Orange County Choppers

Sanırım çoğunuz biliyorsunuz bu müthiş elemanları. Fakat yeni chopper'ları cidden çok şahane olmuş. Konulu motorlar içinde I, Robot filmine ithafen hazırlanmış olan motoru mutlaka görün derim. Adresi biliyorsunuzdur ama bilmeyenlerede yazayım.

Herkes görmeli...

http://www.orangecountychoppers.com

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
NELER VAR YA ..ADAMLAR YAPIYO KARDEŞİM :sunny:

sureklı takıp edıyorum bunları gercekten yaratıcı adamlar...

En son "I, Robot" konseptli olan bir tanesi varki ehm! Aşıyorlar kendilerini.

izlemek çok zevkli bunları yaparkene ama tam saati bilmiyorum rastlarsam yakalıyorum siz biliyor musunuz saatini discovery de?

daha dün akşam izledim kaynak işçileri adına yaptığı motoru bitiridi müthiş oldu. bence ön tekerin motora çok uzak olması motorun bütünlüğünü çok bozuyor..

bence ön tekerin motora çok uzak olması motorun bütünlüğünü çok bozuyor..

Evet ama Chopper geleneği böyle :) Bazen çok abartı olunca bende hoşlanmıyorum ama genelde hoş oluyor.

Ben Amerika'dan bir dergiye abone oldum Street Chopper adında.Hayatımda görmediğim dehşet aletler var. Okadar çok isterdim ki burda da böyle olanaklara sahip olup bir motor yaptırmayı. Adamlar 3 haftadan 10 aya kadar sürelerde motor yapıyolar.(Motorun aksesuar zımbırtı falan filan gibi durumlarına göre değişiyor.) Biz burda motora bi aksesuar taktırcaz diye.Kichimizi yırtıyoz.Anasını satiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar