Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motora yeni başkayacağım. Kask alıcam fakat ne alacağımı bilmiyorum.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Eylül 2019
    Motosikleti
    Yzf R25
    Öncelikle merhaba forum da yeniyim kask ile ilgili yazıları okudum açıkçası soruma yanıt bulamadım 1100 TL maximum bütçem var bu bütçeye uygun motosiklet kasklarına baktığımda birkaç model arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz . Sizce hangisini tercih etmeliyim.
    - Scorpion exo 490
    - Shark Speed R/Ridill
    - Nolan n87/n64
    şimdiden teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Nolan N87 modelini kullandım.
    Shoei gibi pahalı markalar pahalı gelmişti, satıcı da bunlarla bunun koruma olarak çok aşırı büyük farkı yok, konfor farkı vardır, ilk kask olacağı için de bu konfor farkını anlamazsınız zaten en pahalı kaskı taksanız bile rahatsız gelecek demşti, ben de kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diyerek almıştım.
    N87 ile pinlock üzerinde geliyor. kışın buğulanma sorunu yaşamadım ve iyi k almışım dedim. Kullandıkça alıştım ve rahat ettim bu kask ile.
    Geçen Mart ayında kaza yaptığımda kafam asfalta çarpıp da sürüklenirken de kask görevini olması gerektiği gibi yaptı. Kafam hala sağlam. Kask pert oldu tabi, kasko yarı fiyatını ödedi.

    Şimd kask olacak olsam yine aynısını alırım, haa param yeterse shoie'nin çeneden açılan kaskını almayı düşünebilirim, benzincide durmak, kısa süreli duraklamak vb. durumlarda özellikle yazın tam kapalı kask sıkıcı oluyor, en azından durduğum anda kaskı çıkarmaya uğraşmak yerine çeneyi açar rahat ederim diye düşünüyorum ama çeneden açılır kaskların da ucuzlarına gövenmiyorum, ya kaza anında kendiliğinden açılırsa diye.
    Reyzinkçi bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    20 Eylül 2019
    Motosikleti
    Yzf R25
    Hala bir karar veremedim çok fazla seçenek var hocam işhin için teşekkürler öncelikle ama agv gibi agresif duran başka kask var mı k3 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz

  4. #4

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Nolan N87 fiyat performans kaskıdır. Ben 2015 de N86 olarak aldım. 2019 yazına kadar yağmur çamur demeden kullandım. Pinlock bir mucize. Damla buhar yapmadı 4 senede. Hatta vizörünü değiştirdim, pinlock'u yeni vizöre de taktım. Orada da 5-6 ay kullandım. Bir defa motorun selesinden rüzgarda düşüp vizörün kaska bağlantı mekanizması kırıldı. Yedek parçası bol. Gittim mekanizma aldım yine kullanmaya devam ettim. Güvenlik zaafı olarak zannedilse de bilakis önemli ve şart bir güvenlik ekipmanı olan dahili güneş vizörüne sahip. Tam senlik hocam. Çekinmeden git al.

  5. #5

    Üyelik
    20 Eylül 2019
    Motosikleti
    Yzf R25
    N87 de karar kıldım teşekkür ederim ilgin için
    adalramazan bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler