480 KM YAPAN MOTORSİKLET...!

--------------------------------------------------------------------------------

480 KM YAPAN MOTORSİKLET

ABD’de görücüye çıkan, dört tekerlekli tek kişilik motosiklet, 480 kilometre hız yapıyor.

Otomotiv dünyasının devlerinden Daimler - Chrysler AG’nin yeni konsept aracı bir motosikleti andırıyor. Ancak araç dikkatli bakıp özelliklerini de duyunca, uçuk bir bilimkurgu filminden fırlamış uzak geleceğin ulaşım aracı olabileceği izlenimini uyandırıyor. Bahsettiğimiz ABD’nin Detroit kentindeki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarında görücüye çıkan, dört tekerlekli ve 500 beygir gücündeki tek kişilik motosiklet, ‘Dodge Tomahawk’. Bir V - 10 motora sahip Tomahawk, saatte 480 kilometre hız yapabiliyor.

Daimler - Chrysler uzmanları ise aracın tasarım hızının saatte 600 kilometreyi bulduğunu söylüyor. Şirketin Başkanı Dieter Zetsche, ilgi olursa Tomahawk’ın sınırlı sayıda üretileceğini söylerken yakın gelecekte ulaşımın geçireceği evrimin de sinyallerini veriyor.
http://www.geocities.com/okyay_c/deneme/images/yeni_moto/tomahavk.jpg

BANA GÖRE DEĞİL BENİM ALTIMDA NE ARABA OLURSA OLSUN OTOBANDA 120 Yİ ŞEHİRLERARASI YOLDA 90 I ŞEHİRİÇİNDE 50 Yİ GEÇMİYORUM.NO STRESS NO ACCIDENT ! TAVSİYE EDERİM.... :cat:

Firma sanırım bu motosiklete kanat takmayı unutmuş. O hızı trafikte yapması zor.

biraz daha hızlanırsa insan atomlarına ayrılır heralde 480 km

aythakan' Alıntı:
Firma sanırım bu motosiklete kanat takmayı unutmuş. O hızı trafikte yapması zor.
bence onuda dusunmuslerdirde yere inme problemini halledememisler :cherry:

boy

Eski bir haber. Bu motor nerdeyse 2 sene önce çıktı piyasaya.

takip edemeyen arkadaslarimiz olabilir "boy" ..!! yayinladigim :pr: icin senden ozur dilerim..!!

boy

Özür dilemene gerek yok yaw. Sadece insanlar yeni bir alet sanmasın diye belirteyim demiştim. Bu arada foruma hoşgeldin :)

sürat felakettir .özenmeyin arkadaşlar böle şeylere .sizin gibi !! biliçli motosikletçilere ihtiyacımız var.ne güzel birbirinize saygılısınız.yoldada kendinize hayatınıza saygı gösterip süratvs .gibi çılgınlıklardan uzak durunderim nacizane... :thumleft:

boy

Sürat felaket değildir arkadaşım! Bazıları adrenalin bağımlısıdır. Bu konu son zamanlarda tıbbi olarak da ele alınmaya başlandı. Bazı insanlar adrenalin meraklısıdır. Ben de bunlardan biriyim. Önemli olan sürati sürat yapmaya müsait yerde kimseyi riske atmayacak şekilde yapmak.

Bu aletin vergisi ne kadardır,100 km ne kadar yakar, yedek parça sorunu varmıdır,
servisi kimdir,dimi ya buları belirtmemişsiniz aşkolsun size :queen: :flower:

MoToR' Alıntı:
Bu aletin vergisi ne kadardır,100 km ne kadar yakar, yedek parça sorunu varmıdır,
servisi kimdir,dimi ya buları belirtmemişsiniz aşkolsun size :queen: :flower:
sen yeterki al MoToR kardes 1 senelik yakit giderin alim-satim masraflari vergilerin bana ait :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
heysem' Alıntı:
BANA GÖRE DEĞİL BENİM ALTIMDA NE ARABA OLURSA OLSUN OTOBANDA 120 Yİ ŞEHİRLERARASI YOLDA 90 I ŞEHİRİÇİNDE 50 Yİ GEÇMİYORUM.NO STRESS NO ACCIDENT ! TAVSİYE EDERİM.... :cat:

Abi sen yaşama daha iyi ya :=) o ne öle bütün kurallara uyuyorsun olmaz ama böyle :p Şaka bir yana o hız kuralları sadece türkiyede geçerli ben minübüscüler dışında 50 km. hıza katlanabilecek bir insan olduğunu düşünemiyorum bile...

G

Guest

eee arkadaşlar boru değil, aynı motor dodge viper i ve dodge ram srt -10 da kullanılıyo. onları uçuran manyak güçlü bu motora adamlar sadece bi koltuk, tekerlek vede direksiyon koymuşlar.

viper in 0-100 hızılanması 4 sn civarı, ağırlığı neredeyse 1800 kg.
burda sadece motor var, güç aynı ama ağırlık yapacak hiçbişey yok :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar