Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

cuma günü kaza yaptım. raporu bekliyorum yardım lütfen.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2009
    Şehir
    Samsun
    Merhabalar. Cuma günü saat 14 te evden işe giderken kaza geçirdim. Ben yolun sağ şeridinde sağa dönmek için sinyalimi verdim. 30 metre sonraki ışıklardan sağa dönecekken solumda bulunan araba aniden üzerime kırdı ve sağ ön camurlugundan bana vurdu. Ben sağ tarafa düştüm. Hizim 25km var yok. Oldukça yavaştım. (Ön sağ lastiğinin darbesi vites değiştirme kolunu yamulttu ve kaportanin üst kısmı da benim grenaji catlatti. ) Ayağa kalkıp arabaya yöneldim kaçmasın diye ve ne yapıyorsun diye bağırdım. Sonra dizimden darbe aldığımı anlayıp acıdığını fark ederek asfalta uzandım. Ambulans geldi ve beni hastaneye götürdü. Çok şükür kırık çıkık yok. Ama eziklerden dolayı doktor 3 gün iş göremez raporu verdi. Ben hastaneden çıkıp karakola ifadeye gittim. Asıl şoku burada yaşadım. Beyfendi şikayetçi olmuş. Üzerime yürüdü diye. Kesinlikle yalan. Bende ondan şikayetçi oldum.

    Şimdi sormak istediğim şu: Kazanın sonrasında trafik ekipleri gelmiş ve rapor tutmuşlar ancak kusuru kime verdiler bilmiyorum. Olay yerinde iş bankası atmsinin kamerası var. Kamera görüntüsü yaralamali kaza olduğu için bulunur dedi polisler. Olay yerinde görgü tanıkları polise aracın suçlu olduğunu üzerime kırdığını söylemişler. Raporu bekleyeceğim kesin ama duruma göre ne yapmalıyım sizce. Kusurlu karşı taraf çıkacağına inanıyorum. Motorun yapılma hasar işleri bi şekilde hallolur ama canımı sıkan şikayetçi olma durumu. Ne yapmalıyım. Teşekkürler şimdiden.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    memleket onun bunun çocuğu kaynıyor yahu. O aracı bulup yakacaksın en güzeli. Geçmiş olsun bu arada.

  3. #3

    Üyelik
    08 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul atasehir
    Motosikleti
    Honda
    Öncelikle geçmiş olsun. Sana şöyle söyliyim. 1.Yaralanmalı bir kaza geçirip hastaneye gidersen mutlaka ambulansdan önce bi tanıdık ara. Neden mi? Sen hastaneye gidiyosun, gelen memur amcalar sadece karsı tarafa ne oldu? nasıl oldu? diyor ve kağıda döküyor. Asıl sıkıntı bundan sonra kopuyor. Yazılan ifadelerde sana kimse birşey sormuyor ve memur amcaların tek cevabı 'biz söyleneni yazdık' oluyor. Sonra tutanak düzeltme dava vs, vs. 2. Hastanedeyken mutlaka hastane polisi çağırmalısın aslında çağırmazsın, yaralanmalı trafik kazasında kendileri gelmek zorundadırlar. Vs, vs. Bunların hepsi malesef gerçek tecrübemle sabit. Sen olay yerini terk ettinmi polis söyleneni yazıyor taaa kiii biri ölene kadar ozaman araştırırlar belki.
    Mobildeyim yazım hataları için k.bakmayın. Geçmiş olsun.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

    Ve son olarak sende ondan şikayetçi ol ve ve memur sana ifade bittikden sonra sorucak uzlaşmak istermisiniz diye evet de geç hiiiç bişey olmaz..

  4. #4
    Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2009
    Şehir
    Samsun
    Rapora bu sabah ulaştım. 8 de 8 karşı taraf suçlu kaza raporunda. Motosiklet sürücüsü .... nin 'kusuru bulunmamaktadır' yazıyor trafik kaza tutanağında. Şimdi bu duruma göre hem suçlu hem de güçlü çıkmaya çalışan otomobil sürücüsüne ne yapmalıyım. (yasal olarak elbette) Zaten şikayetçi olmuştum bu arada. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilen var mı?

  5. #5

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    "Üzerime yürüdü" veya buna benzer bir davranışın cezası yok. Rahat ol. Çalınan motosikletlerimiz bulunup, çaldığı belli olan adamlara bişey olmuyor, sana bı bir yaptırım olacak? Birşey olmayacak sakın çekinme. Sen kendi sağlığınla, motorunla ilgilen. Geçmiş olsun.

  6. #6
    RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2016
    Şehir
    İZMİR. Karşıyaka.
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Öncelikle geçmiş olsun. Aynı olay benim de başıma geldi. Adam suçlu olmasına rağmen şikayetçi oldu. Ben de şikayetçi oldum ve tanığım da vardı.

    Polis olay yerine gelip tutanak tuttu ben hastaneye gittim ambulans ile. Kaza sonucu haklı bulundum. Şikayetlerin olumlu olumsuz bir dönüşü olmadı, mahkemedir vs olmadı yani benim şuan hiçbir işleyişten haberim olmadı. Aradan 1 sene zaman geçti sayılır.

  7. #7
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Rahat ol kardeşim, bırak o ispat etsin senin üstüne yürüdüğünü. Ki ispat etse ne olacak?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)