Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Okulda rezil olduğumuz anlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2011
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Arkadaşlar bazı forumlarda görüyorum böyle konular var.Hem neşelenelim hemde aklımızda kalan anılarımızı hatırlayalım istedim.
    İlk olarak ben başlıyım.
    Lise 1 resim dersindeyiz okulun bitmesine 2 hafta falan var.Öğretmende projeksiyon makinesinden film açıcak bilgisayar ile ilgileniyor.
    Yanımda sıra arkadaşımda çantasına yeşil renkli plastik maket gibi birşeyi sokmaya çalışıyor ona yardım edeyim dedim ikiye kırarken inanılmaz diye çaat sesi çıktı.
    Hoca arkasını dönüp hemen kim patlattı o şişeyi dedi ve arka sıralara yürüdü ben orta oturuyordum benim yaptığımı sıra arkadaşım başka kimse anlamadı.Neyse hoca kimin yaptığını bulamayınca çocuğun birine müdür yardımcısından 30 tane kağıt al sınıfı disipline veriyorum dedi bende dayanamayıp ben yaptım öğretmenim arkadaşıma yardımcı oluyordum dedim tahtaya çağırdı neden baştan söylemedin dedi ben saçmalamışım kıpkırmızı olmuşum tabiri caizse yusuf yusuf atıyorum disipline vericek diye sonra geç otur yerine dedi ama çok komik duruma düşmüşüm arkadaşlar 1-2 gün dalga geçmişlerdi.
    :D
    waxow bunu beğendi.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    03 Ocak 2013
    Ben de lise 1 deydim, müzik hocamız sınıfa geliyordu, dedim kapıyı arkasından kapatıyım zaten flüt çalamıyoruz düşündüm bari yalakalık gibi bişey yapıyım dedim hoca sınıfa girerken kapıyı tutayım derken hocanın o güzelim kızıl saçları da koca bir tutam elime geldi :D hocaya rezil olmuştum zaten o günlerden beri kızıl saç aşığıyım burdan hocama sevgiler saygılar..

  3. #3
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı waxow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de lise 1 deydim, müzik hocamız sınıfa geliyordu, dedim kapıyı arkasından kapatıyım zaten flüt çalamıyoruz düşündüm bari yalakalık gibi bişey yapıyım dedim hoca sınıfa girerken kapıyı tutayım derken hocanın o güzelim kızıl saçları da koca bir tutam elime geldi :D hocaya rezil olmuştum zaten o günlerden beri kızıl saç aşığıyım burdan hocama sevgiler saygılar..
    Nasıl olduğu kısmını atlamışsın yau Kapı tutarak nası yoldun kadıncaazı?
    Heil Spellcheck

  4. #4

    Üyelik
    03 Ocak 2013
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl olduğu kısmını atlamışsın yau Kapı tutarak nası yoldun kadıncaazı?
    zamanlamayı yanlış yaptım heralde hiç bilmiyorum.

  5. #5
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    MT-07
    Hede ben de anlatayım.

    Yine lise tabii zaman. Sınav dönemleri sınıflar ikiye ayrılıyor ve sınıfın bir yarısı gerçek "sınıf"ta, diğer yarısı da aşağıdaki konferans salonunda o dersin sınavına girecek sınıfların diğer yarısıyla giriyor (şu cümleden anlayacağınız üzre bendeniz bir sayısalcı). Neyse işte program açıklanmış. Benim olduğum grup konferans salonu diye açıklanıyor. Sevinçliyiz haliyle çünkü konferans salonu kalabalık olduğu için deli gibi kopya dönüyor. Sınıfta gözetmen de edebiyat hocamız Cevahir Hoca. Pek çektirmez kopya, sevecen biridir ama mizacı da ergenlerle uğraşmaktan sertçedir biraz.

    Neyse sınav günü bir görevli geldi dedi ki konferans salonuna gidecek grup değişti, o grup sınıfta kalacak. Bir homurtu başladı tabi. Neyse ileri saralım, olayın olduğu ders bitiyor, öğle arasına giderken olan bitene kızgınlıktan durumu arkadaşa yakınıyorum(böğürüyorum) ergen azmanı sesimle bendeniz. Ne dediğimi hatırlamıyorum ama dediğim lafın içinde "... Cevahir girecek bizim sınıfa da..." geçiyor. Zeka seviyesi ortalama insanlar böyle bir gafta bulunduğunda Cevahir Hoca o kişinin arkasında olur değil mi Ama olmaz işte, farkımı göstermem lazım. Ben o lafı derken meğersem hoca KABBAK gibi önümdeymiş. Bir geri döndü, bir baktı ki öf. Zaten bütün okul orada o sırada, bi sessizleşti ortam(ya da bana öyle gibi geldi). Neyse sonra döndü önüne devam etti yoluna birşeyler söylenerek.

    Arkadan gelen öğrenciler üzerimden geçse bu kadar üzülmezdim herhal. Neyse ertesi gün en mahcup halimle özürümü diledim. Sağolsun büyük anlayışla karşıladı. Yerin dibine sokma, azarlama veya takma gibi durumlar olmadı
    waxow bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

  6. #6
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Orta 3 te , arkamda çok çirkin bir kız oturuyordu , birbirimizi hiç sevmezdik , bir gün teneffüs zili çalıp sınıfa girdiğimizde , kız hıçkırarak ağlıyor yanındaki 5-6 kız da onu sakinleştirmeye çalışıyorlardı , kız sinir krizleri geçiriyordu , üzüldüm ve yardım etmek için ne olduğunu sormamla birlikte kız , üzerime sardırdı ve "şimdi göreceksin ne olduğunu dedi bana ! yanındaki kızlardan birisi , "sen buna seni seviyorum falan diye mektup yazıp defterinin arasına koymuşsun dedi" !, derdimi anlatana kadar hoca içeriye girdi , kız da , "durmur dememe fırsat kalmadan fırlayıp mektubu hocaya verdi ! kıpkırmızı olmuştum , ilgi ve alakam yoktu ve iftirayla karşı karşıyaydım .
    Hoca "ayıp değilmi sana siz kardeşsiniz falan diye konuşurken , mektubu sınıf öğretmenine vereceğini söyledi , bende hemen "hocam yazıları karşılaştıralım benim ilgim yok dedim , defterimi istedi ve yazıların benzemediğini gözlemledi , bu senin yazın değil birisi şaka yapmış dedi , aklandım tabiy ki fakat "nergiz beni , okul bitene kadar affetmedi !.

  7. #7
    DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Şubat 2013
    Şehir
    KAHİRE
    Motosikleti
    XT 660 R
    Üniversitede pic/plc dersinde plc yi bilgisayara

    tanıtamayan sürekli ekranda "communication error" hatası alan

    arkadaşın yorumu trend topic olmuştu o dönem.

    "Gammınıgeyşin ero ne a.g."

  8. #8
    mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Kasım 2010
    Şehir
    MUĞLA -DENİZLİ -GAZZE
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    lisede sınıflar arası basketbol maçları , salon kalabalık, maç başlıacak ısınma hareketleri yapıyoruz, "içimden gelen ses" potaya smaç bas dedi (boy 193cm) , hızlandım sürdüm topu hooooppppp smaç derken sen dengeyi kaybet GÜMMMM sırt üstü yere düş.. bi sessizlik ardından tüm salonunun gülmesi.. mağmayı gördüm o anda

  9. #9
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Bende birtane anlatayım bari

    -Sıcak bir ilkbahar günü. Ders ingilizce. Sevgili öğretmenim Gülşenay hanım (hocam benim yüzümden kaç defa dersiniz kaynadı affedin)
    Dersimizin konusu Sue nun evine hırsız girmiş, erkek arkadaşı pitır mı neydi dersi dinlemediğimden hatırlamıyorum. İşte bu bizim kazma pitır kızın evine hırsız girdikten sonra hemen kıza geçiş olsuna gitmek yerine bir kaç gün geç gitmiş. (Bizene bundan) Kızda buna eve gelince tirip atmış tabi.
    Ben hocamız bunları anlatırken elimde rodring kalemimle sırayı oyuyorum. 2 dönemdir itina ile yapmış olduğum sondaj çalışmalarında mutlak sonuca az kalmış (tasvip etmediğim bir harekettir ama ergenlik işte ). Sınıfta çıt yok, herkes (ben hariç) pür dikkat dersi dinliyor. En arka sıradayız sınıfın fırlamaları olarak.Malum kaza geliyorum demedi tabi
    -Ahmet kalk oğlum napıyorsun sen (yüksek bir ses tonu ile)
    -Birşey yapmıyorum hocam
    -Söyle bakalım o zaman. Sue pitır'a eve geldiğinde neden surat asmış?
    -Haşırttı blek bord dedim içimden ulan dersi dinlememişim ne dicem. Dedim olan oldu ders kaynasın bizim gobellerde az gülsün
    -Hocam şimdi pitır'a kapıyı açan Sue pitırı içeri davet etmiş. Ama pitır eli boş geldiği için Sue pitıra surat asmış(ulan kızın evine hırsız girmiş ne hediyesi)
    -Hocada kayış koptu tabi (Oldu oğlum oldu olacak elinde bir tepsi baklavayla gidecekti dimi? dedi bana. 2. bir soru ve cevap hazır
    - Hocam onların kültüründe baklava yok bilmezler baklavayı elmalı turta götüreydi iyiydi bu sözden sonra hoca da gülmeye başladı film koptu çünkü derste kaynadı

  10. #10
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Üniversitedeyiz, ingilizce sınavlarında nedense etrafımda sağolsunlar beni seven arkadaşlar kordon oluştururlardı, notları da tesadüf bu ya benimkilere yakın olurdu : ) Diyeceğim; abone olan çok sevgili arkadaşlarımdan birisi yine benimle beraber ingilizce sınavına girdi, malum alttan üstten dersleri var, kafa karışık, sınav sonuçları açıklandı; Bizim arkadaşın adı listede var, puanı 75, geçme kalma durumuna DERSİ ALMIYOR yazmışlar :D çok gülmüştüm,

  11. #11
    OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    uzun eşekte eşeği tutturamayıp yandaki boşluğa atlamıştım =D

  12. #12
    FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Şehir
    Malatya
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    hatırlamayacak kadar çok oldu okul biteli

  13. #13
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ / Çorlu
    Motosikleti
    KapÇık
    [Turan] bunu beğendi.

  14. #14
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Transalp
    Dersin ortasında can sıkıntısından kalemin içini çıkarmışım , ağzımda kağıdı top yapıp az önde oturan arkadaşın ensesine yapıştırıyorum.Bir iki derken en sonunda hoca farketti , büyük bi hışımla kim attı onu diye bağırdı.Hocanın lakabı Rambo.Genç bişey , kalıp yerinde.O zamanlar dayak serbest.Şimdiki gibi değil.Ağız burun dalar hiç affetmezler.Ben ecel terleri dökerken arkadaş bu attı diyerek ispiyonladı.Mecburen ayağa kalktım.Suratıma inecek tokadı beklerken hoca gülümseyerek "Sen miydin.Otur..." dedi.Dersi anlatmaya devam etti.Ders bitti , azkalsın hocadan yimediğim dayağı sınıf arkadaşlarımdan yiyecektim.Zorlarına gitmiş hocanın bana torpil geçmesi.Ee kolay mı okulun gözbebeği zeki öğrencisi olmak?O kadar da torpilimiz olsun.

  15. #15
    DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Şubat 2013
    Şehir
    KAHİRE
    Motosikleti
    XT 660 R
    Yaşanmış olay bizzat görgü şahidinden naklen:

    Üniversite de İngilizce sınavı:

    En önde iyi bilen arkasında onun arkasında onunda arkasında

    bilmeyenler gurubu. Plan standart;bilen yapacak arkadaki de

    en arkaya kadar cevabı gönderecek.

    boşluk doldurma sorusu: cevap " go"

    arkadaki soruyor cevap ne: bilen adam go diyor

    o ne diyor bir gram ingilizce yokmuş herifte.

    90 yaz sen diyor bilen adam.

    O yazıyor 90 diye bi arkadaki soruyor cevap ne

    90 ama aynı olmasın 80 yaz sen diyor.

    En sona geldiğinde olay 50 ye kadar gidiyor.

    tabi gelen notlar da pert

  16. #16
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Liseden 1991 de mezun oldum. Okul yıllığında komik fotoğraflar diye bir bölüm eklemişler . Basket oynarken arkamdan çekilmiş bir fotoğrafımı da bu köşeye koymuş arkadaşlar sağolsunlar. Elim öyle bir pozisyonda ki sanki kıçımı kaşıyorum gibi görünüyor. Ulen mezun olalı 22 sene geçti , elim hala o yıllığa gitmiyor. Alçaklar dünyamı kararttılar
    FatihC ve waxow bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)