Sınav Sonuçları????

Arkadaşlar 19 NİSAN yazılı motor sınav sonuçları 5 mayısta belli olucaktı?Ama ben internette bulamıyorum?
Birde direksiyon sınavı heryerde 10/11 mayıs yazıyor.Sürücü kursu İzmitte ayın 17/18 de yapılacağını söylüyor.
Direksiyon sınav günü bölgeye göre değişirmi?Bu işin doğrusu ne?

henuz açıklanmadı arkadaşım bazen uzayabiliyor yani tam olarak söz verdikleri tarihlerde açıklamıyorlar. sabahtan beri bir sürü insan geldi cafeye sürekli bakıyorum bende...

Ben Baktım Geçmişim Sağlıktan 83 Motor 85 Trafik 85 darısı başınıza =)

Sınav sonuçları belli oldu..Geçtik fakat...Direksiyon sınavında vitesli motosiklet kullanma şartı var mı?

genelde yok.. Bugun o konu hakkında bilgi de verdiler kulak misafiri oldum cocuga kendi scooterınla gel gir dediler.. Ama bazen kıllık yapabilirlermiş, hadi sende surucu kursununkiyle gir falan diye.. Oda şansınıza artık.. Bende yazılı sınavdan geçmişim direksiyonada heralde dayımın scooter yla giderim. hem garajdan cıkarmıs olurum.. :)

Sınav sonuçları belli oldu..Geçtik fakat...Direksiyon sınavında vitesli motosiklet kullanma şartı var mı?

vallaha vıteslı olucaıgını sanmıyorum ben gırerken scoterlar gırdım supaların arasından sekız cız duz gel dedıler gıttım geldım oldu bıttı ısteyen kendı mottoruylada gıre bılıyordu

vallaha vıteslı olucaıgını sanmıyorum ben gırerken scoterlar gırdım supaların arasından sekız cız duz gel dedıler gıttım geldım oldu bıttı ısteyen kendı mottoruylada gıre bılıyordu

Bilgi için teşekkürler..Gerçi kardeşimde 125 cc jinlun var onunla biraz alıştırma yapsam fena olmaz,karizmayı çizdirmiyelim sınavda :queen::queen:

Sınavdan 90 almışım, Direksiyonda girecek olanlara Allah yardım etsin, takdir Allahındır.

We sat in silence on that beautiful Hawaiian Saturday morning. My friends would have just been starting their Little League baseball game. But far some reason, I was now thankful I had decided to work for 10 cents an hour. I sensed that I was about to learn something my friends would not learn in school."Ready to learn?" asked rich dad."Absolutely," I said with a grin."I have kept my promise. I've been teaching you from afar," my rich dad said. "At 9 years old, you've gotten a taste of what it feels like to work for money. Just multiply your last month by fifty years and you will have an idea of what most people spend their life doing.""I don't understand," I said."How did you feel waiting in line to see me? Once to get hired and once to ask for more money?""Terrible," I said."If you choose to work for money, that is what life is like for many people," said rich dad."And how did you feel when Mrs. Martin dropped three dimes in your hand for three hours' work?""I felt like it wasn't enough. It seemed like nothing. I was disappointed," I said."And that is how most employees feel when they look at their paychecks. Especially after all the tax and other deductions are taken out. At least you got 100 percent.""So is there an answer?" asked Mike.dog clothing, "Yes," said rich dad. dog clothes wholesale "Learn to use your emotions to think, not think with your emotions. When you boys mastered your emotions, first by agreeing to work for free,dog apparel, I knew there was hope. When you again resisted your emotions when I tempted you with more money, pet clothes, you were again learning to think in spite of being emotionally charged. pet clothing, That's the first step.""Why is that step so important" I asked.

bu botlarda ingilizceyi iyi sökmüş gelgelelim
daha konuyla ilgili yazmayı öğrenemediler ama
şöyle iq su yüksek 5 -10 bot olsa Mt de hiç f:queen:ena olmaz hee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar