Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Network Marketing Hakkında Neler Biliyorsunuz?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150
    Elhamdülillah yaradana Allah herkese gönlüne cok versin ama bnm bu sisteme dahil olan arkadaslarımın hepsi aclıktan nefesi kokuyo 3 senede bi gelişme göremedim. Bu arkadaslarımın hepsi adam toplamak, insanları network marketing sistemine dahil etmek için herkeze ağız eğdiler yeri geldi en iyi arkadasları işi kabul etmedi diye onlarla arkadaslıklarını bitirdiler. Bu insanlar üstelik 3 seneden sonra işi yenilemek için belli bir miktar daha para yatırdılar ama ele gecen sıfır... Tek ellerine gecen yıllık çok az bi miktar para (dolmustan arta kalan 5 kuruslukları atıp biriktirin bir kenara daha çok eder) ve sosyal ortam... Paranız çoksa ve insanlara ağız eğmeyi, bu işi kabul etsinler diye boyun eğmek zorunuza gitmiyorsa ve de yasal ise girin yoksada bosverin gitsin. Unutmayın iyi bir sey olsa insanlar bu sisteme dahil olmak ister, kimse kimseyi dahil etmek istemez zaten... Saygılarımla M ailem...
    McWarnaly ve Ertugyigit bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Mondial 100 Kh 2006. Honda CBF 150 2017
    Kolay yoldan para kazanma hayaliyle yatıp kalkan universiteli arkadaşların bulaştığı şey. İnsanlar kabullensin artık kolay yoldan elde edilecek tek şey masaya vurulmuş 3.5 kilodur. Önce sana vaat verip seninde başkasına vermeni bekliyorlar kısacası en önde sen en arkada onlar olmak üzere tren yapıyorsunuz. Enes olgun denen çakal oturduğu yerden keriz sayıyor keriz başına 1.500 tl helal olsun iyi para.

  3. #43
    KSKLİ_ÖMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2012
    Şehir
    karşıyaka
    Motosikleti
    lifan 150 discovery
    böyle şeyler hiç beni bulmuyor ya . biri şöyle gerile gerile bahsettiğiniz olaya beni üye yapmaya çalışsa anlatsa anlatsa benden 750 dolar para istese ağız burun dümdüz girerim ulen ben o parayı biryerlerimden ter akıta akıta kazanıyorum verirmiyim sana oturur kendim afiyetle yerim ...
    bu arada yazılanlar gerçekten gülünç şeyler sizler beni bu saatte güldürdünüz Allah sizleri daha da güldürsün emi ...
    McWarnaly bunu beğendi.

  4. #44
    cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2013
    Şehir
    Berlin
    Motosikleti
    Duke 390
    Konuyu açan Brooklynn'i yakından tanırım işsiz kaldığım dönemde bana Decathlon'a girmem için referans olmuş ve iş görüşmesine çağırılmamı da sağlamıştır. Ara ara konuştuğum açıkcası sevdiğim çok samimi bir adamdır.

    Yani bu konuyu reklam değil paylaşım amaçlı yazdığına da adım gibi eminim.

    Söz konusu Network Marketing muhabbetine gelince hele Türkiyede durum açıkcası çok acımasızdır.
    Yılmaz Erdoğan'ın benzer konuyu ele alan bir filmi vardı filmin adı "NEŞELİ HAYAT" bunlarda onun benzeri durumlar.

    Onların ne olduğu şaşalı hayatının tabi ki çok büyük bir yalan olduğunu işin özünde tanımadığın adamların cebine para soktuğunu ve peşinde giden insanların da yaş ve statü durumlarını görünce cevabını kendime çok rahat verdim

    Bende zamanında yaşça benden çok büyük ve kültürlü olduğunu inandığım bir amcaya inanıp Amway toplantısına gitmiştim 2011 de. Değerli pazar günümü ayırıp sinemaya tiyatroya acıyıp vermediğim parayı ay acaba içeride ne olacak diye düşünüp 30 tl ödeyip toplantıya girmiştim. Tabi ne avukatlar ne doktorlar ne amcalar ne teyzeler izledik orada büyük karton çekler vermeler üstünde küsüratlı rakamlar adamı sahnede zıplatıp başardııım diye bağırtmalar yakalara rozet takmalar eğitim cd'leri denetim kitapları arada 100 tl kaptırmalar falan. Tabi bunlar bana çok yapmacık ve samimiyetsiz geldiği için 40.dakikada notumu verip pazar günümü daha fazla orada harcamadım.

    Bugün Amway'i bitirmeyen ülkenin network marketing adı altında bir süre daha Mega Holdings'e göz yummasında bence bir sakınca yoktur. Sonuçta aklı başında olmayan saçma salak maldivlerde görmediği devremülklere 200.000ler ödeyen varken Meganın yaptığına çok takılmamak gerekli.

    Hani bir de şu kısım vardır. Kiminin de işine gelir.
    Çevrendeki adamların cebinden $750 çekmen onun için sıkıntı yaratmayacaksa sende bu işi ciddiye alıp anlatabildiğin çevren varsa genişletirim diyorsan. verdiğin parayı geri kazanmak çok zor olmayacaktır. tabi bunu sürekli takip etmek için zamanını ayırman garip adamlarla da bir araya gelip gerekli gereksiz sohbetler yapmak ve beklenti düzeyini sıfıra yakın tutarsan mutlu olabilirsin.

    Kontörlü hattınla ayağında ayakkabısı yokken Iphone 6 plus almak yerine buna para ver bari bir çok insan faydalansın
    Kendine güvenin varsa yaparsın sonuçta $750 paradan bahsediyoruz.
    Ertugyigit bunu beğendi.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

  5. #45
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Bilen bilmeyen konuşmuş cenk.
    ben HERKES kazanacak demiyorum zaten. Algıları açık olmayan arkadaşlar ezbere konuşuyor.

    işin ne olduğuna dair önyargıyla yaklaşıp para kazanıldığını görünce ben de girdim. İyi ki de girdim. Asıl işim değil ek işim. Beni tanımayan saçma sapan konuşanlara da selam olsun.

  6. #46

    Üyelik
    17 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Mega holdings şudur : piyasada 400 liraya alabileceğiniz ürünü ( herşey dahil ) 750 dolar mı 2000 tl mi ne ise ödeyerek en dandik ürünü alıp piramite üye olmaktır. Ürün satışı da sırf yasal olsun diye.

  7. #47
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Alkışlıyorum!!

  8. #48

    Üyelik
    18 Kasım 2014
    Motosikleti
    BMW F650GS 2007
    Bu system basit , herkes birbirinin sanal patron olmaya çalışıyor , altındakiler kazanırsa kazanır , en son patron olamayan alttakiler de zırlayıp sövüyor .

    Ama bir değer yaratılmıyor . Her sisteme giren koyduğu parayı altındakilerden çıkarmaya çalışıyor , sanal kapitalizm denebilir .

    Bundan kazanan arkadaşlar da övünmesin kendiyle , sen ne kadar kazanıyorsan , alttaki beceriksizlerin parasını kazanıyorsun , onlar kaybettiği için kazanıyorsun . Çünkü bu sistemde herhangi bir değer yaratılmıyor , emek de yok üretim de , sadece döngü var , döngüden para çıkarabiliyorsan ceo havalarına girmene gerek yok , sosyal ilişkilerin ortalamanın üstündedir , ağzın laf yapıyordur vs . sonuçta sistemdeki 1inin parasını kılıfına uydurup çalıyorsun.

    Lotoyu iddaayı bu kadar seven memleket bunun da hastası tabi ki , ne de seviyoruz , hatta sevmek eksik oldu tapıyoruz beleş kazanca...

  9. #49
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2011
    Şehir
    İstanbul
    network marketing ile gelen bir dolu insan oldu şimdiye kadar bir tanesi de çıkıp gösteremedi

    -abi bak bu kestiğimiz fatura
    -şunlar senin sosyal hakların ve sgk primlerin
    -bak bunlar bunlar çalışma şartları
    -bu senden şu kadar parayı şunun için aldığımıza dair belge
    -şunlar şunlar müşterilerle yaptığımız anlaşmalar
    - şu çizelge piramitin tamamı sen katılırsan şurasında olacaksın
    -şirketin Türkiye ayağı şurda ve Türkiye sorumlusu şu şu kişiler

    vs vs..

    hepsinin dediği
    -''efenim ıııı şey.. işte şey amerikada network marketingçilerin bi birliği var''
    -''eee??''
    -''şey bi sorun yaşarsan bizle oraya başvurabilirsin..''

    oldu canım elin amerikalısı da zaten benim derdimle uğraşacaktı..

    abicim bi kere baştan takla bir sistem olduğu belli ne yazılı belge var ne de yapılan işi kaydı kuydu var. Açıkçası ilk sayfada bir arkadaşın yaptığı hesaplamayı oturdum aldım kağıdı kalemi hesapmakinemi kendim yaptım ulen dedikleri şartta mümkün değil sana ve senin 2-3 sıra yukarında ki adama para kalması. şirket sahibi de yada bu işi başlatan her kimse cebinden çıkarıp aferim oğlum satış yaptın al bu da sana 60$ diyecek hali yok ya..

    Kısacası böyle şeylere inanmayalım itibar etmiyelim. Daha bu ülkede video kaydı olan kaza da bile ne üç kağıtlar dönüyor. Siz ki kalkmış bir kaç adamın dediğine itibar ederek üste para vererek işe giriyorsunuz.

    Ha unutmadan bu tip networkmarketing yapanlar genelde kendi açıklarını söyleyen insanları da ''daha önce yapmamışsın belli ondan böyle konuşuyorsun'' yada ''kesin bu işe daha önceden girdin BECEREMEDİN'' diyerek yaftalamaya çalışanları da vardır. İtibar etmeyiniz.
    KSKLİ_ÖMER, Ertugyigit ve _chaotic_ bunu beğendiler.

  10. #50
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2007
    Şehir
    Sakarya-Akyazı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    bende yakın bir arkadaşım tarafından davet edildim,ve onun için çok üzüldüm...

    bu işin asıl amacı (onların insanlara söylediği) biz herkesin kişisel veb sitesi olmasını istiyoruz ve herkesin bu işten para kazanmasını istiyoruz..

    işte dakka 1 gol 1 beni kaybettin;bu dünyada herkesin doktor veya herkesin öğretmen,polis ve ve gider,olduğunu düşünelim sizce mantıklımı?

    bu işin benim gördüğüm tek doğru yanı,kişisel gelişime aç kalmış ülkemde insanları bu yalanın altında kandırıp bu çarka sokmak...evet kişisel gelişim insan çevre bunlar iyi şeyler ama bağlandınız asıl amacınız çürük bu işi yapma sebebiniz koca bir yalan.

    bunlar bu işe karşı tamamen şahsi görüşlerimdir tabiki bu dünyada bundan daha saçma işler yapan insanlar var herkes istediğini yapmakta özgür ama bu işe arkadaşlarını bulaştırmak zorunda olman işte tehlike boyutu burada.

  11. #51
    _chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2015
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    mustafa_325 bunu beğendi.

  12. #52
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Konuyu açan arkadaşımız bu gün ne düşünüyor?
    Hâla işin içinde mi?
    Aradan geçen 3 senede neler oldu?

    Bence yazarsa güzel olur.
    yulis bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)