Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hadimkoy Yolunda Kaza 15 Mayis 2019

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    06 Eylül 2015
    Şehir
    Maltepe/İST
    Hadimkoy yolunu bilen bilir trafigi fazla bi yoldur. Ozellikle tir ve kamyon sayisi baya fazladir. Yol uzerinde demir la vida sitesinden hadimkoy yoluna cikis vardir. Aksam 6 saatleri gibiydi sanırım. Trafik pert biri siteden yola cikmak istiyor kimse yol vermiyor. Kullanmakta oldugum hafif ticari aracimla kendisine buyur ederek yol verdim. Vermez olaydim. En sagdan en az 60 la geldigini düşündüğüm motorlu iki genc arkadas. Aracin on kismini supurerek yere kapaklandilar. Arac surucusu dışarı cikti varmi bisey die sordum. Yok ama karim hamile cok korktu dedi. O sirada yerden kalkip gelen motorcu arkadaslar adama nasil yola cikiosun die cikismaya basladilar ki dedim orda durun. Sen dedim motorcusun trafigi izleyeceksin. Ben durmussam vardir bi sebebi. O hizla oradan oyle gecemezsin dedim e biz adamla goz göze geldik nie yola cikio dedi ya arkadas olay 1 saniyeden az surede gerceklesti adamla goz goze gelsen ne olacak. Biseyiniz varmi die sordum yok dediler ki gercekten o hizla iyi bisey olmadi onlara. Dedigim gibi her yer tir sola dogru suruklenince iyi tirin altina falan girmediler. Motor kuba superlightti sanirim. Konuyu gorunce belki gelirler. Sagdan cok dikkatsiz gidiyor motorcu arkadaslar aman dikkat edin. Hayirli aksamlar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    sutlusoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tracer 700
    Bir an motordakilerden biri hamile sandım tekrar okuyunca anladım. Sıkıntılı durumlar çok dikkatli olmak lazım.

  3. #3
    Umit1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2019
    Motosikleti
    Honda CBR 650 F - 2017
    risk/fayda oranını düşünürüm, değer mi derim kendime bu riski almaya ve neredeyse hiç bir zaman o riski almam, varsın diğer motorcular sağımdan solumdan vızır vızır aksın. Güvenlik balonumu kafamın bi yerinde tutar, yakınımdaki araç en kötü ihtimalle ne yapabilirse, o hareketi mutlaka yapacakmış gibi takip mesafesi ve hızı koruyarak ilerlerim, sonra da kimseye ağlamam vay oradan niye çıktın buradan niye çıktın diye. Risk alıyorsan, sonucuna peşinen razı olmuşsundur.
    espresso bunu beğendi.

  4. #4
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2019
    Şehir
    Sydney, Australia
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Hadımköy'de okuyorum üniversiteyi. Hayatımda bu kadar tehlikeli yol görmedim. Ve andaval uluçomar dolu etraf. Bomboş yolda kamyonun sol şerite sebebsizce atlaması mı dersin, ışıkta beklerken arkadan dokunduranı mı dersin, sağ şeritte seyrederken sinyalsiz aniden kaldırıma çıkması mı dersin. İnsanları tanımak istiyorsanız 3 gün üst üste hadımköy yolunda motosiklet sürün arkadaşlar. Hayatınızda görüp görebileceğiniz davar sürüsünü başka bir yerde görmenin imkanı yoktur çünkü.
    espresso bunu beğendi.

  5. #5
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Muhtemel ilk motosikleti olan trafik tecrübesi olmaayan birisidir.

    sıkıntısız atlatmışsınız yine buna da şükür

  6. #6
    Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Site çıkışında bir araba yola çıkmak için bekliyor. Ana yolda trafik akıyor. Dağcı'nın birnin kafasına göre, ana yolda, yaya geçidi, lamba filan olmayan bir yerde, durası geliyor, niye? yanyol bile olmayan site çıkışında bir araba bekliyor diye, bu dağcıda, akan ana yolda, ona yol veresi gelmiş diye. Ve o dur gereksiz anayolu durduruyor diye, yetmemiş gibi herkesin durmasını bekliyor. Sağ sol ne varsa.
    Tek bir durumda ben öylesini affederim, oda tek şerit ve site çıkışından sonra trafik durmuşsa veya yolda ilerlenemiyorsa, ondan hariç, bana veya başkalarına kïyak yapmaya kalkma kafana göre. Kuralları sen ve senin kafana göre değil. Herkesin kafasına sokmaya çalışılan belli kurallar vardır. Maalesef, bazı odun kafalara bu girmiyor ve bu yüzden, ülkemizde trafik kuralı çiğnenip, insanlar çok kötü kazalara sebep oluyorlar. Ve hala anlamamış gibi, yok kadın hamileymiş, yok hop dur ordaymış, Bana Denk Gelme, Dağcı!

  7. #7

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    O yolda benim arkadaşım kaza yaptı bacağını neredeyse kaybediyordu. Nolan kaskı parçalandı, diz kapağı yok oldu 3 defa ameliyata girdi 5-6 ay oldu şu an ayağını tam bükemiyor. İyileşmeyi bekliyor

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

    Hadımköy yoluna gelince gördüğüm en berbat yol, bir kaç kasiste eklemişler görünmüyor. Işıklandırma yok yol ayrımları berbat


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)