Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Motomax mağazalarında tüm ürünler %50 indirimde!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    derdalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2016
    Şehir
    istanbul
    https://m.facebook.com/story.php?sto...25482970903193
    Patron çıldirmış millet kuyruğa girmiş sabahtan.. butun m bedenler butun 42-43 numaralar bitmistir biz gidene kadar xxl ceketler 48 numara botlar kalır ancak


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    21 Temmuz 2006
    Şehir
    ANKARA
    İndirimi yerinde inceleyen yok ama fiyatlardan şikayetçi olan çok üstelik bunu birde "fena kazıklıyorlar" şeklinde ifade etmek acayip komik geldi. Malzemeci,parçacı vs değilim ama birde olaya şu açıdan bakmanızı öneririm :

    *bir firmanın kaarından %20 olarak alınan kurumlar vergisi 15 gün önce % 22 ye cıkarıldı.Yani 100 lira kar edersen 22 lirası devletindir.bu zie zam olarak gelecektir.
    *1400 liraya çalıştıracak adam bulabilirse asgari ücret için devlete ayrıca 630 liradan fazla SGK primi ödersin ve çalışan buna rağmen hala hastane ve ilaç farkı öder.
    *bütün "iş yeri" abonelerinin, gaz elektrik ve su fiyatları evimizde ödediğimiz ücretlerden farklı ve fazladır.her gelen zam size gelecektir.
    *1000 lira kira ödediği magazası için devlete ayrıca 200 lira daha,yani % 20 stopaj öder.Kİraya gelen zam size gelecektir.
    *senden aldığı KDV yi kaçırmazsa,naylon işine girmezse eskiden sene de 1 defa öderken şimdi 3 ayda bir bütün biriktirdiği KDV leri gider devlete öder.
    yerli ürün satsa sen ithal talep edersin,sorarsın,istersin,ithalat yaptığı sürece daha satmadığı ve ne zaman satacağı belli olmayan ürünler için gümrük vergilerini,KDV leri ve varsa ÖTV leri,navlunlarını,malın bedelinin tamamını ve bütün işçiliklerini tık diye öder.Malını çıkarabilmesi için de devlete tek kuruş borcunun olmaması gerekir,çıkarsa da onu da tık diye öder.bunlar sadece kesin olan harcamalardır. Kur farkları,dövüz borçlanmaları,bakacılık işlem masrafları,beklenmeyen maaliyetleri kestiremezsiniz.Aramızdan hiçbirimiz 1 eldiven almak için girdiğimiz mağazada sadece 1 eldiven bulunmasını yeterli bulmayız...

    1 liralık mala ola ki verdiğiniz 3 liranın, kasada oturan adamın cebine değil net 2 lira,belki 0,3-0,5 lira bıraktığını zaten göreceksiniz.bu kazandığı para ile gidip sizin bizim gibi bir ev kirası/taksiti,okul masrafı,banka kredisi,market harcaması vs yapar ve dükkanına yeni mal almak ister.Kazıklandığınızı hala düşünüyorsanız ya siz başka bir memlekette yaşıyorsunuz ya da bütün hayatınız illegal biçimde geçiyor...Yaşadığımız pahalılığın nedeni talep ettiğiniz şeyi size getiren tacir değil, iş yapanı çok seven değiştirmek için hiç kafa yormadığımız düzenimizdir.
    Shrieker ve Zell bunu beğendiler.

  3. #23

    Üyelik
    28 Kasım 2016
    Gerçekten herşey yarı fiyatına. Sitesindeki ürünlerin ve markaların hepsi var. Fakat aşırı kalabalık. Sıra beklemeniz gerekiyor.

  4. #24
    reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2014
    Motosikleti
    AT1000Dct
    yoğunluk nedeni ile kapıları kapatmışlar doğrumudur ?

  5. #25
    basto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2015
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Mağazaya girmek için 20 dk kasada da 30 dk bekledik. Çok beden kalmamıştı ama bot ve mont bulabildim. İndirim hafta içi de sürecekmiş ve yeni mallar ekleyeceklermiş, daha az yoğun olur hafta içi giderseniz.

  6. #26
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Shoei kasklarda hangi modeller bar acaba orda

  7. #27
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2008
    Şehir
    Khalkedon
    Motosikleti
    sym joymax
    bu durumda iki tespit atayım ortaya;
    insanların ihtiyacı var, parası yok.
    boş mezar var.

    aldıklarını aldıkları fiyatın üzerinden satacak arkadaşları görürüz.


    değil yarı fiyatına bedava verseler kibrit çöpü almam.
    hasanpaşada işler iyi değil.
    bu kriz ortamında ayakta kalma çabaları.
    umarım ayakta kalırlar.

  8. #28

    Üyelik
    31 Ağustos 2017
    Şehir
    İstanbul
    Beyler şimdi ailemde birinin nikahı üzerine kadıköy evlendirme dairesinden geliyorum motomaxin önüne gittim sıra nerdeyse diğer köşeye kadar uzamış hayatta giremezdim işim vardı ama evet herşeyde %50 indirim var alan arkadaşlara hayırlı olsun hafta içi birgün uğrarım ben

  9. #29
    re_death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    baya kalabalık tı sabah 10 gibi gittim bir kaç ürün aldım , kasa sırası mağaza içinde dönücek neredeyse nakitte %50 kredi kartına %40 indirim var , akşama kadar stokları baya bi eritirler hafta içine ya küçük bedenler yada süper manyak büyük bedenler kalır diye tahmin ediyorum , özellikle eldivenlere saldırmış millet

  10. #30
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Bursa mağazasında da aşırı yoğunluk vardı. İşlerim nedeniyle akşam üzeri gittim. Girişteki arkadaş sıra numarası verdi ve banka sırası bekler gibi mağaza önünde sohbet ederek beklemeye başladık.

    İçeri girmekle iş bitmiyor içeride de yoğunluk devam ediyor.
    Mağaza içerisinde ekipman deneme sırası, soyunma kabini sırası ve kasada ücret ödeme sırası gibi ayrı ayrı sıralar var (:

    Ben ihtiyacım olan motosiklet pantolonlarına baktım. Birçok beden bitmiş. Genelde bedeni olan modeller yüksek fiyatlı ürünlerdi. Held markasının birkaç modelini beğendim ancak fiyatı 1200tl civarında olunca yüzde elli indirimli hali bile bana cazip gelmedi.

    Ancak held korumalı kevlar kotlar baya cazip fiyata geliyor. 380tl etiketi olan bir modeli çok beğendim ancak beli bana olmadı ve onu da alamadım.

    4riders kışlık korumalı pantolon gördüm, 409 tl etiketi vardı. Gelmişken deneyeyim dedim, bel tam oldu boyu uymadı, onu da bıraktım ve hiçbir şey almadan mağazadan çıktım.

    Gerçekten ürünlerde yüzde elli indirim var arkadaşlar. Mont, kask veya bot almak için gidilir ama pantolon almak için ben bir daha gitmem.

    Kabin önünde sıra beklemek ve alel acele denemek pek hoşuma gitmedi (:

    Yinede ekipman ihtiyacı olan gitsin bir baksın derim. Kampanya güzel.

  11. #31
    owlam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara-Elazığ
    Motosikleti
    Virago 535
    Dün akşam 5 gibi ankara mağazasına gittik iki arkadaş. Sıra numarası vs givi bir durum yoktu o yüzden içerisi tam bir talan yaşamış. Herşey yerlerde beden numara hiçbirşey kalmamıştı. Şansıma almak istediğim held deri montu birisi alıp daha sonra başka bir bölüme bırakmış. Bedeni de istediğim bedendi hemen kaptım.
    Bugün sabahta uğradım ama yeni mal koymamışlardı sadece dün kalanları tekrar düzgünce yerlerine yerleştirmişler. 3 tane headwear alıp çıktım.

  12. #32
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Handroid eldiven M beden var mı acaba?

  13. #33

    Üyelik
    31 Ağustos 2017
    Şehir
    İstanbul
    Pazar günü istanbul mağazasına giden arkadaş var mı ? ben önünden geçtim muazzam bir sıra vardı üşendim ürünler eklendi mi ? eklendiyse yarın bakarım yine

  14. #34

    Üyelik
    16 Nisan 2016
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    pulsar rs 200
    İnternet üzeri alamıyor muyuz acaba kış geldi mont pantolon yok hala. idare edecek bişeyler almam lazım dizlik dirseklik bi yere kadar

  15. #35

    Üyelik
    17 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Dün Hasanpaşa'ya gittim içerisi fena kalabalıktı kasadaki kuyruk, ürünlere bakmamı engelliyordu. İstediğim bir ürünü bulabildim, hepsi tükenmişti. İhtiyacım olmayan bir ürüne de indirimde diye para verip alasım pek gelmedi.

  16. #36

    Üyelik
    22 Şubat 2016
    Bugun ordaydım kalabalıktı geç açıldı vs. Asıl dikkatimi çeken Kask'larda tüm baktıgım modellerde uretim tarihi 2012-2013'du ve bazılarında özellikle uretim etiketleri yırtılmıştı bunu kötü niyetli buldum açıkcası 5 sene ömrü olan kasklar tabiki indirimli alınıyor ama tarihi eski diye de lanse edilmiyor ve çogunda etiketler yırtılmıştı. Bilmiyenler için 5 seneyi tamamlamış kaskların iç malzemesi gerçek koruma değerinden çok uzaklaşıyor. Onun dışında eldivenler baya talan oldu.

  17. #37
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2015
    Şehir
    DENİZLİ
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Kışlık eldiven bakacaktım da başka şehirdeyim internette olmayacak mı indirim ?

  18. #38
    yeditepely - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    piaggio xevo 250, cf moto 250 sr
    Bugun bende gittim.1,5 saat kapılarının açılmasını bekledık.15:50 de kapılar açıldı.En az 50 kişi tek sıra halinde içeri girdi.Eldiven bulmak çok zor.Çoğu karısmıs.Giyen bırakmış giyen bırakmış.Bazı deri montlarda beden sıkıntısı vardı.Kask ihtiyacım olmadığı için kasklara bakmadım.Ama alanlar vardı.Fİyatlar güzeldi tskler motomax

  19. #39
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı yeditepely adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun bende gittim.1,5 saat kapılarının açılmasını bekledık.15:50 de kapılar açıldı.En az 50 kişi tek sıra halinde içeri girdi.Eldiven bulmak çok zor.Çoğu karısmıs.Giyen bırakmış giyen bırakmış.Bazı deri montlarda beden sıkıntısı vardı.Kask ihtiyacım olmadığı için kasklara bakmadım.Ama alanlar vardı.Fİyatlar güzeldi tskler motomax
    revit var mı ?

  20. #40
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2017
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kışlık eldiven bakacaktım da başka şehirdeyim internette olmayacak mı indirim ?
    Siteleri kapalı zaten.Büyük ihtimal mağazalarda stok bitirip açacaklar.Hem mağazalar hem de internet sitesiyle uğraşmak istemiyolar


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)