Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Ninja ZX-12R, Hayane?
15-03-2006, 16:14 PM
Yav arkadaslar lutfen boyle sacma sapan seyleri gundeme getirmeyin. Motosiklet Suzukinin yaptigi bir prototip'di, motor hacmi 600cc'di galiba tam olarak ahtirlamiyorum. Bu motosiklet ile Hayabusanin alakasini hic anlamadim.
Akil var mantik var, insan once bir dusunur boyle birsey gercek olabilirmi diye.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Ninja ZX-12R, Hayane?
15-03-2006, 17:17 PM
Yok shamyl kardes, benim kizdigim sey internetde hep boyle seyler goruyorum. Hep boyle seyler yaziyorlar baskalari bunu gorup gercek saniyor ve kasi bir sure icinde butun halk Suzukinin boyle bir motosiklet cikaracagini inaniyor.
Benim demek istedigim, bilmiyorsaniz bile aklinizi kullanin, yani insan biraz dusunse bu bir konsept motosiklet oldugunu cikartir.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: en son mondial diye bi bisikletim vardı
15-03-2006, 17:49 PM
ewt aynen balığa benziyo ama nedeni var sürtün me katsayısı en düşük şekil balık şeklidir adamlkar çözmüş olayı ama makina güzel olmuş ellerine sağlık emeğe saygı diyorum ve
0 rh(+) Babamlar bana yeni motor için kredi çekinceye kadar protesto var siyah avatar yayımlıyorum(gerçi babam bunu okumaz ama olsun)