Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

BUNALIMDAYIM :(

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2011
    Şehir
    Süleymanpaşalı
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Bence haline şükret bi işin bi ailen ve senle evlenmek isteyen bi sevgilin var, emin ol ki seninde yerinde olmayı isteyen ve senın durumuna imrenebilecek yüzbinlerce insan vardır bu ülkede. Hayatında hiçbişey yolunda gitmiyomuş gibi yazmışsın fakat bu tarz olaylar yani işten cıkarılmalar sevgilisinden eşinden vs ayrılamalar yada istediği işi yapamama gibi durumlar insana kötü günler geçirtsede bu kadar yıpratıcı olmamalı diye düşünüyorum. Hayat dediğin 3 gün zaten bugun var yarın yok Rabbinin sana takdir ettiği kaderi yaşıyosun inançlı biriysen tabiki! Kendini salma ve hayata herzamankinden daha fazla sıkı tutun..Bence sevgilinle beraber çalışarak evlenirsinizde herşeyede sahip olursunuz.Gecenin en karanlık anı sabaha en yakın olan zamandır bunu unutma Allah yardımcın olsun..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Malesef ülkede bir çok insanın durumu senin gibi , bir işin ve başını sokacak bir yuvan olması , seni biraz daha şanslı kılıyor !, kendine göre , çalışan bir eş bul ve fazla kurcalanmadan yuvanı aç , maddi durumuna göre beklentilerini dengele , yani fazla hayalci olma ,gerçekleri kabul et ! , ve hayata pozitif bak ! herkes on numara olacak diye bir şekil yok ! 987654321...0 diye gidiyor ve bitiyor !!!, unutma !!! esen kal .

  3. #23
    HanzoLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Aralık 2013
    Kardeş damadan düşenin halini damdan düşen analar yazını okuyunca boş hayatım gözümün önünden geçti. Seninkine benzer bir hayatı istemesemde hala yaşıyorum. Ben 38 yaşındayım evli ve 2 çocuk babasıyım ama hayatıma hala yön verebilmiş değilim ömrüm hep okumakla sınavdan sınava girmekle geçti senin tabirinle çevremde bundan adammı olur dediğim insanlar herbiri memur amir vs oldu şimdilerde insan aşağılık kompleksine kapılıyor.
    Yahu benim neyim eksik nerde hata yaptım yoksa lanetlendimmi diyorsun sürekli iş değiştiriyor işini sevmiyorsun kendine vakit ayıramıyorsun sürekli mutsuzluk ve gelecek korkusu Dua ediyorum ALLAHIM YARDIM ET NEOLUR GÖR BENİ ARTIK... umut dostum işte insanı ayakta tutan şey.
    Yani ALLAH tan umudunu kesme eğerki inançlıysan ibadetini yap dua et. Unutma ALLAH dualarımızı reddetmez sadece geciktirir hiç ummadığımız yerden nasiplenebiliriz. asgari ücretle çalışıyor ve HALA DUALARIMIN KARŞILIĞINI BEKLİYORUM. Allah yardımcın olsun kardeşim

  4. #24

    Üyelik
    08 Ağustos 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    honda cbr 250
    Bu güvenlik işiyle nereye kadar giderim.evlenirsem ya gecinemezsem.şiddetli geçimsizlik ten bizde kendimizi adliye onunde bulmayalim sonra.birde çocuk olursa.onun nafakasi falan.aman allahim.bekarlik günlerini ararim herhalde.gönül çok şey yapmak istiyor ama imkanlar el vermiyor maalesef :( elimden tutacak bir iş sahibi yapacak kimsemde yok.biri vardi.enistemdi.2 sene önce milletvekili oldu.sözünün gecmiyecegi yer yok.bana iyi bir iş bulacagina söz vermişti ki ne oldu biliyor musunuz? Adam vefat etti genç yasinda.bakar misiniz talihsizlige.yine bütün hayaller çöpe gitti.snra isyan mi ediyorsun diyorlar hayir ama bu bir haykiriş.robot değilim.insanim etden kemikten ruhtan yaratılan bir insanim bende.

  5. #25
    HanzoLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Aralık 2013
    Aslında mesleğin kötü değil devlet haklarını verse hakettiğin maaş en az 2000TL bu hükümetle olurmu bilinmez ama DEVLET Özel Güvenlik Yasası çıkarmaz ise özel sektör kanımızı emmeye devam eder YA SABIR.

  6. #26

    Üyelik
    02 Şubat 2014
    Yaşam özetin bu ülkenin oratalamasına çok uyuyor arkadaşım.Yani gelişememiş ve zor gelişecek bir ülke profili.Aslında konu sen değil aynı durumda ki milyonlar. Düzenin doğal bir sonucunu yaşamaktasın.Piyango gibi kişisel çözümleri göz ardı edersek, içinde bulundugun ekonomik yapı ,tamamen bu toplumun yansıması.Bu konular oldukça derin.Şahsın için ise içinde bulundugun ve farkına varmadıgın zenginliklerini vurgulamak isterim.GENÇLİĞİN ,SAGLIGIN ve AİLEN.Bu zenginliklerini teselli olarak kullanman için değil farkında olup faydalanman için söylüyorum.Çok çalış,iyi insanlarla iyi ilişkilerine devam et.Çevreni zenginleştir.Sıcak bir merhaba ile veya ufak bir yardım almak veya etmekle önünde hayal edemediğin ufuklar açılabilir. Katılacagın bir sohbet,bir tiyatro oyunu ,yürüyüş veya spor aktivitesi bunlar ve benzeri birçok ortam sosyal iletişim için uygun ortam yaratır.İnternette ki iletisşim olanklarını zaten benden iyi bilirsiniz.Sabır ve azimle telaşsız ama ileriye bakarak ,başarma şansını artırabilirsin.Hayatın % 51 i olan şans diliyorum sana.Hoşçakal.

  7. #27
    okan kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    sym joyraide 200
    MERHABALAR.31 yaşında hemen hemen aynı sorunları olan arkadaşım var. beş sene birisiyle çıkmış ama sonunda ayrılmışlar. şimdi evlenmek istiyor ama bir türlü kısmet olmuyor. evi yok, maaşı 1600 tl,evlense enaz 650 tl kira verecek. anne-babasıyla kalıyor,doğru dürüst birikmiş parası yok,babasıylada arası limoni.malüm ev-araba olmayanada bu devirde kolay kolay kız vermiyorlar. '' yaşın geçiyor,artık evlen '' diyenlere, ''- böyle şeyler kısmet. evlenip ayrılsam, bide çocuk olsa dahamı iyi olur, bolca dua ediyorum olursa olur,olmazsada yapacak bişey yok,bunada şükür ''diyor. genelde arkadaşlar arsında, yaşadığı sıkıntılara rağmen,en neşelimizde o.

    bu dünyada insan şu 3 şeye aynı anda sahip olmaz ,olursada bu çok çok kısa sürer.
    1= sağlık
    2=huzur
    3=zenginlik

    HAYIRLI GECELER

  8. #28
    SENARİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2014
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Kawasaki-Ninja 250 R
    Ah be kadeşim , meslektaşım Güvenlik görevlisiyim bende senin gibi. Seni bu sıkıntıları dertleri tasaları düşündürmeye iten bir işin var.Öncelikle farklı birşeylerle uğraşmanı tavsiye ediyorum Başını kaşıyamıyacak kadar vaktin olmazsa , bu sıkıntıları düşünecek zamanın da olmaz. Anlıyabiliyorum
    Sorumsuz ol demiyorum ancak hayatın gidişatını (kötü tarflarını) düşünme.Kendine vakit ayır çeşitli aktivitelere katıl olmadı spor yap,bowling'e git ,balık tut göreceksinki bunlar seni rahatlatacaktır...(Kafanı Dağıt)

  9. #29

    Üyelik
    08 Ağustos 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    honda cbr 250
    Sizlerin yazilarinizi okuyunca gerçekten rahatliyorum.samimiyetinizi bana yardim etmek istemenizi gerçekten hissediyorum.bu konuya kimse cvp bile vermeye bilirdi. demek ki hala insanlık ölmemiş.allah hepinizden razi olsun.ne muradiniz
    Varsa versin.dertleriniz tez elden gitsin.sağ olun varolun.hayirli geceler...

  10. #30
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cawa
    Bu bir politikanın ürünüdür belkide.

    Çok güzel kişisel gelişim kitapları var özellikle kendine güvenini pekiştirmeni sağlayacak cinsten .
    Belki bu kitaplardan sonra hayatın bir anda değişmeyecek ama emin ol olaylara ve olanlara bakış açın değişecek.


    http://www.youtube.com/watch?v=5wuWJWAOva4

  11. #31
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Herkes yanlışının olmadığını düşünür ama detayları atlar.



    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"

  12. #32
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    Türkmenistan
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Senin yazını ve yorumların tamamını okudum. Umarım sende benim yorumumu okursun.

    Şu anda içinde bulunduğun durumu herkes kendi penceresinden değerlendirmiş. Neredeyse tamamı doğru. Ülkemizde değil dünyada senin durumunda olan birçok insan var. Bunun bilincinde ol ve derhal karamsarlıktan vazgeç.


    Sonra sahip olduklarını listele. En başa sağlığını koy. Unutma sağlığın yoksa sahip olduğun hiçbirşeyin kıymeti yok.


    Sonra bir başka liste yap. Bu da sahip olmak istediklerin listesi.

    Son olarakda bu sahip olduklarından hangilerini kaybetmeyi göze alacağına karar ver ve bir bir üzerini çiz ve her çizdiğin için sahip olmak istediklerinden birini yuvarlak içine al.

    Neticeyide burda bizimle paylaşırsan sevinirim.


    >Aslında hayat, sahip olmak istediklerimizin peşinden koşarken kaybettiklerimizden ibarettir.<

  13. #33

    Üyelik
    08 Ağustos 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    honda cbr 250
    Sinan-er kardeşim.ewt bir liste yaptim.sahip olduklarim saglik-aile-iş-sevgili-dost-motor bunların arasından iş-sevgili-dost ve motoru kaybetmeyi göze alabilirim.çünkü bunların yerini tekrar doldurabilirim.sahip olmak istediklerini.evlilik-cocuk- ev-araba-guzel bir sehir yada ulkede yasamak-iyi bir iş-bunlarin arasından iyi bir iş ve evlilik haricinde diğerlerinden vazgecebilirim.sonuçta aile -saglik ve evlilik-iyi bir is kaliyor bende bunlardan sadece aile ve saglik var.diğer ikisini istiyorum.çok şey mi istiyorum sence ?

  14. #34
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Sanki ömrünün sonuna gelmiş gibi konuşuyorsun. Yaş daha 33. Biraz geçikmiş olabilirsin ama daha tren kaçmadı. Hedeflerinin peşinde koşmaya devam et. Zaten yapılacak başka bir şey de yok.
    Sinan Aksu bunu beğendi.

  15. #35
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    Türkmenistan
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    İyi bir iş Bu çok kapalı bir ifade. İyilik ölçüm derecen nedir ?


    İş konusu aslında en kolayıdır, çünkü tamamen sana bağlıdır. Çok çalışırsan ve bu çalışmada süreklilik gösterirsen ve kaliteni yüksek tutarsan işvereninden imtiyazlar kazanırsın, bu imtiyazlar ilerleyen zamanlarda sana işinde yükselme olanağı verir yükseldikçede kazancın artmaya başlar. Bu bütün iş kolları için geçerlidir. Falancı işde çok para var felancı işde az para var diyerek sadece kendimizi kandırmış oluruz.

    Burada okumakdan yada eğitim seviyesinden bahsetmiyorum. Her ne iş yapacaksan bunu diğerlerinden iyi bir şekilde yapman gerekli. Diğerlerinden iyi bir şekilde yaparken hemen anında ödül beklememelisin. Bu uzun sürer, sabır gerektirir.

    Herkes mesai saatinin hafta sonunun ay sonun bir an önce gelmesini beklerken iş ile oyalanır vakit geçirir. Sen bunu yapmak yerine kendinle diğerlerini kıyasla ve onların hep bir adım önünde olmak için daha fazla emek ver.

    Vaktin varsa ikinci bir iş yap. İkinci bir iş hiçbir zaman yorucu değildir, seni oyalar ve dinlendirir.



    Hiçbir düzene ayak uydurma kendi hayatın ve kendi düzenini kurmalısın.


    Çalıştığın işyerinin kapanması iflas etmesinin zararı sana en fazla ödemediği birkaç aylık maaşı kadardır. Ceketini alır çıkarsın edindiğin tecrübe senin yanında nakit olarak dolaşır ve hep artar. Bir sonraki işde sana döneceğinden şüphen olmasın.


    Özel ve kamu sektöründe çalışan hepimiz biliyoruz ki öncelik daima torpillilerindir. Malesef bu hep karşımıza çıkar ve her defasında elimiz kolumuz bağlıdır. Ama torpilliler ve torpil yapanlarda bilirki dönüp dolaşıp gelecekleri yer işlerin sarpa sardığı yerdir. Bu durumda kozlar tamamen işin içine iyice gömülmüş kişinin eline geçer. İşde o an beklediğin andrır. En iyi şekilde değerlendirmeli ve istediğini ( hakkını ) alabilmelisin.


    İşde bu iş karmaşasının içine dalan biz iyi bir gelir elde edip bütün sorunlarımızın çözülmesini beklerken sağlığımızın biraz bozulduğunu umursamayız. Zaten ailevi sorunlarda ufakufak başgöstermeye başlamıştır ve siz bununla ilgilenmez kulak asmaz ciddiye almaz olmuşsunuzdur.


    Gelir yükselmiş ve düzenli olmuştur ev alınır evlenilir ödenmeyi bekleyen taksitler de biraz strese neden olmuşdur çocukda yolda ) aile genişleyecek hazırlık yapmak lazım......


    Neyse hikayeyi fazla uzatmayayım. Bundan gerisini kurgulamak zor değil.


    Uzun lafın kısası benim gözümde kazanacaklarınla kaybedeceklerin arasında çok fark yok. Sağlığını koru ve hayatı nasıl istiyorsan öyle yaşa.

    Küçük şeylerle mutlu ol büyük şeyleri dert etme. Büyük başın büyük derdi olur.

  16. #36
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    DL1000-Nmax155
    Delikanli adamsin düşündügün şeylere bak.
    33 yaş dediğin nedir ?
    Taşı sıksan suyunu çıkartırsın,
    Bu kadar kötümser olma,

  17. #37

    Üyelik
    08 Ağustos 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    honda cbr 250
    Ewt sinan er kardesim.özel iş sektörü çok.iyi anlatmişsın.ben baskalarindan.daha fazla calistigim ve hakkimin yendiğini anladigim anda iplerimi kopariyorum.haksizliga gelemiyorum.belki de daha fazla sabredip istikrar saglamam lazim.her yeni iş sıfırdan başla anlamına geldiği için ilerleyemiyorum.çok mantikli geldi bana.tesekkur ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

    Sizlere bisey daha sormak istiyorum.baht bağlama,nasipsizlik,kısmet açma gibi hacı hocaların yaptığı birşeyler var mı? Tabiki de herşey allahtandir buna inanıyorum.o izin vermezse hicbisey olmaz ama bazilari bu duayi,mıskayı vs...üzerimde tasidiktan sonra herşey yoluna girdi gibi bazi seyler söylüyor.bu ne derece etkilidir? Denemekte fayda var midir?

  18. #38
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    DL1000-Nmax155
    Alıntı durmazzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Sizlere bisey daha sormak istiyorum.baht bağlama,nasipsizlik,kısmet açma gibi hacı hocaların yaptığı birşeyler var mı? Tabiki de herşey allahtandir buna inanıyorum.o izin vermezse hicbisey olmaz ama bazilari bu duayi,mıskayı vs...üzerimde tasidiktan sonra herşey yoluna girdi gibi bazi seyler söylüyor.bu ne derece etkilidir? Denemekte fayda var midir?
    Eğer birazcik Allah'a inancin varsa, bu söylenenlere sakin itibar etme.
    Hacıdan hocadan sakin medet umma,
    Carbondioxid ve Sinan Er bunu beğendiler.

  19. #39

    Üyelik
    22 Nisan 2013
    Şehir
    ATAŞEHİR
    Motosikleti
    2013 Yamaha X-Max 250 Aluminum Slate
    Elin ayağın tutuyor sağlığında yerindeyse senin bu saatten sonra yapman gereken bana göre öncelikle geleceğe yönelik plan ve bunları gerçekleştirmek için çalışman lazım.. He diyeceksin ki çalışıyorum zaten olmuyor.(olmuyor demeyeceksin hiç bir zaman)İnsan oğlu mantıklı bir plan yaptığı süreceği gerçekleştiremeyeceği bir şey yoktur. Herkes çalışıyor ne için hedefleri için ama saçma sapan planlar yapıp uygulayamadığın da kafayı yiyor. önce oturacaksın pozitif bakacaksın relax olacaksın etrafında ki insanlara bakacaksın ne yapmış ne olmuş veya ne yapıyorlar da ne oldular sonra kendine bakacaksın bende yapabilirim diyeceksin ve özgüvenini oluşturacaksın. bugün asgari ücretli bir adam ev sahibi olurken 5000 tl maaş alan biri olamayabiliyor değil mi. bunların nedenlerine bakacaksın birisi geleceği düşünmüyor ya nasılsa maaşım işim iyi diyor alırız bir ara biride diyor ki kardeşim sağlığımızda yapacağımızı yapalım yarınımız ne olur bilinmez diyor ve bana göre de mantıklı olanı yapıyor. Önce geleceğini sağlama alacaksın ki 30 undan sonra mutlu olasın. bugün yaptığın işi 5 yıl sonra yapabilecek misin belki hayır. belki farklı sıkıntılar çıkacak daha kötü olacak, o yüzden ne yaparsan 35 e kadar yapar insan.. benden bi kardeş tavsiyesi önce etrafında kileri temizleyip yeni bir düzen kurman eğer evlenmeyi düşünüyorsan da her zaman çalışan kadınla evleneceksin sadece parasal olarak demiyorum bunu çalışan demir pas tutmaz misali dir. Hayat ta birbirini daha iyi anlama fırsatı oluyor. parasal konusundan bakarsak ta etrafımda asgari ücretler çalışan karı kocalar var ev sahibi olup ev geçindiriyorlar he sosyal hayatları nasıl bekar adam haftada 1 çıkıyorsa onlarda ayda 1 çıkıyor ama gelecekleri için çocukları için yani mutluluk için yapıyorlar. zamanı gelecek belki dünyayı gezecekler. neyse içinde ki umudu hiç bir zaman yitirme sen çabaladıkça olur ama bırakırsan bir bok olmaz. valla benim de bir sürü sıkıntılarım oluyor hala da var ama hiç ümitsizleğe kapılmıyorum örneğin bilgisayarımda maaşım ve ödemelerime göre gelecek ay ne kadar harcama veya yatırım yapabilirim diye bakıyorum. yani planlı hareket ediyorum. en önemlisi şu zaman da etrafında ki kimseye ama kimseye güvenme kendin ol kendin yap her şeyi. BABANA bile.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer birazcik Allah'a inancin varsa, bu söylenenlere sakin itibar etme.
    Hacıdan hocadan sakin medet umma,
    be durmazz abi gördüğüm kadarıyla sen etrafında ki lerin lafıyla çok hareket ediyorsun. en büyük yanlıştır bu. konuş tartış ama yapma tart düşün kendin karar ver. Bu tarz şeylerden de mümkün olduğunca uzar dur.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)