yer: kucukyalı civarı istanbul
istikamet: kopruye dogru
motor:2008 fz6 fazer

orta seritte ilerliyorum ve ilerledigim serit durdu duracak. zaten 5km hızla akıyordu serit. orta seirdin soluna yanastım ve sol seridin solunun solundabulunan bosluga gecmeye karar verdim ama o sırada solumda olan sedan bir aracın on lastik hizasında idim ve sedan aracta durmus durumda. sedan aracın onunden gecmek ici iki aracın arasında girerek sedan ın onundeyim motorun durusu da serite dik sekilde. sol bacagım aracın on tamponunun sagında oldugu anda sol serit akmaya basladı ve sedan surucusu ayagını debriyajdan cekmeye basladı, surucu beni farketmedi daha araca 20cm kadar ilerledi ve ayagıma degidigi an surucu beni farkederek durdu. birden cok kez ozur diler anlamda elimi kaldırdım ve her defasında surucu daha da asabileserek tamam onemli degil babında devam etmemi soyledi. baktım ben ozur diledikce surucunun de sabrı tasıyor yavasca sol seridin solunda ki bosluga gecerek devam ettim.

temas anında sag ayagım frende sol ayagım yerde idi. temas o kadar hafif oldu ki sag ayagımı yere koyma geregi bile duymadım. birisi hafifce ayagımı eliyle sıkmıs gibi hissettim.

normalde bu durumlarda surucu ile goz teması kurarak gececegim yeri gosterir ve gececegimi belli ederek ızın ister gibi el hareketleri yaparım. surucunun tavrına gore gecerim yada gecmem. bu sefer emniyetsiz davrandım ve sedan surucusunun dikkatine bıraktım tatamen kendimi. bu yuzden de kızdım kendime.

bir araba ile ilk fiziksel temasım bu sekilde oldu. umarım en fazlası da bu olarak kalır.

iyi surusler