Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

PARK HALİNDEKİ MOTOSIKLET KAZASI

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Arkadaşlar selamlar motorum 1100 km de pulsar 200 rs

    Bugün iş yerinde (öğrenciyim staj yapıyorum ) çalışırken başka bir çalışan park halindeki motoruma çarptığını söyledi. Motorda ciddi bir şey yok ama sol grenaj sol ayna sol on sinyal vites pedalı debraj maneti ve ön kafa demiri (göstergeden zırilti geliyor usta demirin değişmesi lazım dedi ) degiseçek. Fotoğrafları çektik. Motoru servise bıraktım. Vuran kişi tanıdik sayıldıgindan bu evtak işlerini yarın halledecez. Servis 1000 TL masraf çıkardı. Sigortadan halledecegiz inşallah.
    Şimdi daha ekpertiz raporu gelmedi. Servis rapor gelmeden tamir yapmamali değil mi? Çünkü öyle bir izlenim oluştu servis ödeme istedi yarın halledecem onu. Ama ilk kaza olduğundan bilgi eksikligim var.
    Motor daha 2 aylık bu motor için değer kaybı alabilir miyim? Ve bunu suclu tarafin ekpertizı mi halledecek. Hasar kaybı istemek saçma mi motor 12 bin liraya aldım. Hasar kaybı 300 400 lira bile çıksa benim hatam olmayan bir durum ve o para yarın satarken bana lazım olacak. Ben kendim ekpertizle anlassam diyorum deger kaybi kabul edilmesse ona vereceğim parayla kalacağım. Durum abartı gibi geliyor ama öğrenci olunca gerçekten aylık 200 300 lira bi yere vermek insanı zorluyor. Boş yere değer kaybı için ekpertize para vermek de istemiyorum.
    Telefondan yazdım biraz karışık oldu. Bilen abiler yardımcı olursa çok sevinirim.

    Tekerine düz bassin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    04 Nisan 2014
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    Mondial Zn125(2007)- Ktm Duke 250 (2017)
    1000 liralık hasar kaydı için dosya dahi açmazlar boşuna uğraşma,zaten rapor yazdırman 188 tl gibi bir rakamdı,uğraştığınla kalırsın.

  3. #3
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2010
    Şehir
    istanbul-kocaeli
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Otoparkta nasıl çarpmış ki bu kadar hasar verebilmiş? Ben 100 km/s hızla lowside düşerek ancak o kadar hasar verebildim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)