Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

GİVİ X14 KULLANICI YORUMLARI

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    kırıkkrank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2014
    Şehir
    Maslak
    Motosikleti
    Xmax 250
    Merhaba


    Öncelikle şunu belirteyim, çok pahalı kasklardan hiç kullanmadım. İlk kaskım Shark' ın eski model RSV modeli idi. Bunun vizör ü kırılınca LS2 f370 modelini yaklaşık 3 sene kullandım. Genel olarak da memnundum.

    Givinin modelleri uzun süredir fiyat olarak ilgimi çekiyordu. Zamlar gelmeden önce bir tane yedek almak istedim.

    Kaskı 1 hafta önce http://www.motosikletaksesuarlari.com/ şirketinin mağazasından tek çakim 285.- TL ye aldım.

    Mat siyah olanını almıştım. Kaskı taktığımda vizor kapalı olmasına rağmen yüzüme aşırı derecede rüzgar geliyordu. LS2 de bile bu durum yoktu. Vizor sanırım 5 aşamalı. LS2 ye kıyasla bu durum iyi. Bazı kasklarda sadece 3 konum var bu durum yağmurlu havalarda sıkıntı yaratabiliyor.

    Birkaç kere yolda giderken vizür sağ bağlantı noktasından çıktı ve boşta sallanmaya başladı. İlk olduğunda ben takamadım sanmıştım ama sonrasında arıza olduğu belli oldu. Ürünü aldığım dükkana götürdüm, iade aldılar ve fosforlu olan rengi ile değiştirdiler. Bu durum çok hoşuma gitti tabi ki. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olarak hafızada yerini aldı..

    Kask görüntü olarak kaliteli görünüyor. Birleşme noktalarında bazı işçilik hataları ilk bakışta bile göze çarpıyor. Vizor kapalı iken içeri rüzgar alması da, ilk aldığım kaskın kusurlarından biriymiş. Yeni aldığımda böyle bir sorun yok. çene açılır bir kask. Komple açtığınız zaman biraz fazla sıkışıyor ve yolda giderken kapatmak veya açmak sıkıntı olabiliyor. LS2 de tek elle rahatlıkla yapılabiliyordu.

    Rüzgar sesini LS2 den fazla alıyor. Uzun süreli kullanımda dayanıklı olup olmayacağını henüz bilmiyorum.

    >Fırsat bulursam bi süre kullandıktan sonraki yorumlarımı da eklerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    02 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda cbf 150 2015 model
    Merhabalar bende bu kaski 2 senedir kullaniyorum. Genel olarak sikayetim yoktu. Sizin başınıza gelen vizörün çıkma sorunu benim yeni başıma geldi ve vizor yolda uçtu gitti. Simdi yeni vizör almak istiyorum ama acaba baska parcada uctumu bilemiyorum. Kaskin yanlarinda 2 parca kaldi birde bir tarafta yuvarlak bir halka kaldi. Merak ettigim bu halkalar vizörlemi geliyor yoksa kasktami olmasi gerek. Vizör zaten haddinden fazla pahali birde parcalara para vermek istemiyorum. Kaskiniz duruyorsa bilgi vermeniz mümkünmüdür.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)