Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ataşehir kaza yardım 12-07-2019

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    15 Mayıs 2019
    Cuma günü ataşehir metropoldaki çalıştığım ofisten çıkıp batı ataşehir tarafına doğru yola çıktım.atasehir muftulugunun tam önünde gerçekleşti kaza. Kendi seritinden bir anda önüme bir araç atladı sert vurmadan kurtarayım derken sağ tarafına (surttum) ve kaldirima vurdum. Sonra bayılmışım zaten gerisi parça parça kafamda kaldı. Şu anda fatih Sultan Mehmet hastanesindeyim. Köprücük kemiğim kırıldı ameliyat olacağım. Arabada 2 kadının olduğunu öğrendim daha sonra ve benden şikayetçi olmuşlar. Bende onlardan oldum fakat sabit bir kamera yada şahite ulaşamadım olayla ilgili. Kadın hastaneye gelmedi ifadesini 6 7 saat sonra karakola vermiş. Şimdi ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım konu ile ilgili? Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Mahkemeyi bekleyip, polisin tuttuğu rapora göre işlem yapılacak. Sen hatırladığını yada uydurduğunu, onlar uydurduklarını anlatıp, mahkeme heyetinin gözünü boyayacaksınız. Bu işlerde en iyi rol yapan kazanır. Daha haklının, hakkı ispatlanmadıkça, korunduğunu görmedim.
    07DFB18 bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    15 Mayıs 2019
    Ben yarı baygın sekildeyken benden ifade alındı polis tarafından. Çoğu şeyi ya yanlış yada hatırlamıyordum. İşimiz o tutanağa mi kaldı yani?

  4. #4

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Mahkemede alalacele yarı baygın ifadem alındı dersin ve mahkemedeki ifaden geçer. Herşey duruşmada sonuçlanacak.

  5. #5

    Üyelik
    15 Mayıs 2019
    Çok teşekkür ederim yardımların için

  6. #6
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı tomekk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yarı baygın sekildeyken benden ifade alındı polis tarafından. Çoğu şeyi ya yanlış yada hatırlamıyordum. İşimiz o tutanağa mi kaldı yani?
    Polis tutanağında ve mahkemede yarı baygın diye bir ifade yoktur. Mahkemede etkili olur mu bilmiyorum. Polis bakar şuuru açık mı diye şuur açıksa alınan ifade aynen geçerli olur. Yinede mutlaka durumu anlatın fakat ilk verdiğiniz ifadeden değişik ve tutarsız şeyler söylerseniz bu sefer mahkeme sizi hiç ciddiye almayabilir bilginiz olsun.

  7. #7

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Yok mahkemede polis raporunu reddediliyorsun. Mahkemedeki ifade bakidir. Savcı ifadesi her zaman bir gömlek üstündür. Sonuçta iki tarafta şikayetçi olduğundan konunun muhattabı mahkemedir.

  8. #8
    erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2019
    Şehir
    Artvin
    Motosikleti
    Hunk
    Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Polis raporunda asli ve tali kusur dağılımı yapılmış olmalı. Rapor örneğini aldığında kontrol edebilirsin.

  9. #9

    Üyelik
    15 Mayıs 2019
    Sağol bakalım artık akışına bıraktım allah razı olsun.

  10. #10
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Siz şeritte miydiniz yoksa aralardan mı gecıyordunuz?

    6-7 saat sonra ifade verdiyse alkol suclamasında bulunabilir misiniz diye düşündüm.

    cinsiyetcilik olarak algılamayın ama kadın şöförlerde ciddi sıkıntı var.

  11. #11

    Üyelik
    15 Mayıs 2019
    Hocam alkol kontrolü bana yapıldı karşı tarafada yapılmıştır diye düşünüyorum. Arada değil en sağ seritteydim diğer arkadaş orta seritteydi. Ameliyatan sonra avukatla görüşücem.

  12. #12

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Geçmiş olsun kardeşim acil şifalar

  13. #13

    Üyelik
    15 Mayıs 2019
    Çok teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

    Arkadaşlar şimdi benim kaza mahkemelik oldu Ne kadar sürede sonuçlanır bilemiyorum motorumu tamir ettirmeyi düşünüyorum. Şimdi sorum şu ben motorumu tamir ettirsem karşı taraf suçlu bulunursa ne gibi yaptırım olur?

  14. #14
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2013
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Motorunu tamir ettir. Fatura al. Şikayetini geri çekme. Ceza davası taksirle yaralamadan olacak sen haklı çıkarsan taksirle yaralamadan ceza alacak. Maddi açıdan hukuk mahkemesinde tazminat davası açacaksın. Yaralanma ve hasar için tazminat isteyeceksin. Bu arada kesin doktor raporu için bir ara adli tıpa gönderecekler onu zaman zaman savcılığa sor. Tanıdık bir avukat varsa o takip etse daha iyi olur tutanakta ve ihtiyaç duyulursa trafik bilirkişi raporunda sen haklı çıkarsan tüm dosya masrafı ve vekalet ücreti karşı taraftan alınacak yalnızca vekalet ücreti karşılığında bu işi yapan avukatlar var.

    Ha ben bunlarla uğraşmak istemem dersen, öncelikle sizi uzlaşmaya çağıracaklar. Kafanda bir miktar belirle. O miktarı verirlerse hiç uğraşma uzlaş. Ama dediğim gibi bu söylediklerim senin haklı olman durumunda geçerli. Geçmiş olsun.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

    Hastaneye harcadığın tüm masraflarının faturalarını saklamayı unutma. Hatta eskiden adli vakada hastane masrafı alınmaması diye bir uygulama vardı, halen olup olmadığı durumunda bilgim yok. Gittiğin hastane devlet hastanesiyle durumu danış, devam ediyorsa tahkikat evrakı üst yazısının fotokopisini götürürsen ücret almazlar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)