Yeni Shoei Çene Açılır Kasklar

Yeni koleksiyon Shoei Neotec 2 Kask, uzun yol ve şehir içi kullanımlar için geliştirilmiş, kullanıcının tüm gereksinimlerini karşılayabilen çene açılır kask modelidir. Tamamen yenilenmiş Sena Bluetooth cihazı ile sorunsuz çalışır ayrıca cihazın takılabilmesi için özel alana sahiptir. (Sena Bluetooth cihazı aksesuar olarak ek satın alınır)

Rüzgar tünelinde test edilen Shoei Neotec 2 Kask, maksimum aerodinamik sağlarken yapısı itibari ile gürültü oranını önemli derecede azaltıyor. 4 farklı kabuk boyutu (XS-XXL) ile her kafa formuna rahatlıkla uyum sağlar. Shoei Neotec 2 kaskın dış kabuğu fiberglass malzeme ile üretilmiştir. Kabuk içerisinde darbelere karşı daha güvenli olabilmesi için patentli teknolojiye sahip 5 katlı özel elyaf ile donatılmıştır. İç kısmında bulunan EPS köpük sistemi ile darbelere karşı emilimi artırır ve hava girişleri sayesinde sınırsız hava dağılımı sağlanır.



Shoei Neotec 2 Nasıl ?

4 farklı kabuk boyutu, eps iç katman, organik elyaf ve fiberglass dış kabuk, alüminyum tokalı mikro-metrik bağlantı kayışı, uv zararlı güneş ışınlarını %99 oranında engelleyen vizör, su ve rüzgar sızdırmaz vizör yapısı, çizilmeye dayanıklı vizör, çene tam açık pozisyonunda kilitlenebilir, komple çıkarılıp yıkanabilir kaliteli iç astar, pinlock buğu önleyici ile beraber gelir, Sena bluetooth cihazı takılabilir ve kulaklık yerleri mevcuttur, arka hava tahliye kanalı, üst kısımda geniş hava girişi ve çene üzerinde hava girişi, 2018 koleksiyonu Neotec 2 modeli ECE 22.05 ve DOT sertifikalarına sahiptir.


Yüksek güvenlik sağlayan Shoei Neotec 2 Çene Açılır Kaskın renk seçenekleri, detaylı bilgi ve fiyat almak için tıklayınız.