Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mt Streetfighter kask kullanan varmı ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    14 Ekim 2018
    Şehir
    izmir
    Merhabalar.

    Mt Streetfighter kask modeli almak istiyorum fakat üstündeki şapka yüzünden ve çene çıkarılabilir olması yüzünden biraz şüphelerim var.

    Şapkalı motorlarda 100-120 km hıza ulasilinca sağa sola atma gibi durum oluyor bende Çin'den aldığım kask var (tabi kalitesi tartışılır) onda da şapkadan dolayı sağa sola atma yaşıyorum Mt Streetfighter kask modelinde de öyle bir durum yasarmiyim terettutde kaldım.

    Çene kısmından ise 2019 yılında aldığım 300-350 TL aralığında çene açılır kaskın vardı ve açıklık olan kısımdan fazlasıyla rüzgar alıyor ve ses yapıyordu. (Marka model aklımda değil ama fazla kaliteli değildi). Mt Streetfighter kask modelinde de çene çıkarılabilir olduğu için öyle bir durumla karşılaşır mıyım bilemedim

    Cevaplarınız için simdiden teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    03 Nisan 2011
    Motosikleti
    Tenere700
    Bende 2 gün önce yeni kask aldım, son 2 haftada çeşitli kask model/marka ile ilgili epey okuyup video izledim. Mt Streetfighter içinde hangi video olduğunu bulamadım ama biri modüler kısımın ıslık gibi ses çıkardığı ile ilgili bir yorum yapmıştı, tabi ben bu kaskın kullanıcısı değilim, belki kullanan varsa daha iyi geri bildirim yapabilir.

    Bende Nexx Wed-2 aldım, ilk izlenimlerim eski kaskıma göre daha başarılı (LS Pioner MX436), bir önceki kaskıma göre daha sessiz ama havalandırması daha zayıf (muhtemelen çene pedinden dolayı, ls2de yoktu)

    Ayrıca görüşü kıyaslayınca bir önceki kaskımda önümü görmüyormuşum gibi sanki (belkide vizör eskidiğindendir bilemiyorum) nexx'in görüşü daha iyi hissettirdi.

    Son iki kaskımda terekliydi, ikisindede yüksek hızlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kafamı sağa sola savurmadılar. Bu tabi sizin motorunuza görede değişir bence, ben crf250rally kullanıyorum, önde standart cam var.

    Bu arada terekli kaska alışıncada terksiz olanlar çok ilginç hissettirdi beni, sanki birşey eksikmiş gibi


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)