Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Bayandan motorcu olmaz, hadi kardeşim güle güle...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    Melbourne, AU
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben tartismada kadinlardan yanayim.
    Erkeklerden hoslanmiyorum.
    Valla ben de gittikçe daha çok soğuyorum. Neyse ki istisnalar var.. :D
    COQ bunu beğendi.
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    sekohtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2012
    Motosikleti
    hyosung gt250r
    7 sayfadır okuyorum ve şu kanıya vardım ki, bayanın/kadının (hangisini seçerseniz onu kullanın ben tanımadığım kadınlara bayan şeklinde hitap ederim) olduğu yeri bırak lafının geçtiği yerde bile erkekler 3 cümleden sonra 4.de saçmalama mekanizmasına sahip o yüzden noktasız bir cümle kurup çekileceğim sohbet bayanların motorsiklet kullanıcısı olmalarından sahte hesaplarla milleti kendisine çekmesine kadar sonra şu gereksiz bayan kadın karşılaştırmasına sonra sırf farklılık olsun diye latince kelimeler içeren cümlelere (otopsici kadınların görme- işleme - iletme - tepkime sürecini küresel tıp diliyle iletmiş ona bişey demiyorum hadi) kadar geldi. Kadın sürücü erkek sürücü sahte hesaplar muhabbetini bayan sürücülere son derece saygı duyduğumu ve bilinçli olanlarına gıpta ile baktığım görüşümü ileterek;

    Maxim'in şu sözüyle yorumumu bitirmek istiyorum

    Yalan olduğunu bilsen dahi inanacaksın insan oğluna, yani dinleyeceksin onu, niçin yalan söylediğini anlamaya çalışacaksın. SAYGILAR
    helin126 bunu beğendi.
    RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..

  3. #123
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2012
    Şehir
    Kocavezir- Adana
    Alıntı sekohtc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Maxim'in şu sözüyle yorumumu bitirmek istiyorum

    Yalan olduğunu bilsen dahi inanacaksın insan oğluna, yani dinleyeceksin onu, niçin yalan söylediğini anlamaya çalışacaksın. SAYGILAR
    Araştırmalarımız devam ediyor bu konuda.

  4. #124
    helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Kadının dünyası evidir, erkeğin evi ise dünyadır...olan bu olunca kadın elbette arabayıda motoruda iyi kullanamayabilir. arabayı öğrenir haftada bir kez kullanır oda reflekslerinin gelişmesi için yeterli olmaz, motoru kullanabilmesi için ise kadınında erkeğinde bakış açılarının değişmesi lazım. belkide erkeklerden çok yine kadınlar bir kadının motor kullanmasını yadırgayabilir. yani bu tartışmada bir sonuca ulaşılmayabilir , ama gerilmelere de gerek yok. bu tartışma uzar gider...ataerkil toplumdan başlayıp sistemlerin kadını ve erkeği şekillendirişine kadar biçok şey yazılabilir. işin içinden çıkılamayabilir de)

  5. #125
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    Melbourne, AU
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Benim de evim dünya?! Ben çekiliyorum bu saçma tartışmadan :D
    Kiraz'' bunu beğendi.
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

  6. #126
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    Bu dünya erkekler ve erkek kuralları üzerine kuruludur. Ancak son 20 senedir bayanlar önceden sadece erkeklere has hobi ve mesleklere el atmış durumdadır. Buna alışmak kolay değil , dolayısıyla mevcut durumu korumak için, anında çamura yatma moduna geçmemizde gayet normaldir.

    Bayanların erkeklerin kullandığı çoğu iş makinası ve alet edevatı kullanabilecek yetenekte olduğu doğrudur. Zaten bir kamyon veya araba kullanmak için deha olmaya gerek yok. Ancak iki cinsiyet kullanımı arasında ciddi tarz farkları vardır.

    Bir bayan kamyonda kullanabilir ama kamyoncu kültürünü anlayamaz. Bir kamyoncu lokantasına giripte o ortamın yemeklerini yiyemez.
    Hele hele kamyom arkası yazıları bayan şöförlerin talebi üzerine yazılsa , bittiğimiz gündür.

    "Yolların ustasıyım , balyajın hastasıyım"
    "Torpidon da aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim"
    " Ruj biter yol bitmez"
    " Bir dedikodu yapmaya doyamadım , birde sana "
    " Geçme beni , görümcene ispiyonlarım seni"
    " Tek rakibim kaynanam"

    Nasılda garip geliyor değilmi. ? Yıllarca bu düzeni oturtmak için uğraş dur ,sonra bayanlar tutsun bu olaya el atsın. Olmazzz , olamaz. trafik erkek işidir. ( en azından alışkanlıklar böyledir ) Bu yüzden trafikte bayanların olması erkek milletine garip geliyor.
    motorsiklet kullanmakta erkek işidir ( genel alışkanlıklar ) bu yüzden bayan motor kullanıcısına, ülke genelinde alışamadık.



    Neyse kendi arada geyik yapmayı bırakıp asıl meseleye geleyim.



    Motorcu denilince ne anlıyorsunuz ? Motor sahibi olmayı mı ? Ruhsatta adınızın yazmasını mı ? bakkala bile motorla gitmeyi mi ? Her taraını pırıl pırıl temizleyip üstüne tünemeyi mi ?

    Motorcu nedir ki. veya her motor kullanan motorcumudur ki, bayandan olmuyor ? ( Evet beyler, Dökülün )
    "“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
    "İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer

  7. #127
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorcu denilince ne anlıyorsunuz ? Motor sahibi olmayı mı ? Ruhsatta adınızın yazmasını mı ? bakkala bile motorla gitmeyi mi ? Her taraını pırıl pırıl temizleyip üstüne tünemeyi mi ?

    Motorcu nedir ki. veya her motor kullanan motorcumudur ki, bayandan olmuyor ? ( Evet beyler, Dökülün )
    Taa en başından beri onu diyorum üstad..
    Bayanlardan motorcu olmaz...
    Ama RİDER olur... Yani sadece binici....
    Arada 1-2 tane istisna bayan olabilir...
    Genel anlamda söylüyorum...

    Nasıl ki tekeri patladığında tekeri söküp tamirciye götürecek ,
    Yaptırıp getirip yerine takabilecek....

    En basitinden stop ettiğinde buji piposunun çıktığını anlayabilecek kaç bayan vardır?...

    Koyun önünüze bu 2 basit örnekle bir kez daha konuşalım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  8. #128
    hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul Kadıköy
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca London Metropolitan University - School of Psychology'de Geoff Sanders tarafından yapılmış bir "cinsiyet araştırması" 2013 yılında PubMed adlı medikal bir dergide yayınlanmış. Makalede, kadınların görsel işlemelerinin daha hızlı gerçekleştiği, el kol reflekslerinin erkeklerinkinden daha hızlı olduğu ve el ve kolun ulaşabileceği mesafelerdeki uyaranlara daha hızlı tepkiler verebildiği bulunmuş.
    Hangi üniversitenin yaptığını hatırlamadığım psikolojik bir araştırmaya göre erkekler kullandığı aracı vücudunun bir uzvu gibi algılıyor, kadınlar ise bir "araç" kullandığının bilincinde oluyorlarmış. Hal böyleyken el-göz koordinasyonu gerektiren karmaşık görevlerde (virajı dönerken vites küçültmek gibi) erkekler kadınlardan daha başarılı. Çünkü bilinçsiz olarak yapıyor koordinasyonu, vites küçültmek için debriyaja bastığının farkında değil, araç yavaşladığı için vites küçülttüğünün farkında bile değil. Araç içinde takip edip vites değişiminden 10 saniye sonra vitesi ne zaman değiştirdiğini sorduğunuzda çoğu erkek hatırlamayacaktır :D Ama kadın bir araç kullanmakta olduğunun farkında; debriyaja basıyor, vitesi değiştiriyor, debriyajı bırakırken gaza hafifçe dokunduğunun bilincinde oluyor.

    Sözün özü; kadın bir araç kullanmakta olduğunun farkında olduğu için ani tepki vermesi gereken durumlarda panikleyip yanlış hareket edebiliyor. Bu yüzden panikleyip fren yerine gazı kökleme oranı kadınlarda daha yüksek.
    _____

    Trafiğin "erkek" kültürüne göre üretilmiş kurallar bütünü olduğu konusuna gelelim. Öyle bişey yok. Yasal kurallar cinsiyetlerin algı/kabiliyet/koordinasyon yeteneklerine göre yazılmıyor. Türkiye'de iyi araç kullanan adamın yaptığı sık sık şerit değiştirmek, bekleyen araçların yanından geçip en öndekinin önüne kafayı sokup yol çalmak, sarı ışığı görünce warp speed'e çıkmak, gerekirse kaldırıma bile çıkıp sağdan sollamak -kimse üzerine alınmasın- bizim kendi öz ve bireysel hödüklüğümüzdür. Bunun cinsiyet farkıyla bir alakası yok. Erkek de kadın da kötü araç kullanıyor. Taksici viraj ortasında yolcu indiriyor, dolmuşçu köprü üstünde duraklıyor, acelesi olan sinyal vermeden zart diye şerit değiştiriyor. Erkek, aracı vücudunun bir parçası gibi algıladığından daha çabuk tepki veriyor, hatasını çabuk telafi ediyor. Kadın kırmızıda düz vitesli aracı kaldıramayıp stop edince panikleyip vitesteki aracı debriyaja basmadan çalıştırıp tekrar stop ediyor, sonra kadınlar kötü sürücü diyoruz. Hepsi bu. Trafikte millet olarak -bunu herkes bir miktar üzerine alınsın- görgüsüzüz.
    _____

    Gel gelelim kadın motosiklet sürücülerine... Ya arkadaş, hayatında hiç motosiklet sürmemiş insanın bile bildiği bir şey vardır: Motosiklet kullanmak aşırı dikkat ister! Araba kullanıyorken bi yandan sırtını kaşıyıp bir yandan sigaranı tüttürürken radyoda güzel bir şarkı arayabilirsin. Motosikletteyse bir anlık dalgınlıkla yoldaki çukuru görmeyip devrilebilirsin. Motosiklet kullanmak -ki bunda hepimiz hemfikiriz- her saniye uyanık olmayı, her saniye kontrolü elinde tutmayı gerektirir. Motosiklet kullanmanın cinsiyeti olmaz. İyi kullanamıyorsan, trafikte karşılaşabileceğin olumsuz durumları önceden hesaplayamıyorsan ve olası durumlara karşı her an hazırlıklı değilsen erkek de olsan, kadın da olsan, hermafrodit de olsan kötü sürücüsündür.

    Ha kişisel olarak düşüncem de şudur ki, özellikle büyük motor kullanan kadın sürücülere hayranım. "Bi deneyeyim, beceremezsem satarım" dememiş, "bundan sonra ulaşım aracım iki tekerlidir" diyecek özgüvene, beceriye ve tutkuya sahip az sayıda kadına saygım sonsuz.
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.

  9. #129
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    D-100
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Ya hu trafik falan nedir kadınlardan bahsediyosunuzda türk kadınına trafik neder. En bilindik örneğe bakın dünyanın ilk kadın savaş pilotu sabiha gökçen daha napsın hem savaş pilotu hem ilk hem kadın motor ne kelime hayabusa ver kullansın Çoğu erkekten daha iyi araç kullanıyolar en azından trafik kurallarına bizden daha çok uydukları kesin makas atmak araç sıkıştırmak yüksek sürat yok ama şu trafikte telefonla ve elinde kahveyle araç kullanmalarına uyuz oluyorum birde makyaj olayı ama o makyaj aynasını araca takanda erkek mühendistir kesin
    edit: erkeğim ama yiğidi öldür hakkını ver...
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

  10. #130
    hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul Kadıköy
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya hu trafik falan nedir kadınlardan bahsediyosunuzda türk kadınına trafik neder. En bilindik örneğe bakın dünyanın ilk kadın savaş pilotu sabiha gökçen daha napsın hem savaş pilotu hem ilk hem kadın motor ne kelime hayabusa ver kullansın Çoğu erkekten daha iyi araç kullanıyolar en azından trafik kurallarına bizden daha çok uydukları kesin makas atmak araç sıkıştırmak yüksek sürat yok ama şu trafikte telefonla ve elinde kahveyle araç kullanmalarına uyuz oluyorum birde makyaj olayı ama o makyaj aynasını araca takanda erkek mühendistir kesin
    edit: erkeğim ama yiğidi öldür hakkını ver...
    Trafikte makyaj yapanla kapıyı açıp yere tüküreni aynı kefeye koyuyorum ben. Trafikte yapılmaması gereken hareketler serisi vol.14208926
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.

  11. #131
    ichiroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ağustos 2011
    Şehir
    Zonguldak
    Motosikleti
    Honda CRF1000L Africa Twin
    özet geçiyim, bi kere anlamadığım şey ben görmedim bilmiyorumda dediklerinize göre sahte bayanlar oluyormuş, bunların amacı ne oğlanlık mı var içlerinde yoksa daha bebeler ergenler gibi eğleniyorlar mı öyle kendince birşeyler yapıp ne mantığı olabilir kendini kadın gibi göstermenin. kadın bayan hiç farketmez bence söylenilen ortama göre değişir tabi ama sanal alemde pek bi önemi olacağını düşünmüyorum. kadından motorcu olur mu olur evet katıldığım festivalletde gayet güzel motosiklet kullanan kadınlar görüyorum gayette yakışıyor.

  12. #132
    hyce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul Kadıköy
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı ichiroo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özet geçiyim, bi kere anlamadığım şey ben görmedim bilmiyorumda dediklerinize göre sahte bayanlar oluyormuş, bunların amacı ne oğlanlık mı var içlerinde yoksa daha bebeler ergenler gibi eğleniyorlar mı öyle kendince birşeyler yapıp ne mantığı olabilir kendini kadın gibi göstermenin. kadın bayan hiç farketmez bence söylenilen ortama göre değişir tabi ama sanal alemde pek bi önemi olacağını düşünmüyorum. kadından motorcu olur mu olur evet katıldığım festivalletde gayet güzel motosiklet kullanan kadınlar görüyorum gayette yakışıyor.
    Sahte kadın profilinin iki olasılığı var:
    1) Ergen eğlencesi
    2) Gizli eşcinsellik

  13. #133
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Motorcu kime denir? motora binen mi yoksa en ufak arızasında tamir edene mi? herkes en ufak arızada yapabiliyor mu? o zaman araba ve buna benzer çok tekerlekli araçların sürücüleri de tamir etsin araçlarını? bu kadar tamirciye hiç gerek kalmasın... alın yedek parçanızı yapın kendiniz motorunuzu veya aracınızı? pilotta uçağını tamir etsin o zaman... tabi ki hem motora binen hemde tamirinden anlayan birçok kişi var ama ya anlamayıp ta binen beyler onlar ne oluyor, onlara ne deniyor?
    GaCCaLL bunu beğendi.
    Motor ölüm korkusu değil, yaşam sevincidir...

  14. #134
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorcu kime denir? motora binen mi yoksa en ufak arızasında tamir edene mi? herkes en ufak arızada yapabiliyor mu? o zaman araba ve buna benzer çok tekerlekli araçların sürücüleri de tamir etsin araçlarını? bu kadar tamirciye hiç gerek kalmasın... alın yedek parçanızı yapın kendiniz motorunuzu veya aracınızı? pilotta uçağını tamir etsin o zaman... tabi ki hem motora binen hemde tamirinden anlayan birçok kişi var ama ya anlamayıp ta binen beyler onlar ne oluyor, onlara ne deniyor?
    Bilenmiş bilenmiş gelmişsin yahu...
    Sakin ol hele...

    Motorcu benim gözümde o ruhu taşıyabilendir...
    O ruhun içinde neler var, önce ona bakmak lazım...
    O saydıklarından bazıları var tabiikide...
    ama çok çok dahası var...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  15. #135
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilenmiş bilenmiş gelmişsin yahu...
    Sakin ol hele...

    Motorcu benim gözümde o ruhu taşıyabilendir...
    O ruhun içinde neler var, önce ona bakmak lazım...
    O saydıklarından bazıları var tabiikide...
    ama çok çok dahası var...
    Bilenmedim, sadece bilmediğimizi varsayarak anlatmanızı istiyorum... Bir ruha bakabilmek gerçekten güzel bir olay... Ayrıca bunun içinde teşekkür ederim...
    Motor ölüm korkusu değil, yaşam sevincidir...

  16. #136
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2011
    Şehir
    Wrocław
    Motosikleti
    CBF 600
    Türkiyede işiniz zor kızlar,cinsel açlığın afrikasıdır burası,koca jeep kullanan bayanları dahi trafikte sıkıştırıp taciz ediyorlar kaldı ki siz 2 teker üzerindesiniz.
    Zor zanaat Türkiyede Kadın olmak hele ki motorcu kadın olmak.
    Kiraz'' bunu beğendi.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

    Psychedelic Gececi

  17. #137

    Üyelik
    27 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 classic
    [QUOTE=ÖzLeMKaYrA;2978200]Kimseyi adam etmeye çalışmıyorum, bu konuda problemi olan zaten rahatsız olur ve tepkisini verir... Trafiği veya insanları düzeltmek benim haddime düşmez, orada ciddi bir konu tartışılırken geyik muhabbeti cevapları verilirse tabi ki kimse kimseyi kaale almaz... bende kimsenin benim söylediklerimi kaale almasını beklemiyorum açıkçası... sonuç olarak 6 sayfa ne konuştuk burada koca bir HİÇ...[COLOR="Silver"]

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------


    QUOTE]

    Niye trafiği düzeltmek haddinize düşmez? Bence herkesin haddidir. Ve olmalıdır.

  18. #138
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    7 sayfayı, tüm yorumları tek tek okudum. Gördüğüm kadarıyla aramızda bu yorumu yazdığına kendisi bile inanamayan kaypak insanlar var, sırf birilerini etkilemek için. Kadının beceriksizliğini konu alan bir motor kazası videosu olsa, demediğinizi bırakmazdınız. Birçok arkadaş ile aynı (karşıt) fikirdeyim, istisnalar olması ile birlikte bu trafik sevdasına fazla kapılmamaları gerektiğini düşünüyorum. Özelliklede İstanbul trafiği hatayı kabul etmeyen kalabalıktadır, paniğin, yanlış bir frenin bile kabulu olamaz. Kullanabilecek yetenekte olan kullansın, buna razı geldiyse 'bayanları sıkıştırıyorlar' demeyede hakkı yoktur. Birtek siz değilsiniz trafikte kabus yaşayan. Okadar tecrübene güveniyorsan, sen sıkışmayacaksın! Herşeyi diğer şöförlerden beklemek olmaz, paranoyak olacak ve her ihtimali düşüneceksin.

  19. #139
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 sayfayı, tüm yorumları tek tek okudum. Gördüğüm kadarıyla aramızda bu yorumu yazdığına kendisi bile inanamayan kaypak insanlar var, sırf birilerini etkilemek için. Kadının beceriksizliğini konu alan bir motor kazası videosu olsa, demediğinizi bırakmazdınız. Birçok arkadaş ile aynı (karşıt) fikirdeyim, istisnalar olması ile birlikte bu trafik sevdasına fazla kapılmamaları gerektiğini düşünüyorum. Özelliklede İstanbul trafiği hatayı kabul etmeyen kalabalıktadır, paniğin, yanlış bir frenin bile kabulu olamaz. Kullanabilecek yetenekte olan kullansın, buna razı geldiyse 'bayanları sıkıştırıyorlar' demeyede hakkı yoktur. Birtek siz değilsiniz trafikte kabus yaşayan. Okadar tecrübene güveniyorsan, sen sıkışmayacaksın! Herşeyi diğer şöförlerden beklemek olmaz, paranoyak olacak ve her ihtimali düşüneceksin.

    İnşallah ailenizde bir bayan araç kullanmıyordur ve inşallah siz yukarıda bahsettiğiniz sıkıştıran tiplerden değilsinizdir... Paranoyak olma ve her ihtimali düşünme konusunda sizinle hemfikirim...
    Motor ölüm korkusu değil, yaşam sevincidir...

  20. #140
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ağustos 2009
    Şehir
    BOZKIR/KONYA
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    galatasaray-fenerbahçe muhabbeti gibi oluyor kadın erkek konularıda nekadar konuşursan konuş kimin büyük olduğu anlaşılmıyor gereksiz konular bence,,,
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)