Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

CFMoto 650 MT ile Nepal’e Sürüyoruz Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Deneme Tahtası’ndan Erkin Yeşil ve Can Küngör’ün CF Moto 650 MT ile Türkiye’den çıktıkları Nepaleyolcuğu 16.günündehız kesmeden devam ediyor.

    Türkiye sınırları içerisinde İstanbul’dan hareket ederek Safranbolu, Göreme, Mardin ve Van’da mola verdikten sonra İran’a ve oradan Pakistan’a devam eden Erkin Yeşil ve Can Küngör CF Moto ile Sıra Dışı Rotalar’da hedeflerine varmak için yolculuklarına ve 650 MT’yi test etmeyi devam ediyorlar.

    650 MT ile yolculuklarının 5500 km’lerinde Pakistan sınırları içerisinde devam eden Erkin Yeşil ve Can Küngör, motosiklet ve kullandıkları ekipmanlar hakkında da bilgi vermeye devam ediyor. Türkiye sınırları içerisinde yağışlı havalarda sürdükleri 650 MT’yı şimdi çöl yollarında oldukça sıcak havalarda süren Erkin Yeşil, tüm yol ve hava koşullarında kullanmalarına rağmen en ufak bir bakım gerektirecek sorunla karşılamadıklarını, günde 600 km yol almalarına rağmen motosikletin titreşiminin yok denecek kadar az olduğunu bu da kendilerinde yorgunluk hissi yaratmadan keyifle yol almalarını sağladığını ve yakıt olarak da gayet ekonomik olduğu belirtip, her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.

    Yolculuğa çıkarken motosiklet ve kişisel aksesuarlarda Motovento markalarını tercih eden Erkin Yeşil ve Can Küngör, hafifliği ve havalandırma sisteminin iyi olması sebebiyle kaskta HJC markaRPHA 11 modelini, çöl sıcaklıklarında ve yağmurlu havalarda kullanımının uygun olması sebebiyle botta AlpinestarsBelize DrystarOiled modelini ve ön çanta olarak Shad markasını kullandıkları için tüm ürünlerden memnun olduklarını ve başarılı seçimler yaptıklarını ifade ettiler.

    CF Moto ile SıradışıYolcular’da Nepal yolculuğu ile ilgili gelişmeleri CF Moto sosyal medya hesaplarından ve CF Motoyoutube sayfasından takip edebilirsiniz.

    Facebook: https://www.facebook.com/cfmototurkiye
    İnstagram: https://www.instagram.com/cfmototurkiye/
    Twitter: https://twitter.com/cfmototurkiye
    Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7t...FpVWhDp0iz3hUg




    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    çılgın arı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2017
    sıkı takipteyiz Deneme Tahtası. Tekerinize taş değmesin. Motosiklet ile ilgili yorumlarınızı da bekliyoruz proje sonunda.
    Pakistan'a sevgiler

  3. #3

    Üyelik
    14 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Paylaşımları merakla bekliyoruz. Yalnız anlamadığım bir konu var, o kadar uzun yola çıkılıyor, motorlar yeni, çanta seti yok??? Yan çanta da yok topcase de... Sponsorlar mı yanaşmadı, yoksa nedir?

  4. #4
    çılgın arı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2017
    Alıntı Justforfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşımları merakla bekliyoruz. Yalnız anlamadığım bir konu var, o kadar uzun yola çıkılıyor, motorlar yeni, çanta seti yok??? Yan çanta da yok topcase de... Sponsorlar mı yanaşmadı, yoksa nedir?
    Deneme tahtası youtube hesabında kendisi söylüyor neden çıkarttıklarını. 50 gün sureceği için yedek yakıt deposu olması gerektiğine avadanlık takımlarının olması gerektiğine söyluyor. ondan çıkarmış olabilir orıjınal çantalarını dostum.

  5. #5
    y.selimbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    Bigadiç
    Motosikleti
    Şun An Yok.
    Benimde kafamda şöyle bir soru var Erkin abiye denk gelirsek soracağım. Bir insan kendine bu işkenceyi neden yapar. İzlerken ortamın sıcaklığından ve pisliğinden ben etkiliyonuyorum o derece. Güvenlik olayıda işin bir başka boyutu. Yani belki benim düşüncem yanlış ama benim için pakistan hindistan kısmı eziyet ötesi eziyettir.

  6. #6
    yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Yazıyı başka birine yazdırmalarını öneriyorum ifadeler ve anlatım akıcı değil. Böyle bir projeye amatörce hazırlanılmış bir yazı keyif alarak değil okumak için okudum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)