Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dominos Pizza İş Başvurusu Yapıcam.Yardım Edin Bir Sorun Olucak...dominosta çalışmış

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Ocak 2013
    Merhaba arkadaşlar.

    ben şuan antalya m.k.mahallesinde pasaport pizzada paketçilik yapıyorum.burada artık buradaki adi insanlar ile anlaşamamaya başladım.çok mutsuzum.beni yalancı,iftiracı,arabozucu olarak ortaya çıkarttılar.dedikodu yaptılar vs vs.

    pasaport pizzanın bulunduğu sırada birde dominos pizza var.şimdi benim sorum şu.

    dominosa gidip ben 8 ay pasaporttta çalıştım şu şu durumlardan dolayı oradan çıkmak istiyorum eleman arıyormusunz paketçi olarak desem şu cevabı alırmıyım. ?

    ilk önce içerde çalışırsın sonra paketçi olursun ?

    ben bunu istemiyorummm.paketçi olurum tabi aynı zamanda garsonluk olur kutu yapma olur temizlik olur yaparız.burdada yapıyoruz yeri geliyor hamur açıyorum,tartıyorum,dükkanı tek başıma açıyorum,paspas atıyorum,bulaşık yıkıyorum,pizza yapıyorum pakete gidiyorum camlar siliniyor yaparım. sıkıntı değil.ama yeter ki sadece içeriye eleman almasınlar.adres konusunda hiç sıkıntı yaşamam.zaten bildiğim bölgeler.yani gitsem direk paketçiye alırlarmı lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi esirgemeyin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara-Samsun
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Sadece paketçi olursun kardeşim.İçeride pizza yapmaktan sanane.Tabiki içeride masalardaki çöpleri temizleyeceksin eline yapışmaz mantığı 875 lira maaş sanırsam ve çıktığın her paket için 10 kuruş alıyorsun.
    rangers07 bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    10 Ocak 2013
    ya hiç işte.hamur bile açıyoruz.mutfağa yardım ederim,müşteriler gider masaları toplarım,paspas atarız,kutu yaparız,sıkıntı değil.emin ol burada daha fazla iş yapıyorum.o zaman yarın dominosa görüşmeye gideyim anlatayım durumu adamca.neler yapacağımıda anlatayım geçeyim dominosa ya.bıktım usandım pasaporttan.dükkan taşındı biz taşıdık amele olduk ne iş.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

    yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar ? lütfen

  4. #4
    leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2011
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Tek sözüm sakın bulaşma ÖZELLİKLE dominosa, eczane depoları için taşıyıcı kuryeler oluyor onlara git müracat et, zaman sorunun yok ve taşıma işleminden başka bir işin yok.

  5. #5
    salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    ya aslında çalıştığın yere dominos iyi gibidir.tek sıkıntı 30 dakika muhabbeti yetişticem diye dip gaz gidiliyo sürekli Allah korusun. sigortada maaş alımında falan arkadasımın sıkıntı yasamıyo birde bazen pizzanın konulduğu kutular varya onların yapımına yardım ediyo okadar.

  6. #6
    Greenut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara
    Pizza mizza anlamam ben ama sana tek tavsiyem iş görüşmelerinde çalıştığın eski iş yerini kötülememen. Anlatıcam diyorsun ya, anlatma. Niye ayrıldın diye sorarlarsa çok detaya girmeden yüzeysel bir şekilde, eski firmanı kötülemeden aşağılamadan anlat. Her iş için böyledir bunun kuralı. İster paket servis yap ister memur ol ister mühendis ol, her iş dalında bu öngörüşme kuralı geçerlidir. Memnun değilsen bile kötüleme. Hayırlısı olsun.

  7. #7
    semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2009
    Şehir
    İstanbul sarıyer
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Domınosu o kadar kotulemeyin arkadaş.iki damla yağmur yağar 30 dk iptal,mutfakçı gelmez 30 dk iptal,motorcu hastalanır 30 dk iptal.Calıstım bılıyorum.Bıraz dişli olursan sadece paket atar kutu yapar bırde broşur dagıtırsın.Gerisi senin işin değil.Ayrıca şuan paket basına 35 kuruş verıyolar subeye görede değişir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)