Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dünyaca Ünlü Egzoz Markası Akrapovic Şimdi Motovento Bünyesinde

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    UMA (Uğur Motorlu Araçlar) çatısı altında; Aksesuar, koruyucu ekipman, yedek parça ürünleri konusunda dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Motovento, şimdi de dünyaca ünlü egzoz üreticisi Akrapovic’in Türkiye Distribütörlüğünü aldı.

    1990 yılında Sloven Yarışçı IgorAkrapovic tarafından Slovenya’da kurulan Akrapovic, yenilikçi teknolojisi ve etkileyici egzoz tasarımıyla kendi alanında öncü bir marka. Mükemmellik ve yüksek kalite anlayışı ile kendi bünyesinde üretimini yapan Akrapovic markası, egzoz üretiminde kullandığı karbon ve titanyum malzemeler ile otomotiv sektöründeadeta birdevrim yarattı.

    Yüksek performanslı ve kusursuz egzoz sistemleri oluşturmayı hedefleyen Akrapovic,2000 yılında Dünya Superbike ŞampiyonasındaAkrapovıc egzoz sistemleri ile donatılan motosikletin yarışı kazanması marka için dönüm noktası oldu.Daha sonrasında ise Moto GP, Supersport, Supermoto, Motocross gibi motor yarışlarında Akrapovic egzoz sistemleri tercih edilen markalar arasında üst sıralara yükselmeye başladı.

    2016 yılı Şubat ayı itibariyle de Motovento bünyesindeki lider markalar arasında yerini alan Akrapovic, sağlam yapısı ve baştan çıkarıcısesiyle motosiklet tutkunlarını Motovento satış noktalarında ve www.motoventooutlet.com sitesinde bekliyor.

    AKIN17 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    alpinstar dan sonra akrapoviç te beğenmediğiniz mondial e geçti hayırlısı olsun takipteyim UMA ı bakalım daha neler göreceğiz

  3. #3
    TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2011
    Şehir
    Samanyolu Galaksisi
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Triump Tiger için baktım ama onu eklememişler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)