Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

PSC International Bursa Merkez Şubemiz Açılmıştır

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2011
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    Merhaba arkadaşlar, Türkiye'de bireysel ve kurumsal müşterilerine ambalaj, paketleme, gönderi ve sigorta seçeneklerini ilk defa tek bir hizmet noktasından sunmaktayız. www.pscturkey.com.tr ve www.paketmarketim.com.tr ve facebook:pscbursamerkez olarak bize ulaşabilirsiniz. Siz değerli MT ailesine özel Bursa Merkez Gazcılar şubemizden özel avantajlar sunacağız.

    PSC International, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine koruyucu paketleme çözümleri sunan bir kargo şirketidir. STOROpack, EmbaProtec ve HANS KOLB firmalarının bir parçası olarak, geniş bir yelpazede paketleme çözümleri sunabilmekteyiz. Benzersiz hizmet ve destek düzeyiyle amacımız; geniş kapsamlı yenilikçi ürünlerimizle müşterilerimizin paketleme sorunlarına sıra dışı çözümler getirmektir.

    Paketleme hizmetlerimizi in-house (yerinde paketleme) olarak fabrikanızın paketleme hatlarına veya büyüyen ağımız üzerinden sunmuş olduğumuz eşsiz ‘Tek Noktadan Çözüm’ modeli ile son teknoloji paketleme teknikleri ve teknolojileriyle 3 hizmetimizden (paketleme, yollama ve sigorta) yararlanabilirsiniz.

    BİR TELEFONUNUZ YETERLİDİR ! GELİR ALIR, PAKETLER VE GÖNDERİRİZ VEYA PAKETLEME SİSTEMLERİ UZMANLARIMIZDAN BİRİNİN SİZİ ZİYARET EDEREK KORUYUCU PAKETLEME GEREKSİNİMLERİNİZE ÇÖZÜM ÖNERMESİNİ SAĞLARIZ.

    Kırılgan, paketlenmesi zor farklı şekilli,büyük veya değerli eşyalarınız için size en uygun paketleme çözümünü öneririz.

    Küresel şirketler STOROpack, EmbaProtec ve HANS KOLB'un Türkiye, Kuzey Afrika ve Orta Doğu distribütörü olarak PSC; şoklardan, titreşim ve sallantılardan, çizilme ve aşınmalardan, elektrostatik yük akımlarından, izolasyon, çürüme, korozyon ve kaymalardan meydana gelebilecek zararlara karşı ürünlerinizi koruyan, oldukça geniş çeşitlilikte ürün paketleme malzemesi ve sistemlerine sahiptir. PSC; en zorlu paketleme ihtiyaçlarınız için, gönderilerinizin taşıma esnasında emniyet ve güven içerisinde olacağını garanti eden basit ve pratik çözümler bulmanıza yardımcı olacaktır.

    Paketleme Araştırma, Tasarım ve Geliştirme merkezlerimiz; gönderilerinizin varış noktasına, emniyet ve güven içerisinde ulaşması için en etkin ve uygun paketleme çözümlerini tasarlar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

    <img src="http://www.upmatik.com/m/2014/03/24/ornekler-729213744.jpg" alt="ornekler-729213744.jpg" border="0" />


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Kasım 2013
    Şehir
    01 27
    Motosikleti
    600 rr
    bu firmayla londraya ayakkabı gönderdim fiyatı uygun ve sadece 3 günde gitti yurtdışı gönderilerinizde tercih edebilirsiniz yurt içi hakkında bilgim yok


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler