Alışılmadık sesler duyarsanız...Çığlıklar, inlemeler, cam kırılma sesi, metal çarpma sesi, birden başlayarak yükselen bağırtılar, imdat çağrısı, silah sesi gibi.




Alışılmadık sesler duyarsanız...
Çığlıklar, inlemeler, cam kırılma sesi, metal çarpma sesi, birden başlayarak yükselen bağırtılar, imdat çağrısı, silah sesi gibi.

Evdeyken veya eve geldiğinizde normalde işitmeye alıştığınız sesleri duymamanız veya bunların dışında bazı sesleri duymanız halinde, doğal olmayan bir durumla karşı karşıya olduğunuzu akla getirmelisiniz. Aynı durum ev dışında, caddede, ağaçlık bir alanda, çalışma ortamında da söz konusu olabilir.

Alışılmadık görüntülerle karşılaşırsanız...
- Devrilmiş bir masa, ters dönmüş bir tencere, cam kırıkları, kapağı açık ilaç dolabı, dökülmüş ilaçlar, elektrik prizinden çıkan duman, alev, yoğun duman, etrafın karışık olması, yerde kan izleri.

Tüm bu görüntüler her zaman düzgün giden bir takım şeylerin yolunda gitmediğini gösterir. Yukarıda belirtilen olayların sayısını arttırmak olasıdır. Bunlar yaşadığınız ortamda her zaman görmeye alıştığınız şeylerin dışındaki görüntülerdir. Örneğin her zaman kapalı duran bir kapının açık olması, normalde sağlam olması beklenen bir pencere camının kırık oluşu, yanmaması gereken bir elektrik ampulünün yanar vaziyette bırakılmış olması, gardırop kapaklarının açık, giysilerin dışarıda olması vb. görüntüler.

Garip kokular hissederseniz...
- Yanık kokusu, kızarmış et kokusu, kablo - plastik kokusu, gaz kokusu, sarımsak kokusu (hardal gazı) gibi.

Kişilerde alışmadığınız davranış biçimleriyle karşılaşırsanız...
- Saldırganlık veya aşırı durgunluk, solumada güçlük, gırtlak takılması hissi, konuşmada yavaşlık, anlaşılmaz mırıltılar, sersemlik hali, bir sebebi olmadığı halde kişinin terlemesi, deride soluklaşma, kızarma, morarma gibi.
















Copyright © Motosiklet.Net Tüm hakları saklıdır.