İŞ YAPAR???? Oraya gitmiş midir hiç???? Sadece buradan kaç para maaş alır????
    Cevap, HAKAN ŞÜKÜR ne kadar meclise gidip kanun çıkardı(!) ise, bunlar da adına ARPALIK denen işlere o kadar giderler!!!!
    Yani neymiş:
    MECLİS bile ARPALIK olmuş..!

    Özelleştirmelere ilk başlanacağı zaman bu liboş SATILMIŞLAR diyorlardı ki DEVLET AYAKKABI MI YAPARMIŞ?????
    Şimdi devlet toplu konut, apartman yapıyor..
    Eh be adam DEVLET HELA MI YAPARMIŞ, sıva mı yaparmış diye soran yok...

    Çünkü günün en büyük ARPALIĞI, köşe dönmenin, dikili ağaç sahibi olmanın, DEVLETİ, VATANDAŞI soymanın bir numaralaı kapısı burasıdır..
    THY ve satılmayan 2 banka da...
    Bunlar kar mı ediyor şimdi de satmıyorlar????
    Hah hah haaayyyy!
    Güldürmeyin beni..
    Bankanın genel müdürü koca banka emrinde duruken paraları evinde saklıyor... Ha ha haaa... İmam hatip parası...


    Bu eldeki devlet bankalarından Verilen usulsüz- geri dönmeyen kredileri yazsam SATILAN kuruluşların getirdiği paraya ağlarsınız..

    Hee, ek olarak:
    İhalelere niye başka kimse girmiyor da almıyor????
    Sıkıysa girsin de alsın..
    Cem Uzan, Halis toprak gibi örneklere bakın..
    Telekomu bir sürü firma varken niye LÜBNANLI HARİRİ ye verdiler???
    Hariri sadece kağıt üstünde sahiptir, asıl patronlar başkadır... Yoksa Hariri denen adam manyak mı, ne yapsın YİĞİT BULUT'u yönetimde????????????????????????????????
    tornacı43 ve [Turan] bunu beğendiler.

  15. #55
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Çocuğu banlamışlar ortalık durulmuş biraz. Tayyip gibi ses kesilince gerilim bitiyor. Banlarken iyi düşündünüzmü acaba, polis çocuğuymuş kendisi bilmem nerelerde tahsil görmüş, sınıf arkadaşları boğaziçilerindeymiş, 80 bin dolar girmiş kurtarmak için hakimmi alacakmış neymiş (uğraşma o şemsiye açılmaz)!! tedaşın kablolarını yakmışlar ama kendi pırlanta, öğretmenler bozukmuş. Her neyse mühim bir şey değil ama sırf misafir hesabıyla buralara baktığını bildiğimden kıllığına yazıyorum.

  16. #56

    Üyelik
    15 Aralık 2010
    Bir insan kendini ne kadar cok ovuyorsa o kadar eziktir.benim her fikrim dogru siz biseyden anlamazsiniz ben oss de bilmem kacinci oldum adammisiniz lan siz havalari nedir ya.bigun olenin arkasindan darisi diger ss cilere der bigun fakirin cocugu okumasin der.olsun lan butun fakirler rahatla

  17. #57
    Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Aralık 2013
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir insan kendini ne kadar cok ovuyorsa o kadar eziktir.benim her fikrim dogru siz biseyden anlamazsiniz ben oss de bilmem kacinci oldum adammisiniz lan siz havalari nedir ya.bigun olenin arkasindan darisi diger ss cilere der bigun fakirin cocugu okumasin der.olsun lan butun fakirler rahatla
    Annesinden gizlice salonda bilgisayarı açıp,annesi salona doğru gelince monitörü kapatan,annesi komşulara gidince hemen monitörü açan bir ergen. Seviyesine inmenin lüzumu yok.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)