Çevrimdışı (offline)
AprillaCan Arkadaşımız Motor üzerinde kalp krizi Geçirmiştir -
19-11-2005, 12:11 PM
Aprillacan Nickı arkadasımız 2 gece once arabalının orda motor üzerinde kalp krizi geçirmiştir.Bilgisi olan yada tanıyan arkdaşlar bılgı verrırse eğer durumu hakkında cok sevınırız...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW F 650 GS DAKAR
Kan Grubu: A Rh+
19-11-2005, 12:36 PM
geçmiş olsun kendisine ama o gecen gun kaza yapmıştı motoruda yoktu başka bi motor üzerindeyken mi oldu?
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: henüz yok ama birgün oda olacak
19-11-2005, 12:46 PM
bu arkadaş yola çıkacaktı aynı gece msn de gördüm yazdım karşımdaki kişi canın kardeşi olduğunu abisin arabalının orda motor üstünde kalp krizi geçirdiğini gece saat 03:00 civarında palislerin kendisini arayıp haber verdiğini söyledi doktorunun yurt dışında ameliyattı tavsiye ettiğinden falan bahsetti Roxanne gibi bende hastaneyi aradım ama kayıtlarda böyle bir hasta çıkmadı daha sonrada ne kendisini nede kardeşini msn de görmedim başkada bir bilgi alamadık
büyük geçmiş olsun..
Yalnız bir sorum olacak, benzer bir olayı benim bir arkadaşın arkadaşı yaşamış. Motorcu arkadaşı bir minibüsçü sıkıştırmış ve inmiş tartışmış bunlar.
sonra ayrılmışlar ve biraz sonra bu motorcu arkadaş kalp krizi geçirmiş ve maalesef ölmüş.
Nedir bu motorcu arkadaşların kalp krizi geçirmesi olayı?
Aprillacan isimli arkadaşta yaşlı değildi bildiğim kadarı ile..
Tekrar tekrar geçmiş olsun..