Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ANTALYA ETS TOUR KATİL ŞOFÖR 07 ACE 90

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Ertugruul07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2015
    Şehir
    Antalya/Kepez
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Öncelikle merhaba 05 ekim 2017 saat 18.20 de üniversitemden çikmıs evime giderken 4 yoldan solda duruyorum sagimda ets tour servisi var adam ondeki arabaya o kadar yaklaşmış ki 1 mm bile yok resmen dokunuyor ısık yandı ben gecmeye calisiyorum izin vermiyor en son yol verdim gecsin gitsin beyinsiz belli diye sonra camı açtı gel gel dedi banaa ;) seyir halinde gittim yanina " TERS YONDEN NE GELIYON LAN DEDI" karsımda ki 50 yas ustu ama sorun degil affetmem kufür etmedim ama aşağılayıcı konuştum sonra cift seritli yol oldugu icin bu simdi beni sikistırir karsidan araba ezer diye yavasladım 30 kmye kadar arkasına gectim bagırdı dikkatim dagıldı akan trafikte ani fren sıktı ne oluyor demeye kalmadan ben on freni sıktim kitlendi dustum karşı şeride kactı gitti namussuz sagolsun 4 5 abi ilgilendi polisi aradım 1.30 saate geldiler yeri bulamamıslar neyse karakol git dediler gittim anlattim durumu bana eger temas yoksa sikayetci olamazsın dediler arkadan carpsan sen suclu olurdun dediler eee dedim trafikte tehlikeli arac surmek serbest mi dedim iste takip mesafesi falan sonra abilerle 20 dk muhabbet ettik sikayetci olamadan eve geldim yarın ets turu arayıp şikayetci olacagim motorda grenaj cizildi sinyal kirıldı o sorun degil ama yavsak in bi bir seyin var mi hastaneye gotureyim mi de umarım işinden olur bu katil


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    polisle bir yere varamazdın zaten boşa zaman harcamışsın.bu ülkede tehlikeli araç sürmek suç sayılmıyor o yüzden ilgilenmezler.en fazla 100 tl ceza keserler yollarlardı.ets turu aricaksın plakasıyla anlatıcaksın ayrıca abartmanıda tavsiye ederim küfüleri vs kullanış şeklini.1 hafta içinde 3 4 farklı numaradan arayıp aynı plakayı şikayet et.sanmıyorumki sana bir ödeme yapsınlar ama zararın neresinden dönersen kar say artık.geçmiş olsun
    velizrsln bunu beğendi.

  3. #3
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150
    ets tura sikayet etmenizi tavsiye ederim

  4. #4

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    ama her yer motosiklet için barikat kurulu

  5. #5

    Üyelik
    08 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul-maltepe
    Motosikleti
    Tracer 900
    Trafikte kavga ede ede kavga etmemem gerektiğini öğrendim,eskiden kamera falan yoktu çok kavgaya karıştım ama sonuç değişmiyor..Binlerce onbinlerce trafikte yanlış ve tehlikeli araç kullanan sürücüyü düzeltme imkanımız yok..Dikkat edeceğiz bulaşmamaya çalışacağız..

  6. #6

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Dostum selam. Anladığım kadarıyla bu ülkeye yeni yerleştin. Antalya güzel yerdir inşallah Türkiye'mizin diğer yerlerini de gezersin. Başına gelenlere şaşırmandan bu sonucu çıkarttım. Yok, yabancı biri değilsen, hayata hoş geldin.

    Olacakları sana aktarayım.

    Bu olaydan bir sonuç çıkmamasına önce anlam veremeyecek, sonra şaşıracak ardından da kızcaksın.

    Başına bunun benzeri bir olay daha gelecek, bu sefer "ya boşuna karakola gidip uğraşacağız. İyisi mi ben bunu sineye çekeyim. Karenajım farlarım kırıldı ama karakola gidip uğraşmam yanıma kar kalsın" diyeceksin.

    Sonra bir gün sen bir adamı sıkıştırıp düşüreceksin. İlk başlarda "acaba şikayet etti mi, birşey olacak mı bana" diye hafif korkacaksın. Aradan 5-6 ay geçecek, benzer durumlara o sıkıştırdığın da düştüğü için adamı sıkıştırmaktan ötürü seni kimse arayıp sormayacak.

    Sonra işte yurdum insanının en büyük ahlaksızlıklarının, kabalıklarının ve barzoluklarının nedenini sen de kendinde hissedeceksin ve "aaaa negüzel lan. Milleti kestim biçtim, trafikte, yolda, otobüste, gece, gündüz istediğimi yapıyom. Kimse ne arıyoooorrr ne soruyor. Oooohhh ne güzel iş yaaa!" diyeceksin. İşte yolda gördüğün herkes gücünü bu adaletsizlikten, başıboşluktan alıyor. Ha günün birinde gelir seni bir tampon darbesiyle öldürürler. Yine arayan soran yok. Gücü, gücüne yetene. Çook kötü durumdayız. Daha da kötüsü bu kötü durumdan habersiz olanlar ve en beteri, bu kötü durumdan fayda sağlayanlar var. Ülkenin durumuna ne kadar ağlasak az be dostlar.

    Anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı "monte etsen" az.
    maktama ve RoofRoof bunu beğendiler.

  7. #7
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Trafikte kasıtlı olarak bir motosikleti kaza yapmaya zorlamak, ne trafik kurallarına ne de insanlığa sığar. Ama bu iki ayaklı canlı insan olmadığı için doğal olarak kuralları da bilemez.
    Tavsiyem şudur; Servisin bağlı olduğu firmanın telefon, mail vs iletişim bilgilerini bul. Telefon ve mail yağmuruna tutalım. Duyarlı MT üyeleri mail ve telefon açsa onbinlerce sayıya ulaşır. Adamlar telefon manyağı olur. En azından bu iki ayaklı canlıyı bulup ikaz ederler. Bir elin nesi var. İki elin sesi var demişler. Onbinlerce üyesi olan bir forum aslında büyük bir güçtür. Aklı olan bulaşmak istemez.
    Benim başıma gelen LİNKTEKİ olayda aynen böyle olmuştu. Kazasız belasız sürüşler...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)