Piyangodan Kask Çıktı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Emniyet Genel Müdürlüğü, motosiklet ve bisiklet sürücülerinin kullanması gereken kaskın önemine dikkat çekmek için Milli Piyango biletleri üzerine uyarıcı yazılar yazdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, motosiklet ve bisiklet sürücüleri için hayati önem taşıyan kaskın önemine dikkat çekti. Türkiye geneline dağıtılan bütün piyango biletlerinin üzerine, bisiklet kullanırken kask takan kaplumbağa resmi konuldu. Ayrıca “Trafikte onun kadar güvende misin” ibaresi yazıldı.

Sürücüleri şans Oyunu ile uyaran emniyet, kaza yaptığı esnada sürücülerin hayatını kurtaran kaskın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haberler.com

Ekli dosyalar

• millipiyangokask.jpg
    millipiyangokask.jpg
    34.7 KB · Görüntüleme: 8,256
bir şeylerin gözle görünür şekilde öğretilmesi ve bunun farklı şekillerde tekrar edilmesi hafızada daha kalıcı bir bilgi olmasını kolaylaştırır,görüntü olarak hafızaya kaydedilen bilgi daha kalıcıdır diye düşünüyorum

güzel olmuş ama ilk okulda trafik dersinde bunları göstermek, öğretmek hafızalara iyice kazımak gerektiğini düşünüyorum

bence amacına ulaşmaz o biletlerin üzerine kocaman "kask takmazsan ölürsün" ya da

"motosikletleri fark edin" tarzı net cümle yazmak gerekir yoksa kimse anlamaz

9 Ocak biletini aldığımda resmi görünce keşke motosikletli bir resim koysalar da , kask takmanın önemini vurgulasalar diye içimden geçirdim.
19 ocak biletini de kask temalı yapmışlar :)

19 ocak biletleri
"AKLINIZ VE KASKINIZ BAŞINIZDA OLSUN"

http://www.millipiyango.gov.tr/

Son düzenleme:
ahaha güzelmiş ama ''piyango bileti'' ne alaka?
Hiç olmamasından iyidir tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar