Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Naked motosiklet--kask konusu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Merhabalar, Türkiye fiyatı maksimum 6-7bin TL bandında, naked motor için kask olarak ne önerirsiniz? Tek kıstasım full face olup sharp'tan 5 yıldız alması. Bir de ucuza gelmesi için yurt dışından almayı planlıyorum, alırken bir sıkıntı yaşayan var mı aramızda daha önce? Motoardin, veya FcMoto'dan alacağım. Beğendiğim, düşündüğüm kasklar şunlar Bell Star-Agv K6- Shark race r pro- Shoei Nxr , bu kasklar hakkında fikri olanlar yorum yaparlarsa, bir de yurt dışı alışverişinde sorun yaşayan ya da memnun olduğu bir siteyi önermek isteyen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Ekstra olarak rüzgarı anlamanız açısından yazayım boyum 190 ve Mt25 sahibiyim. Biraz da konforlu bir kask olması önemli ama schubert tarzı şekilsiz, sadece işlevli kasklara da çok fazla kaymak istemiyor gönlüm. Sadece yaptığım araştırmalar ve okuduğum makalelerden kaynaklı teknik bilgim var, hiç deneyimim yok. Her türlü deneyimimize, önerinize açığım. Şimdiden teşekkürler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Shoei NXR en orta seviye olanidir ses falan alir, turbulans da yapar biraz, ama benim onerim butceniz 6-7 bin liraya kadar cikiyorsa ARAI QV-Pro harikadir. Eskiden model versiyonu Rebel idi, dunyanin en iyi ciplak motosiklet kaski secildi yillarca. AGV K6 da baya iyidir ama kafa yapiniz ovalse size uymaz rahatsizlik hissedersiniz. Takin deneyin almadan once.

    Su an 5000 kmdir kullaniyorum QV Pro'yu. Cicek.

  3. #3
    cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2019
    Motosikleti
    Monster 696
    Gecen sezon Shoei NXR kullandım pinlock ile beraber. Gayet memnundum. Eski kaskımdan (Scorpion EXO-490) çok daha hafif olması çok hoşuma gitti. Ayrıca vizör mekanizması da rahat. Hava kanallarını yeterli buldum. Yesil-gri rengi trafikte cok dikkat cekiyordu bence o da bir avantaj. Ses yalıtımı da üstteki arkadasın dedigi gibi orta seviyede.

  4. #4
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2016
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    simson
    K6 en yenisi,NXR klasik bir seçim.Shark yarış kaskı havalandırmadan verim alamazsın o motorda.
    Ben olsam K6 alırdım


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)