Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Marketglory , hem oyna hem kazan

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    marketglory die insanları pc başına kitlemeyen , saatlerini çalmayan ve belli bir süreden sonra azda olsa maddi getiri sağlayan bir oyun buldum. Marketglory , 2 senelik geçmişi olan ve günden güne popüleritesi artan bir oyun. nedir bu marketglory , uzun ama açıklayıcı bir yazı sizi biraz bilgilendirecektir , eğer oyunu denemek isterseniz referansımı kullanmanızı rica edeceğim , belki diyeceksiniz sırtımdan para kazandırmam uleyn referanstan değilde normal olarak başlasanızda kazancınızın %10'u admin'e gidecek , admin'e gideceğine yabancıya gitmesin
    referans : http://www.marketglory.com/strategygame/SmirnouF

    oyunda oyuncuların profillerini inceliyoru, kazandıkları ve hesaplarına çektikleri paralara bakıyorum , ciddi anlamda güzel para kazananlar var , bahsettiğim rakamlar 500-1000 € arası rakamlar , tabi bizim gibi yeni başlayanlar için bu iş tabiki bir hayal ama belli bir seviyeden sonra o kadar olmasada ufak bir gelir elde edebiliriz.

    Ayrıca bu linkide incelemenizi tavsiye ederim ; http://winchestermg.blogspot.com/201...ry-rehber.html

    Oyuna yeni basladiniz ve su an yapabilecekleriniz kısıtlı. Oyunda Work, fight, arena, war, referral alım-satımı, sirket kurup ticaret yapma, hisse senedi alım-satımı, borsa takibi gibi eylemler mevcut. Öncelikle yapabilecegimiz work islemi var.Belirli bir paraya sahip olana kadar work islemini duzenli olarak gerceklestirmeliyiz. Work(iş) u 24 saatte bir kez yapabiliyoruz ve bu sayede calistigimiz sirkete productumuz(üretim gücü) a gore urun uretiyoruz ve sirketten verdigi maasin bir kismini yine product miktarimiza gore aliyoruz. Productive i sol sutunda gorursunuz. Productive; energy(Ayrintili bilgi icin asagidaki gazeteyi okuyunuz), experience ve knowledge in 3 e bolumuyle hesaplanir. Work u sol yukari kisimda gorebilirsiniz tikladiktan sonra WORK NOW yazisina tiklayarak calisabilirsiniz. Sadece en yuksek maasi veren sirkete calisilabilir. Work un ustunden 24 saat gectikten sonra tekrar calisabilirsiniz. Workler bize referral(referansımızla uye olan kisiler) sayımıza gore experience point verir. Hic aktif referansımız yoksa bir workde 0.7 , 1 tane varsa 1, 2 tane varsa 1.5 , 3 tane varsa 2, 4 tane varsa 2.5 ve 5 tane varsa 3 point experience artar. Referanslarınızın aktifligi 11.30 dan hemen once referanslarınızın enerji durumuna göre alınır. 11.30 den hemen once energy si 1 den yuksek olan referanslarınız aktif sayılır ve buna gore yaptıgınız work den exp point alirsiniz. Aktif referral ler 11.30 dan 11.30 a hesaplanir. Experience pointler her gun binde 3 oranında duser. Workden ayrıca maas alırsınız. Alacaginiz maasin genel formulu: [(Maas/1000)xProductive] dir. Her bir work yuzde 50 energy harcar. Energy 1 den asagiya dusmez.

    Her gun work islemini gerceklestirmeliyiz. 3 gun ust uste araliksiz work yaparsak devletten work bonusu kazaniriz. Yani 2 gun kacirmadan work yaparsak 3. gun work yaptigimizda bonus aliriz. Ulkemizde zaman zaman cesitli bonus politikaları izlenmektedir. Yani bazı gunler bonuslar yuksek tutulup bazı gunler dusurulebilir. Work bonus en cok 500 TRY olabilmektedir. Work bonusun 500 TRY olması su anlama gelmektedir: 1000 product a sahipseniz work bonusdan 500 try alacaksiniz. Örneğin 10 productunuz var size gelecek olan work bonus 5 try olacaktir. 1 Producta sahipseniz alacaginiz work bonus (1/1000)x500 den 0.5 TRY olacaktir. Work bonus degisebileceginden genel formulu verirsek; [(Productive/1000)xWork bonus] olur.

    Simdilik yapabileceginiz work islemi disinda fight islemi vardır. Fight i da yine ust sol tarafa tiklayarak yapabiliriz. Onumuze trainer cikar yanindaki atack butonuna tiklariz ve acilan sayfada yine atack butonuna tiklariz ve fight baslar 10 dakika surer. Su an bahsettigimiz referral fight dır. Referral fight da silah almak gerekmez. Peki fightlar bize ne kazandirir? Gunde kac kere yapabiliriz ? Fight dan geliriniz fight bonusdur. Her bir fight sonunda enerjinize gore fight bonus alirsiniz. Fight bonuslar da politikaya gore degisiklik gosterebileceginden genel olarak olayın ozunu anlatacagim. Fight bonusu en fazla 10 TRY olabilmektedir. Fight bonusu 10 Try ise ve siz 1 energy e sahipseniz bir fighttan 0,1 Try alirsiniz. Enerjiniz 10 oldugunda bir fighttan gelen 1 try olacaktir. Bir fighttan alabilecegimiz try nin genel formulunu vermek gerekirse;[EnergyX(Fight bonus/100)] olur. Bonuslar anasayfada ust kısımda gorunur. Mevcut bonus ve enerji durumunuza gore bir fighttan gelecek try yi hesaplayabilirsiniz. Her bir fight da yuzde 10 enerji azalir ve gunde 10 kez fight yapabiliriz. Energy 1 den asagi dusmez.

    Bir baska aktivite olan arenaya girebilmeniz icin 250 Try civarı para biriktirmelisiniz(Arena nın devamlılıgı ve kar edebilmeniz icin). Ya da 10 euro yatirim yaparak arenaya direk girebilirsiniz. Arenanın anlatımı asagidaki gazetelerde mevcuttur. Simdilik yeni baslayıp yatırım yapmayan arkadasların arena yapabilme imkanları yoktur.

    Gelelim taktiklere. Worklerde enerjinizi artirarak daha cok uretim yapabilirsiniz ve maasiniz bir miktar artar yalniz enerjiye verdiginiz parayi amorti etmeyebilir. Bu yuzden yalnizca work bonus gunlerinde worklerden once enerji takviyesi yaparak work yapmaliyiz. Bu islem icin ard arda 2 gun work yaptiktan sonra 3. gun work vaktiniz geldiginde 1 adet sut(quality1 veya 3) ve 10 adet gazete(Anasayfada article kısmında bulabilirsiniz, top article diyerek tum gazeteleri gorebilirsiniz) satin alarak work yapar ve karsiliginda work bonusunuzu daha yuksek alırsınız. Enerjinizi artirmak product unuzu artiracagindan work bonusunuz fazla gelecektir. Yukarıda hesabını yapmıştık.Fakat bu hesap work bonusun 500 try oldugunu varsayilarak yapilmistir. Bonus miktari 500 un cok altina duserse sut ve gazete alarak enerjinizi artirmaniz size fazla kazanc saglamayabilir.

    Fight taktigine gelirsek. Fight bonusu 10 try oldugu gunler bir adet q3 ve 10 gazete alarak ust uste fight yaparsaniz 2.40 try gibi net bir kar elde edersiniz. Sut u local markette bulabilirsiniz. Gazeteler anasayfada mevcuttur. Kısaca bonus 10 try oldugu gunler sut ve gazete alarak enerjinizi artirdiktan sonra 10 fight yaparsanız her sekil kara girersiniz. Bir de referral sistemi vardir yani bir kisiyi referraliniz(referans) yaparsaniz o kisinin bazi kazanclarinin yuzde 10 u(Bu oran enerjinizin yuksekligine gore artar) 90 gun boyunca size gelir. Ayrica gunluk referaller edinebilirsiniz bunun icin gece saat 01.00 da fight sayfasina girdiginizde kisiler gorursunuz(Tam olarak 01.03 de cikmaktadir). Energy si sizden yuksek olmayan size esit ve az olan, silahi olmayan veya sizden az olan kisilere saldirarak onlari 1 gunlugune referral iniz yaparsiniz ve onun elde ettigi kazancin yine yuzde 10 unu alirsiniz. İlerleyen zamanlarda istediginiz takdirde 0,8 euro karsiliginda o kisiyi 1 ayligina referraliniz de yapabilirsiniz.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sen kaç para kazandın bakımsız rus tarzanı ?....

  3. #3
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    abi daha yeniyim , şu an bir euro bile yok oyundan ilk 3 ay para beklememek lazım , 3 ay sonunda yeterli paraya kavuşup şirket kurduktan sonra ve üretim yapmaya başladıktan sonra kazanıyosun. ama 20 Euro verip direk 2-3 önde başlayabiliyosun , o zaman 2 ay gibi bir sürede hem 20 Euro'yu çıkarıyosun , 2 aylık gelişim sürecinden sonrada gelirin daha artmaya devam ediyor ve sonrası kar kalıyor. Şahsen bu hafta paypal'ıma para aktarayım 20 Euro basacağım oyuna. Ha diyeceksin onun başında durmak lazım , oyunun güzelliğide burda , oyun başşında durmak zorunda değilsin , gerçekten oyuna başladıktan sonra yalan atmadığımı adamı başına hapsetme durumu olmadığını görürsünüz

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

    Az önce TAMERLAN diye bir kullanıcının çektiği gerçek paraların ekran görüntüsünü aldım , adam şu an gelir sıralamasında birinci , yememiş içmemiş kasmış, ben kabataslak 17bin € kadar gelir hesapladım


  4. #4

    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Lütfen bu linkten üye olun arkadaşlar:

    http://www.marketglory.com/strategygame/Glorythemarket


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)