Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kazaya gel...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Merhaba arkadaşlar.Sizlere bu sabah yanımdan geçen Apaçi kardeşimiz ile alakalı bir konu paylaşmak istiyorum ki,piyasada yeni yeni türeyen motosiklet heveslisi arkadaşlar okursa belki ders olur.
    Sabah saat 08:30-09:00 saatleri arasında mesai mi bitirip,arkadaşıma vardiyayı devretti.Baktım hava kötü fena yağmur var biraz bekledim,belki diner diye ama nafile.Giyindim ekipmanı,havalara pek güvenmediğim için çantada taşıdığım yagmurluğu da giyindim vs derken çıktım is yerinden.Çorlu-Çerkezköy arasında fabrikalar bölgesine geldiğimde yanimdan bu Apaçi kardeş geçti. Benim hızım en fazla 50-60 onunda nerden baksan 80-90.Bastı gidiyor.Bende bastım ama gaza değil kalayı bastım. Çok değil 10 km ilerde ışıklarda baktım yerde vurulmuş yaban ördeği gibi açmış kolları yatıyor.Çektim sağa gittim yanina tövbeler olsun.Ne kask,ne mont,ne eldiven hic bir cacık yok elemanda.Motosiklet cbr 125 olmuş hurda.Bu Apaçi arkadaş kırmızı da geçmiş o arada yola çıkan Audi marka bi araca yandan girmiş,sanırım kendi de aracın üzerinden uçmuş. Kaza için duranlardan biri mi kimdir bilmem,geldi yaklaştı tokatı bi koydu bu Apaçi arkadaşa ulan bari kask tak ibne dedi.Arkadaş anlamıyorum nasıl bir mantık var,nasıl bir cesarettir altındaki makina 110-120 km yapıyor. Kime neyi ispat edeceksin,ya ne kadar acelen var ki boyle bir havada ki havayı geçtim hic bir önlem vs yokken nasıl biniyorsun nasıl gidiyorsun.Ne ekipman var,ne plaka,ne ruhsat hic bir şey yok.Adam ölmek için bahane arıyor resmen.
    Dikkat edin gençler,dikkat edin.Ne kendi hayatınızı,ne karşınızdaki kişinin hayatını, nede ailelerinizin hayatını zehir etmeyin.
    doghouse bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Eski_kasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-03 660 / tvs apache 150
    Yurdum cahillerinden birine denk gelmişsin işte anormal bi durum yok.

  3. #3

    Üyelik
    27 Şubat 2017
    Şehir
    tekirdağ/çorlu
    Motosikleti
    honda cbf 150
    cbr 125.ne plaka ne ruhsat ne ekipman.belliki aşırmış bi yerden .onun acelesi olabilir.normalde zaten 40-50 yi geçince balıyo gözlerden yaşlar gelmeye.havadaki sinekler böcekler çarpmaya.kasksız bakkala bile gitmem.geçen muayeneye gittim motorla.o bahsettiğiniz yol zaten şehir trafiğinden daha karmaşık bi trafik var o yol üzerinde.hele ki yağmurlu havada o yolda motoru o şekilde kullanmak dediğiniz gibi ancak ölmek için,allah göstermesin

  4. #4

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Audi'ye yazık oldu. Hasar kaydı çıkacak. Böyle aptallarda işte ortadoğu toplumlarına özgü. İtalya'da minnacık skutere 2 kişi biniyor, %95 ikisinde de kask var, %5 sadece sürücüde. İkisi de kasksız hiç görmedim.

    Ben de Pazar günü e5 de ilerliyorum. 20 plakalı siyah şahin var. İçinde 3-4 barzo. Giderken pat-pat egzos sesi çıkarıyor. Benden 10 araba ileri gitti halen daha egzos sesi patlıyor. Ya dedim bunlar da anca Anadolu'da kaldı. İstanbul'da bu tip apaçilerin sayısı azaldı. İleride trafik tıkandı. 2 araba durmuş, arkadaki bizimkiler. Polo'ya arkadan çarpmışlar. Far-ızgara kırılmış. Camı açıp "İstanbul'a hoş geldin" diye bağırdım.

  5. #5

    Üyelik
    10 Mart 2017
    Kaza yapan insana cidden tokat mı vurdu?

  6. #6

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Monty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza yapan insana cidden tokat mı vurdu?
    Hakkaten o da ağır ruh hastasıymış.. Adam acı içinde yerde yatıyor sen kalkıp tokat atıyorsun. Töbeler olsun ya :D


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)