Çevrimdışı (offline)
29-04-2005, 14:28 PM
Alıntı:
Madd´isimli üyeden Alıntı
O kaçan arkadaşlar plakalarının resminin çekildiğini ve ruhsatlarına ceza yazıldığını bilseler herhalde kaçmazlardı. Ama motoru satmaya kalktıklarında öğrenirler.
Dostum ben o kadar kaçtım motoruda henüz 1 ay oldu satalı ama ne ceza ne bişi kaçmanında yöntemini bileceksin vala ben şuana kadar köprüye para vermedim ama artık arabalı ogsli oldugum için veriorum
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Peugeot Speedfight II
30-04-2005, 20:06 PM
ben de kgs aldım, faydalı, benim yaptıım gibi egzantrik şeyler yapmayı deneyip rezil olmazsanız da hızlı ve pratik. Yaptığım rezilliği burda anlatmicam tabikide ama normal bi şekilde cebinizden kartı çıkartıp okutursanız rahat
ARKADASLAR YETKILILERIN GOREVLERINDEN BIRI DE HALKI SUCA TESVIK EDEN ORTAMLARI ORTADAN KALDIRMAK VE ADALETLI OLMAKTIR. KENDI BASINA SEYIR YAPAN KUCUCUK BIR MOTOSIKLET 3 MILYON VERIP KOPRUDEN GECERKEN DIGER BIR TARAFTAN KOCA MINUBUSE 4 MOTOSIKLET DOLDURUP OGS DEN 3 MILYONDAN DAHA UCZA DA GECEBILIRSIN ADALET BUNUN NERESINDE. MOTOSIKLETE TESVIK EDILECEGI YERDE CAYDIRICI VE BEZDIRICI ONLEMLER ALINIYO. AVRUPADA HER YER MOTOSIKLET KAYNIYO CUNKU TESVIK VAR AMA MEMLEKETIMDE MOTOSIKLETLILERE TRAFIKTE FAZLALIK GOZU ILE BAKILIYOR. ASLINDA KOPRU BEDAVA OLSA YERIDIR. TRAFIK SIKISIKLIGINA ZAMAN, PARA VE EKONOMIYE FAYDA SAGLAYAN BIR ICAT. AMA BAZILARININ ISINE GELMIYO TABII KI. EVET BEN DE VERIYORUM KOPRU PARASINI AMA GUNDE EN FAZLA 1 DEFA GECIYORUM BI DE KURYELERI DUSUN ADAM BELKI 10 DEFA GECIYO ADAM GUNDE ZATEN 30 MILYON KAZANIYO ONU DA KOPRUYE VERIRSE NE YIYIP NE ICECEK AY BOYUNCA. BU KONUDA COK FAZLA EYLEM YAPILDI AMA ADAMLAR TIK DEMIYO. IKI DAKIKA BOYUNLARINI EGIYORLAR OLDU BITTI. ISIN KOTUSU AB YE UYUM STANDARLARI KAPSAMINDAK0 YENILIKLERDEDE MOTORSIKLET UCRETLERININ DUSURULMESI ILE ILGILI BI MADDE YOK. KIMSENIN GOZU GORMUYOMU YAAAA. 3 TONLUK MINBUS 100 KILALUK MOTORDAN DAHA UCUZA GECIYO BU TURKIYEDEN BASKA BIR YERDE OLMAZ IDDAYA GIRERIM. ONCE SUC ORTAMINI KALDIRSINLAR SONRA KAÇAK GECENLERE LAF SOYLESINLER. 1 MILYONA YAPSALAR KIMSE KACAK GECMEZ YIGIDI OLDUR AMA HAKKINI YEME DEMIS ATALARIMIZ.
ABI TEK MOTORSIKLET 3 YTLY GECERKEN 4 TANE MOTOSIKLET ILE YUKLU BIR MINIBUS OGSDEN DAHA UCUZA GECIYOR ADALET MI BU ONCE SUÇ ORTAMI KALDIRILIRSA KIMSE GECMEZ HERHALDE
bu sehir insanlarının tek derdi tepkisizliktir. hangimiz ne yapıyoruz ki??
biz guzel insanları birbirinden uzaklastırıyor bu "sistem" denilen elle tutulmaz sacmalık
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki DL650 V-Strom RED
31-05-2005, 23:17 PM
Alıntı:
safrane´isimli üyeden Alıntı
ben de kgs aldım, faydalı, benim yaptıım gibi egzantrik şeyler yapmayı deneyip rezil olmazsanız da hızlı ve pratik. Yaptığım rezilliği burda anlatmicam tabikide ama normal bi şekilde cebinizden kartı çıkartıp okutursanız rahat
slm safrane.. yanılmıyorsam sen de eldiven takıyordun.. ben sol eldivenin içine üst kısma sokuyorum geçeceğim zaman KGS kartını.. elimin harekeitni de etkilemiyo, zırt diye de okutup gazlıyorum.. bak bi dene..
bizi bu işleri yapmaya itenler utansın valla
arada sırada geçen arkadaşlar '3 milyon için degmez' diyebilirler.
ama bizim gibi iş ücabı sürekli geçenlerin durumu farklı