arkadaşlar geçenlerde bir bayan aradı, uyku sersemi ne söylediğimi hatırlamıyorum bile 3 yada 4 gün sonra tekrar aradı bu sefer uyanık ve ne söylediğimi biliyordum arayan kişi bir sigortacıydı, ferdi kaza sigortası yapıyor daha önce ben bu firmaya sigorta olmuşum internetten ve 3 ay sigortalı olarak dolaşmışım haberim yok, bu da katılmış olduğum bir fuar sonrasında gerçekleşmiş.
şimdi ise o listeye göre beni aramışlar ve devam ettirmek istermisiniz diye sordular bende konuyu araştırdım ve evet doğru, daha iyi anlamak için tekrar sordum, nedir bu sigorta? onlarda anlattı fakat benim bir motor kullanıcısı olduğumu sürekli motor kullandığımı söyledim karşımdaki bayan ufak bir fark ile onu da kapsayabileceğini söyledi normalde 80 küsür lira olan sigorta motor kullanan kişiler için 103,31 TL toplam ücret ödeyerek dahil olabilir dedi banada mantıklı geldi çünkü aracımın sigortası var benim neden olmasın dedim. şimdi motorumda sigortalı bende sigortalıyım, allah göstermesin bir kaza olsa medline tarafından bulunduğum yerden beni alıp ücretsiz olarak en yakın hastaneye ulaştırıyor ve o arada ilk yardım yapıyor buda sigorta firmasının hediyesi, herhangi bir hastanede muayne olup faturasını ödedikten sonra bu firma bana faturamın 3000 tl'ye kadar olan tutarını geri ödüyor. kalıcı sakatlık ve ölüm gibi durumlarda ise 30,000 TL ödüyor sizce nasıl.
ben toplam 103,31 TL verdim şu anda tam 1 yıl sürecek sigorta sürecine girmiş durumdayım sizce bu nasıl mantıklı mı, siz olsanız arkadaşlarınıza tavsiye edermisiniz???