Underground Party

22 Mayıs'ta Tr Tuning Underground Party adında etkinlik düzenliyor.

tuning_party1.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Partiyi duzenleyenlerden gelen mail asagida bence bizi sarmaz bu parti biz daha iyisini duzenleriz :)

Sevgili motosiklet.net’çiler,

Türkiye’nin ilk Underground Tuning Partisi 22 Mayıs’ta Autodrom’da gerçekleştirilecek…

Parti ile ilgili afiş tasarımı ve basın bülteni ektedir…

Tuning Tutkunları “Underground Party”de
biraraya geliyor!..

Türkiye’de ilk defa düzenlenen Tuning Underground Party, 22 Mayıs Cumartesi günü Autodrom’da gerçekleşecek. Gece boyu sürecek partiye birçok dinamik marka da destek veriyor…
Otomobil sektöründe yükselen trend olarak göze çarpan tuning üzerine aktiviteler durmak bilmiyor. Tuningçiler bu sefer de Underground Party’de bir araya geliyor. 22 Mayıs Cumartesi gerçekleşecek partide tuning tutkunları ünlü DJ’lerin eşliğinde coşacak. OPET, CMS, Red Bull, Miller, JSV Racing, Blaupunkt, SOS, Meguiars, STS, BAT, Pınar A.Ş., Doritos, Preven, Mediatix, FG Radio, Radio Contact gibi birçok marka tarafından sponsore edilen ve destek verilen partide gece boyunca sürpriz aktiviteler de düzenlenecek.

JSV bayilerinden de elde edebileceğiniz parti biletleri aynı zamanda 22 Mayıs akşamı Autodrom’da da girişte satışa sunulacak. Partiye giriş 20.000.000 TL ve fiyata bir içki de dahil. Estetik ve gücün ön planda olduğu otomobillere tutkun olan herkes için…

Party DJ’leri…
DJ TARKAN, FERHAT ALBAYRAK, DJ 7-ERHAN, SYLE-IST, DJ AXE

bizim zaten modifiyeli bi tek 125 lik mz'imiz var :sunny: :sunny:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'[email protected]'

ARKADAŞLAR BU MAİLE ''PARTY'' YAZIN GÖNDERİN..GÖNDERENLER ARASINDAN 3 VE 3 ÜN KATLARINA DENK GELENLERE ÜCRETSİZ DAVETİYE VERİYOLAR.Ayrıca adınızı ve soyadınızı+irtibat telefonlarınızı da yazmalısınız..
BEn gönderdim cevap bekliyorum belki sizede gelir..Denemekte fayda var..Gelenler gider işte.. :sunny:
BU arada sadece bir kez göndermeniz gerekiyor.. :thumright:

yeni mail acarım başka bir İP den mail atarım 3 tane üst üste aha bilet senin :king:

harikasın ii fikir..ne diyim sana :bounce:

cıtır' Alıntı:
harikasın ii fikir..ne diyim sana :bounce:

abla bu söylediklerin kızarakmı,küçümseyerekmi yoksa dalga geçerekmi yazdın merak ettim.....
Sadece FikRimi Söyledim! :pl:

yok canım ya niye kızım sana.. :thumright:
ii fikir unutma ama her seferinde ismini yazmak zorundasın..VE aynı ismi bir kez kabul ediyorlar.Yani ilk kaydın önemli..Hatılatayaım dedim :santa:

cıtır' Alıntı:
'[email protected]'

ARKADAŞLAR BU MAİLE ''PARTY'' YAZIN GÖNDERİN..GÖNDERENLER ARASINDAN 3 VE 3 ÜN KATLARINA DENK GELENLERE ÜCRETSİZ DAVETİYE VERİYOLAR.Ayrıca adınızı ve soyadınızı+irtibat telefonlarınızı da yazmalısınız..
BEn gönderdim cevap bekliyorum belki sizede gelir..Denemekte fayda var..Gelenler gider işte.. :sunny:
BU arada sadece bir kez göndermeniz gerekiyor.. :thumright:

Ehehehhe, ben kazandım bile :cherry: :sunny: :sunny: gonderilen maili yasıyom buraya.
2 kişilik biletim var yani
:queen:

Tebrikler!

TRTUNING tarafından gerçekleştirilen UNDERGROUNG Party'e Burning Wheels Turkiye davetlisi olarak katılmaya hak kazandınız

Bu özel gecede bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz. AUTODROM'da parti alanı girişine geldiğinizda kapıda Burning Wheels Turkiye davetlisi olarak isminizi bulacaksınız. Şimdiden iyi eğlenceler...

Önemli NOTLAR
- Davetiye 2 kişiliktir.
- Lütfen yanınızda kimlik bulundurunuz

Burning Wheels Turkiye
------------------
e. [email protected]
w. www.bwturkiye.com
------------------
t. 216 307 57 07 - 08
f. 216 307 37 98

underground party hakkında

şimdi değişik isimler veren arkadaşım ,

öncelikle bu serverla ve kimlikle alakalı bişiy..sen oraya birincisi kız ismiyle gidemezsin çüünkü kız değilsin belli :cherry:
ikincisi bildiğin gibi nüfus cüzdanları resimli olduğundan diğer kişi adına giriş yapman imkansız..
sonuncuya gelince acayip bişr denetim var çünkü özel ve ilk olan parti olduğundan oldukça dikkat ediyorlar.Ya kazanırsın ya kazanamazsın.. :king:

olay bu yani..senin koyduğun noktaya ben iki nokta koyuyorum ve kapatıyorum..Yeterli olmuştur herhalde.. :queen:

teşekkürler safrancım.. :queen:

bu arada bende kazandımmm gidiyorummm sgelemeyen arkadaşalara pazartesi günü anlatırız artık.. :thumright:

ıhhhh bende üç nokta koyup devamını getırmemek şartıyla kapatıyorummmm

...

BENDE SONSUUZZZ NOKTA KOYUYORUM..ya aslında ii birisinde işte hayat bazen istemediğin şeyleri yaptırır insana boşver..Ben affettim seni :farao: :thumright:

apla sen benim işi anlamşındır yaaa ben olmuşum ''stres'' :pale:

sağol affettigin için :thumleft:

partye giden varmı?
eminim çok sıkıcı geçmiştir...
nede olsa 4 tekerleklilerin düzenlediği bir organizasyon :king:

aliberkay' Alıntı:
partye giden varmı?
eminim çok sıkıcı geçmiştir...
nede olsa 4 tekerleklilerin düzenlediği bir organizasyon :king:
mail adresini ver, resimleri gondereyim :sunny: :sunny:
buluşmalara niye gelmiyon yaa :joker: :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar