Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Avrupa’nın motor tekstilindeki lider ismi BÜSE Türkiye'de

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Avrupa'nın motor tekstilindeki lider ismi BÜSE marka motosiklet aksesuarlarının tüm çeşitleri Hadisatinal.com ile artık Türkiye’de. Büse motosiklet aksesuarlarının ürün gruplarında motosiklet ceketi, deri motosiklet montu, motosiklet pantolonu, ayakkabı - bot, eldiven, bandana, tulum, çorap, motor çantası, yelek, yağmurluk gibi ürünler yer almaktadır.




    Büse nasıl kurulmuştur, tarihçesi ve kurucusu kimdir?

    Firmanın tarihçesi, kurucusu ve sahibi Heino Büse'nin başarıları ile bağlantılıdır. Almanya'daki en başarılı Enduro motosikletçilerinden biri olan Heino Büse, motosiklet endüstrisinin potansiyelini ve önemini fark ettiğinde orta yaşlarına ulaşmıştı. Fakat motosiklet aksesuarları sektöründe bu kadar başarılı olmasını sağlayan tecrübeye de sahip olmuştu. Diğer Enduro binicilerinin hiçbirinin ulaşamadığı bir konuma ulaşmış ve Uluslararası alanda da başarılar elde etmiş ve “Jet Büse” olarak isimlendirilmiştir.

    Başarılarına kısa bir bakarsak şunları görürüz: 1975 yılında dünya çapındaki bir yarışmada Dünyanın En İyi Motosikletçisi seçilmiş, 12 kere Almanya Enduro Şampiyonu olmuştur.1966'da askerlik görevini yerine getirirken, Ordu takımıyla girdiği Almanya Enduro Şampiyonasında takımı derece elde etti. 1977'de Herküller takımıyla Alman ve Avrupa şampiyonalarında başarılarını devam ettirdi. 1983 yılında motosiklet binicisi kariyerini gözyaşları içinde sonlandırdı ve bundan sonraki başarılarını iş hayatında devam ettirecekti.

    Büse bugün neler yapmaktadır?

    Heino Büse 1984'de toptan motosiklet satışına başladı; bu hiç de kolay olmayan uzun bir yoldu. Hayatının önceki kısmında spor faaliyetlerinde elde ettiği başarıyı işine taşıyacaktı. Günümüzde bir aile şirketi olarak Heino Büse, Motosiklet giyimi ve teknik ekipmanı alanında 2000'den fazla toptancısıyla Avrupa'da var olmanın gururunu yaşamaktadır. 4000 M2 lik alanda faaliyet gösteren Heino Büse Firması, ROCC, Regina, Scott, Gaerne ve diğer markalarıyla da gücünü pekiştirmektedir. 24 saat içinde zincirin her bir parçasına gerekli ekipman temin edilmektedir ki; bu da firmaya haklı bir gurur yaşatmaktadır.

    Büse’nin kalitesi ve çalışma prensipleri nelerdir?

    Heino Büse'ye başarısının sırrı sorulduğunda ”Dünyanın en iyi markalarında olduğu gibi, mükemmel bir takım anlayışı ve makine dişlileri gibi birbiriyle uyum içinde çalışan ekiplerimiz işin sırrıdır. Satın almadan ürün geliştirmeye, tasarımdan pazarlama ve ihracata kadar hepsi bir bütünün uyumlu parçalarıdır.” demiştir. Ayrıca kendisi aynı zamanda başarılı bir atlet olarak, ürün geliştirme departmanına sporcu giyimi konusunda çok önemli katkıları olmuştur. Dolayısıyla Büse ürünleri uzun yılların tecrübesinin kaliteye yansıması olarak ortaya çıkmıştır.

    Büse'nin firma politikası iyi bir ürünü yüksek kaliteyle üretip uygun fiyata satmaktır. Bu da şirketin başarısının sırrıdır. Ürünlerde kullanılan malzemeler her türlü teknolojik testleri başarıyla geçmiştir. Tekstil ve diğer motosiklet aksesuarı ürünlerinde kullanılan malzemeler insan sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir madde barındırmamaktadır. Ürünler her türlü dış ve iç etmene karşı dayanıklı olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.

    Büse'yi nerelerde bulabiliriz?

    Çok gelişmiş pazarlama ağına sahip olan Büse, tüm Avrupa ülkelerinde kabul görmüş bir markadır. Almanya iç pazarında çok önemli bir yere sahip olan Büse, Fransa, Belçika, İspanya, Polonya ve İngiltere başta olmak üzere 30'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Ürün çeşitliliğinde çok zengin bir altyapıya sahip olan Büse, 1200 çeşitten fazla ürünle motosiklet sektöründe öncü konumundadır. Her bir ürün firmanın kaliteye bakışını yansıtmakta, tüm teknik testlerden başarıyla geçtikten sonra tüketiciye arz edilmektedir.

    2013 yılında Büse neyi hedeflemektedir?

    Büse'nin 2013 yılında temel hedefi, yeni pazarlara açılmak, marka bilinirliğine ve tanıtımına azami önemi vermektir. Amacımız trend bir dünya markası olarak tüm Dünya pazarlarında yer almaktır. Müşteri sadakatini doğuracak tüm çalışmalar Ar-Ge ekibimiz tarafından titizlikle ortaya konmaktadır.

    Ülkemizde Büse’yi nerelerde bulabiliriz.

    Büse’yi FB Motorlu araçlar olarak www.hadisatinal.com internet sitemiz ve Hadisatinal dükkânlarımız üzerinden tüm ürün gamında satışa sunduk. Şu anda bayilik çalışmalarımızda devam etmekte. Türkiye’ye markayı takdim etmemizden bu yana bir iki ay gibi bir süre geçmesine rağmen onlarca noktaya ürünlerimiz ulaştı. Amacımız motor tekstilinde Büse’yi ülkemizde her noktada rahatça ulaşılan ve müşteri sadakatini sağlamış bir marka haline getirmek. Gerek kendimizin organize edeceği çeşitli tanıtım organizasyonları, gerekse mevcut fuar ve festivallerle Büse’yi motorcularımızla bulaştıracağız. Kalitemiz ve standartlarımızdan eminiz ve güvenliğiniz bizim hedefimizdir diyoruz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul -MALTEPE
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    isimden kaybediyor

  3. #3
    darpgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    CBF150
    ülkedeki ürün ceşitliliğini arttıracağını düşünüyorum .

  4. #4
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    marmaris ve muğla
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bende yedim:D

  5. #5
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    neyin başına motor gelse fiyatı iki katına çıkıyor...bunun da muhtemelen kallavi fiyatı vardır...

  6. #6
    omeroguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar Sport
    Ben Murano modelini aldım 3 aydır kullanıyorum. İlk isimden dolayı biraz sorun oldu. Sonra Buse değil Büse olduğu anlaşılınca sorun bitti.
    Yağmurda deneme şansım olmadı fakat soğuklarda kullandım sıkıntı yaşatmadı.
    Benim gibi büyük beden arayanlar için Almanların kalıpları biraz daha iyi.

  7. #7
    hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2012
    Şehir
    Tekirdağ/Muratlı
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    büse nin bir tulumu 1649 tl çok iyi fiyat

  8. #8
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Fiyatlar uçuk...

  9. #9
    hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2012
    Şehir
    Tekirdağ/Muratlı
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    sonradan montlara baktım da öyleymiş bu tulumun fiyatı iyi geldi bana


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler