Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ayna kullanmayi bilmiyen bir otomobil surucusu daha..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    onx09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2013
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Yamaha xvs 650 dragstar classic
    Bugun oglen saat 12:40 gibi orta seritin sag kismindan suren motosikletli arkadasimizi sollayip daha mesafesini tamamlamadan direksiyonu motorun onune kirarak motosikletli arkadasta otomobilin sag arka kosesinden ufak bir temasla savrulmasina sebep olmus bende tesadufen ordan geciyordum Allahtan olumcul bi kaza deil ama ciddi yaralanmalari olmus artcisi ve surucusunun kask kullanmalari muhtemel olumcul bi sondan korudu kendilerini Rabbim hepimizi korusun lutfen daha dikkatli olalim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    05 Ağustos 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Dominar 400 - V15
    Arkadaşlar nacizane düşüncem; Gideceğiniz yolda önünüzde araba var ve çukur, çökek olabilecek biyerde gidiyorsanız şerit kenarından gidin. Bunun dışında açık yolda kendinizi taşıt sürücüsü olarak şeridi ortalayarak pozisyonlandırın. Adam sollayacaksa da başka bir şeride geçerek yapsın bu işi, kenarda kalırsanız sizinle aynı şeritte sizi sollamaya kalkar sürücüler. Hemen hemen tüm araç sürücüleri bilinçsiz. Siz kendinizi kollamak için tüm önlemleri almalısınız.

    Çok geçmiş olsun

  3. #3
    2SALLA1BAĞLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    SALCANO Tiger Speed
    Coorai, katılıyorum, birde orta şeritte herhangi bir nedenle oynamanız gerekirse şeridin sol tararfını kullanın ki, sağ şeritten gelene sıkıştırma durumunda 1.5 şerit açılsın ve sol şeritten gelen sizi sıkıştırmadan şeridinde devam etsin, tabi bu virajlar için geçerli değil. Çünkü; ülkemizde sürücülerin yüksek bir kısma virajlarda şeridini takip etmez, 0.40 salise zaman kazanır, 3 metre yakıt sarfiyatı kazanırlar.
    safak3457 bunu beğendi.

  4. #4
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Hiç bir öküz sollama yaparken farkında olmadan solladığı aracın önüne kırmaz. Sollayabildiğine göre farkındadır sonuçta.

    Muhtemelen bilinçli sıkıştırmıştır orta şeridi kullanmasına kızıp. İşte iki üç kişilip grup halinde gidiyor olacaksın, kazadan hemen sonra yakalayıp sülalesini elden geçireceksin ki bir daha yapmayacak. Köpek böyle eğitilir çünkü.....
    Interstellar bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)