Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Shoei GT-Air 2 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Motosiklet kullanıcılarının bildiği üzere sağlam kask ve konforlu kask dediğimiz zaman aklımıza hemen bir kaç marka ve modeli geliyor. Bunlar arasında en çok söz edilen ve en çok tavsiye edilen, uzun yol ve şehir içi mesafelerde sürücünün bir kasktan beklediği gereksinimleri hepsini karşılayabilen Shoei GT-Air Kask modelinde bulabiliyorduk.

    Aşağı yukarı 4-5 sene önce üretilen Gt Air modelinden şimdiye kadar motosiklet kullanıcısının ürün hakkında yorumları oldukça başarılıydı ve dikkat çekmekteydi. Daha önceleri 675 Euro ‘dan satılan bu modeller 2018 senesinde Türkiye ‘de indirim ile beraber 550 Euro ‘ya kadar fiyatları gerilemişti. Malum döviz yüksek olunca fiyatlar her kullanıcının bu kaska erişebileceği rakamlar değildi ama yine de yıllık satışları beklentinin üzerinde ve bir çok tasarımını sunabildiği için Shoei Türkiye pazarından da oldukça memnun gibi görünüyor.



    Edindiğimiz bilgiye göre Dış kabuk boyutunda çok fazla fark olmayacak, sadece kaskın alt kısımlarında değişiklik yapıldığını hatta çene açılır kask olan Shoei Neotec 2 kaskın alt kısmı ile hemen hemen aynı diyebilirim. Kaskın yüksek dirençli ve hafif olması için daha önceki modelinde olduğu gibi yine organik fiberglass ve çok katmanlı kompozit malzemeler kullanılarak dış kabuk elde edilmiştir. Kaskın daha iyi bir aerodinamik sunabilmesi ve yüksek süratte daha stabil olabilmesi için kabuğun arka üst kısmında entegre edilmiş spoiler ve 2 ayrı hava kanalı bulunmaktadır. Shoei GT-Air 2 Kask modeli havalandırma konusunda da yine maksimum performans sağlayacak gibi. Üst kısmında geniş ve 2 ayrı kademeli ayarlanabilir hava kanalı ile kask içi muhteşem havalandırma sunabilecek. Kabuğun altında bulunan 4 farklı EPS katman ile darbeleri hem emebilecek, hemde kask içerisinde havanın her noktaya ulaşmasını sağlayabilecek. Kabuğun inşasında ve iç katmanında güvenlik açısından bir önceki modelden ödün vermeden hemen hemen aynı donanımlar ve malzemeler kullanarak devam edecek ancak konfor açısında bazı gereksinimlere ihtiyaç olacak. Mesela günümüz şartlarında telefon kullanımı oldukça önemli bir hale geldiği için sürüş esnasında güvenlik zafiyeti yaratmadan telefon ile görüşebileceğiz. Tabi bu seçeneği Shoei GT-Air 2 Kask modelinde opsiyonel olarak kullanabileceğiz.



    Bunun için yine SENA markasının, Shoei Neotec 2 ve Shoei GT-Air 2 Kask modelleri için özel üretmiş olduğu bluetooth intercom cihazları kaska kolayca monte edilebilecek. Kaskın alt kısmında Sena bluetooth cihazları için özel tasarlanmış yuvası ve yine özel pil yuvası olacaktır. Böylece kaskın dışına her hangi bir bluetooth cihazı takılmadan ve görüntüyü bozmadan direk Sena bluetooth cihazı kaska entegre edilebilecek. Tasarım konusunda ise 2019 yılında Shoei Gt-Air 2 Kaskın 4 ayrı koleksiyonu bulunacak. Bunlardan bahsedecek olursak; Affair, Crossbar, Conjure ve Deviation modelleri. Shoei GT-Air 2 Affair TC-1, TC-3 ve TC-6 olarak grafiğin 3 ayrı rengi bulunacak. Aynı şekilde Shoei GT-Air 2 Crossbar grafiğinde TC-1, TC-2 ve TC-6 gibi yine 3 ayrı renge sahip olacak. Shoei GT-Air 2 Conjure grafiğinde TC-6 ve TC-9 olarak 2 ayrı rengi bulunacak. Son olarak Deviation TC-9 ile sadece 1 rengi bulunan grafik yayınlanacak.



    Shoei Gt-Air 2 Kask Fiyatı ?

    Peki gelelim en önemli konulardan biri olan Shoei GT-Air Kask Fiyatı ne olacak ? Bir önceki versiyonda düz renkleri (mat siyah, parlak siyah ve beyaz) başlangıç olarak 500 Euro indirimli fiyat üzerinden yayınlanıyordu. Ancak Shoei GT-Air 2 Kaskların düz renkleri olmadığı için desenli fiyatları 575 Euro üzerinden satışa sunulacaktır. 2019 yılında ilk versiyon Gt-Air ile arasında 25 Euro fiyat farkı olacak, bu da GT-Air 2 kaskın daha fazla tercih edilme sebebi olacaktır. Şu sıralar (2018 Eylül) üretim aşamasında olan Shoei GT-Air 2 modeli 2019 yılının ilk çeyreğinde Türkiye ‘de satışa sunulması planlanıyor. Motosiklet Online firması olarak 21.02.2019 tarihinde fuarda tanıtımını yapacağız ve satışa sunacağız. Ayrıca Shoei GT Air Kask fiyatları ve tüm grafiklerini sitemiz üzerinden de inceleyebilir, en uygun fiyat, havale indirimi, ücretsiz hızlı kargo ve vade farksız 9 taksit ile sitemizden satın alabilirsiniz.

    Satın almak için : Motosiklet Online
















    Satın almak için : Motosiklet Online


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    03 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBR 600
    not: Biraz araştırma yapın yurt dışından daha ucuza alabılıyorsunuz arkadaşlar
    pea bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    30 Mayıs 2018
    Bu modeller daha distributor firmada yok siz nasıl satıyosunuz

  4. #4
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı danaise adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu modeller daha distributor firmada yok siz nasıl satıyosunuz
    Firma distribütörün bayisi, demek ki gelmiş...

  5. #5

    Üyelik
    13 Aralık 2018
    Motosikleti
    HONDA NC750S DCT
    https://www.motosikletonline.com/uru...BoCX3EQAvD_BwEoCX3EQAvD_BwE

    4gun once bu modelini aldim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)