Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Expertiz - Sigorta Çelişkisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Mayıs 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT 07
    Arkadaşlar merhaba,

    Bundan 3 hafta önce, akşam saatlerinde Levent'te seyir halinde giderken sola dönecek olan bir araç, beni görmeyerek sol tarafımdan vurdu. Çok şükür bende herhangi bir şey olmadı. Önce arabanın kaportasının üzerine uçtum oradan da yere. Full koruma ve hızımın yavaş olmasından ötürü hemen ayağa kalktım.

    Tramer sonucunda karşı taraf 8'de 8 suçlu çıktı ve servisten motorumun çok muhtemel perte çıkacağının bilgisini aldım. Geçmiş olsun olacağı varmış derken dün servis aradı ve expertle anlaştıklarını, motoru tamir edeceklerini aktardı. Grenajlar, gidon ve benzin deposunun yenisiyle değişeceğini ancak sol ön amortisörün tamir edileceğini belirtti. Bu noktada, tamir istemediğimi ve tüm parçaların orjinali ile değişmesini istediğimi söyledim. O da beni experte yönlendirdi.

    Expertle görüşmemde, poliçenin gereği olan tamir edilecek olan parçaların tamirini, diğerlerinin değişimini kapsadığını söyledi. Şimdi size sorum, bu tamiri reddedebilir miyim? veya orjinali ile değişmesi için nasıl ısrarcı olabilirim? Son olarak da, hiç bir hatam suçum yokken başıma da ciddi bir kaza gelmişken neden mağdur durumdayım? Çünkü bu motoru satmak istesem hasar kaydı olduğu için en kötü 1000 TL'lik kaybım olacak ve bu kaybı sigortadan talep etmek kolay mıdır?

    Teşekkürler,


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tamir edilecek parçayı hiçbir sigorta şirketi değiştirmez sonuçta tamir i daha ucuz düz mantık bakarsak

  3. #3

    Üyelik
    21 Ekim 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kawasaki ninja
    satarken olusacak deger kaybini sigorta sirketinden isteyebiliyorsun haberlerde izlemistim detayini bilmiyorum arastir istersen


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)