Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Avrupa'dan Türkiye'ye "motorlu çete" uyarısı!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
     
    Avrupa Birliği Polis Teşkilatı EUROPOL, Türkiye'ye "Motosikletli çete üyesi sayınız çok hızlı artıyor" uyarısı yaptı. Türkiye dışında bir zamanlar Enver Hoca marşları ve kızlı erkekli devrim taburlarının ayak sesleriyle inleyen Tiran caddeleri de bugünlerde Arnavut Cehennem Melekleri'nin egzoz gürültüleriyle sarsılıyor. Cehennem Melekleri'nin hayat felsefesi ise net: "İyilik Yaparsan Hiçkimse Hatırlamaz, Ama Yanlış Yaparsan; Kimse Unutmaz"


    Avrupa Birliği Polis Teşkilatı EUROPOL, Türkiye’ye "Dikkat motosikletli çete üyesi sayınız çok hızlı artıyor" uyarısı yaptı. EUROPOL halkın ve polisin gerçek motosiklet tutkunlarının oluşturduğu topluluklarla suç işleme amacıyla kurulan motosiklet kulüplerini birbirinden dikkatle ayırması gerektiğini de vurguladı.

    ENVER HOCA’NIN ADINI KULLANIYORLAR
    Avrupa Birliği Polis Teşkilatı EUROPOL hafta sonunda "Yasadışı motosiklet çeteleri, Güney-Doğu Avrupa’da yaygınlaşıyor" başlıklı bir açıklama yaptı. Açıklamada teşkilatın, son dönemlerde Güney-Doğu Avrupa’da ünlü Cehennem Melekleri oluşumu ve diğer yasa dışı motosiklet çetelerinin etkinliklerinde büyük bir artış saptadığı belirtilirken Türkiye’nin en fazla artış görülen ülkelerden biri olduğu belirtildi. Türkiye’nin yanı sıra, bir zamanlar Enver Hoca marşları ve kızlı erkekli devrim taburlarının ayak sesleriyle inleyen Tiran caddeleri de bugünlerde Arnavut Cehennem Melekleri’nin egzoz gürültüleriyle sarsılıyor.

    Europol’ün AB ülkelerinin söz konusu tehditle mücadelesine katkıda bulunma projesine sahip olduğu belirtilen açıklamada "Bandidos ve Cehennem Melekleri gibi yasadışı motosiklet çeteleri, AB’de halen bulunuyor. Cehennem Melekleri Motosiklet Kulübü (Hells Angels Motocycle Clup) son dönemlerde Doğu Avrupa’da varlığını önemli ölçüde artırdı. Son birkaç yıl boyunca Güney-Doğu Avrupa’da özellikle Türkiye ve Arnavutluk’ta aşırı hızla bir artışa öncülük ettiler" denildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    -Yasalara uymayan bu motosikletçiler (bütün kulüpler) kendilerini ‘yüzde birler’ olarak adlandırıyorlar. Bunlar, silah ve patlayıcı kaçakçılığı kadın satıcılığı ve uyuşturucu kaçakçılığı kadar, haraç, gasp, cinayet, şiddete dayalı suçlar, işkence organize hırsızlık, dolandırıcılık ve finansal suçları içeren çok-suçlu bir yaklaşımı benimsiyor.
    -Esrar ve amfetamin üretim ve dağıtımı dâhil her türlü organize suç etkinliklerine karışan ve kokain piyasasında sağlam bir yerleri bulunan Cehennem Melekleri üyeleri vardır.
    -Yasadışı motosiklet çeteleri arası yeni ittifaklar, Türkiye’yi sert uyuşturucuların ileri nakliyatı için bir çapa noktası ve büyük bir hazırlama noktası olarak gören, Güney Doğu Avrupa üzerinden ‘Balkan Rotası kullanılarak yapılan uyuşturucu kaçakçılılığının yürütülmesinde kapasite ve yetenek kazanma anlamına geliyor.
    -Hells Angels bölgesel etkisini Güney-Doğu Avrupa’da oluşturmak için, Arnavutluk, Bulgaristan ve Makedonya’daki yerel yasadışı motosiklet çeteleriyle yakın ilişki kurdu ve Türkiye’de kendi oluşumunu kurdu. Ayrıca eski Alman Bandidos Motosiklet Kulübü’nün Türk kökenli üyelerinden büyük bir bölüm, Hells Angels MC Türkiye kısmına geçti."

    Güney-Doğu Avrupa piyasalarının sunduğu fırsatları güvenceye almak üzere motosiklet çeteleri arasında egemenlik bölgesi çatışmalarının da ciddi tehdit oluşturduğunu da kaydeden EUROPOL, "Cehennem Melekleri’nin halen bulunduğu yerlerde diğer uluslararası yasadışı motosiklet çetelerinin Güney-Doğu Avrupa’da yerleşmesi de üstünlüğü ele geçirmek amacıyla çatışmalara yol açabilir" denildi.

    Aşırı şiddet kullanma eğiliminin, çetelerin oluşturduğu en önemli tehditlerden biri olduğu belirtilen açıklamada, çete üyelerinin yüksek kalibreli olanlar dâhil ateşli silahları kullanmaya istekli oldukları, bunun durumu daha kötüleştirdiği kaydedildi.

    Çetelerin kara para ve dolandırıcılıktan kazandıklarını aklamak için paravan yasal işler kullandığı iddia edilen açıklamada, "Güney-Doğu Avrupa’daki yetkililer bugüne kadar bilinmeyen bir tehditle karşılaşmaktalar ve Cehennem Melekleri gazeteler ve TV programları yoluyla sistematik olarak olumlu bir kamusal imaj oluşturmayı denediği gibi, halen bölgedeki yetkililer ve etkili kişilerle yakın ilişkiler kurma girişimlerinde değişik stratejiler kullanıyorlar" denildi.

    Çete üyesi sayısı ve diğer çetelerle ilişkileri konusunda elde kesin bilgi bulunmadığı belirtilen açıklamada, polis teşkilatları arasında istihbarat paylaşımı yapılması istendi. EUROPOL’e göre Güney-Doğu Avrupa’da birçoğu uluslararası motosiklet çeteleriyle bağlantılı 60’ın üzerinde çete var. Halkın ve polisin gerçek motosiklet tutkunlarının oluşturduğu topluluklarla suç işleme amacıyla kurulan motosiklet kulüplerini birbirinden dikkatle ayırması gerektiğini vurgulayan EUROPOL, "Polis teşkilatları arasında işbirliğini kolaylaştırma, çetelerin etkinliklerini saptayıp ortadan kaldırmak için, Güney-Doğu Avrupa ulusal güvenlik birimleri arasında Tek İletişim noktası oluşturmak ilk en önemli adım olacaktır" denildi.

    MELEKLER’İN REPLİKLERİ

    Hayat görüşü, "İyilik yaparsanız hatırlanmaz, ama yanlış yaparsanız kimse unutmaz" olan Cehennem Melekleri motosiklet kulübü, 1948 yılında California’da kuruldu. Melekler, kimi zaman bir modern çağ efsanesi olarak mağdur ve kaybeden rolündekilerin ön planda olduğu bir moda olarak ya da "kardeşlik ve sadakat çağının ikonik ve özgür ruhu" şeklinde lanse edildi.

    Yıllar boyunca karıştıkları çeşitli suç olayları dolayısıyla bazı kesimler ise Cehennem Melekleri’ni şiddete başvuran bir suç çetesi ve toplum için bela olduğunu savunuyor. Dünyanın dört bir yanında şubeleri açılan Cehennem Melekleri’nin kendileri ise çete yakıştırmasını kabul etmeyip "motosiklet kulübü" olduklarında ısrar ediyor. Sıkça akla takılan bir konu olan "’Hells Angels’ yazarken neden s harfi apostrofla ayrılmıyor" sorusuna Meleklerin verdikleri dillere destan replik ise asla değişmiyor: Bu, eğer sadece bir tek cehennem olsaydı geçerli olurdu. Ancak hayat ve geçmiş, bize cehennemin birçok çeşit ve şekli öğretti.(anka)

    Kaynak: Radikal


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2008
    Şehir
    yalova
    Motosikleti
    Honda cb125e
    sanmam tr de böyle bişi olacağını buralarda kolay sindirilir.. sonuç olarak silhlı mafya değil ya bu keratalar..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

  3. #3

    Üyelik
    11 Nisan 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ramzey QM250
    Bence korku sardı adamları, kalabalık bir ülkeyiz ve motor kültürü yeni yeni şekillendiği için, bazı şeylerin elimize geçeceğinden endişe duyuyorlar

  4. #4
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Herşeyden öte ben bu adamlara melek denmesine takıyorum. Kendileri öyle dedikleri için olsa gerek, ama bunların isimlerinin Türkçe'ye çevirisi hatalı yapılıyor. Cehennemdeki meleklere "zebani" denir. Yani herhangi bir dildeki "cehennem meleği" ifadesi, Türkçe'ye çeviri yapanlar tarafından haliyle "zebani" olarak kullanılır. ABD'deki herifler kendilerine biz zebaniyiz diyorlar ama bir Türkiye'dekilere melek diyoruz. İlginç.

  5. #5
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2008
    Şehir
    Sao Paulo BREZİLYA
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Bizim memleketin polisi,askeri,vatandaşı avrupaya benzemez...Zaten başımızda bir nalet terördür durmuyo,birde toplum bu hells angel midir nedir bununla uğraşamaz...

    Yeterki tansiyon artmasın,eksoz boruları birtarafa kaçmasın
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

  6. #6
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bizdeki koşullar harley davidson'lı uyuşturucu satıcılarına göre değil... Buradaki yapılanma zenginlerin deri ceket giyme özentisi olarak kendini gösteriyor. Öyle büyük suçlara bulaşmaz bizimkiler, olsa olsa içkiyi fazla kaçırıp kavga ederler o kadar. Bizdeki MODUS OPERANDİ ( bölgesel suç tarzı olarak çevirebiliriz ) buna uygun değil. Modus Operandi kavramını açıklamak için birkaç örnek vereyim : Örnek olarak italyada yılda 3000 banka soygunu olur, bebek arabası ile bile bankaya giremezsiniz, ama Türkiye' de bir yıldaki banka soygunu 20 yi geçmez. Bu demektir ki italyadaki modus operandi silahlı banka soygunudur. Türkiyedeki M.O. ise kapkaç olarak kendini gösterir.

  7. #7
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2008
    Şehir
    yalova
    Motosikleti
    Honda cb125e
    bizdemi çete kursak acepp mt çetesi başkan benim ona göre paralar bende toplansın kamuoyuna sunuyorum..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

  8. #8
    Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2008
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Çetenin türkiye üyelerinin kullandıkları motosikletler : Mct 250, tiger 250 vs. muhtelif çekik gözlü motosikletler... olsa gerek.
    Şaka maka bu cehennem meleği mi zabanisi mi arkadaşları Tükiye'de gören var mı acaba, gören varsa eğer nerelerde takılıyorlar ? Sonuçta Türkiye'de motorcu barı yok bildiğim kadarıyla...
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

  9. #9

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    günümüz Türkiyesinde bende ihtimal vermiyorum böyle çetelere.Toplumun hassasiyetleri var.Böyle tiplerin bir kıza tecavüz ettiği haberi çıksın televizyonda,ertesi gün o kılıkla o motorlarla kimse dışarı çıkamaz.egzoz borusunu bi tarafına sokar toplum.
    ama canım Türkiye'min daha ne kadar dejenere olacağına bağlı.bakarsın birgün bu toplumda amerikalı olur.

  10. #10
    viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2009
    Şehir
    viyana & istanbul
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    bizdekilerin tek yapacagi kapkac ceteciligidir. o da zaten mevcut. ss, custom, harley kullanan kapkacci zaten olacagini hic sanmam.
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

  11. #11
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2008
    Şehir
    Khalkedon
    Motosikleti
    sym joymax
    zaman zaman bu adamları bu şekilde büyütme amaçlı gereksiz yazılar yazılıyor yahut servis ediliyor diyelim.

    akranları diğer ülkelerde tehdit oluşturuyor olabilirler AMA biz de pek yiyeceğini sanmıyorum. zira bu adamlar henüz taksici, dolmuşcu, minibüsçü, özel halk otobüsçüsü gibi (kamyon tır saymıyorum) trafiğin asıl teröristlerine denk geldiklerinde ne angel kalır ne hell. burası yol verme kavgasından kan davasının doğduğu bir coğrafya o angel dediklerini kahvaltıda yerler.

    latife bir yana bu yazının amacını merak ederim.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

  12. #12
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    avrupa ve amerika'da, "aman dokunmayın, uzak durun, polise bırakın, siz karışmayın" yapısı vardır. biz de ise, polisten önce halk linçi yapısı. dolayısıyla burda yemez öyle işler...

    ilk olayda, çete değil ordu olsa, alaşağı ederler. zaten ikincisi de olmaz onun üstüne...

  13. #13

    Üyelik
    30 Haziran 2010
    Şehir
    Başkent
    Motosikleti
    151 RS




    pekii bu amcam konudaki gibi polisi sallamayan bir çete üyesimi sizce yoksa az sonra pek çok suçtan ceza yiyecek olan bir keriz mi
    [B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]

  14. #14

    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    Allahından Bul İstanbul
    Motosikleti
    Presto Texas HS200
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyden öte ben bu adamlara melek denmesine takıyorum. Kendileri öyle dedikleri için olsa gerek, ama bunların isimlerinin Türkçe'ye çevirisi hatalı yapılıyor. Cehennemdeki meleklere "zebani" denir. Yani herhangi bir dildeki "cehennem meleği" ifadesi, Türkçe'ye çeviri yapanlar tarafından haliyle "zebani" olarak kullanılır. ABD'deki herifler kendilerine biz zebaniyiz diyorlar ama bir Türkiye'dekilere melek diyoruz. İlginç.
    Hell = Cehennem
    Angel= Melek

    Hells* Angels= Cehennem Melekleri
    Hata nerede?

    *Grubun inancına göre ölümden sonra ve önce yaşarakda bir çok cehennemin olduğuna inandıklarından , "hell" kelimesine ayırıcı kullanmadan "s" çoğul ekini eklemişlerdir.

    Yabancı filmlerin ismini saçmasapan çevirip vizyona koyan çevirmenler gibi "Cehhennem Zebanileri" diye okumak isteyen olursa koşarak çekip gitmek istiyorum buralardan.
    Sonsuza kadar yatabilen ölü değildir,
    Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.

  15. #15
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı abbath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hell = Cehennem
    Angel= Melek

    Hells* Angels= Cehennem Melekleri
    Hata nerede?

    *Grubun inancına göre ölümden sonra ve önce yaşarakda bir çok cehennemin olduğuna inandıklarından , "hell" kelimesine ayırıcı kullanmadan "s" çoğul ekini eklemişlerdir.

    Yabancı filmlerin ismini saçmasapan çevirip vizyona koyan çevirmenler gibi "Cehhennem Zebanileri" diye okumak isteyen olursa koşarak çekip gitmek istiyorum buralardan.
    Okuduğunu anlasaydın bunları yazmazdın.

  16. #16

    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    Allahından Bul İstanbul
    Motosikleti
    Presto Texas HS200
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okuduğunu anlasaydın bunları yazmazdın.
    Okuduğumu gayet iyi anladığımı düşünüyorum.
    Sonsuza kadar yatabilen ölü değildir,
    Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.

  17. #17

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    Alıntı Type RS adlı üyeden alıntı Mesajı göster




    pekii bu amcam konudaki gibi polisi sallamayan bir çete üyesimi sizce yoksa az sonra pek çok suçtan ceza yiyecek olan bir keriz mi
    bundan çete üyesi değil dallama ötesi olur
    insan kafa kaldırmadan önce bi etrafına bakar polis var mı diye.

  18. #18
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cehennemdeki meleklere "zebani" denir. Yani herhangi bir dildeki "cehennem meleği" ifadesi, Türkçe'ye çeviri yapanlar tarafından haliyle "zebani" olarak kullanılır.
    Alıntı abbath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yabancı filmlerin ismini saçmasapan çevirip vizyona koyan çevirmenler gibi "Cehhennem Zebanileri" diye okumak isteyen olursa koşarak çekip gitmek istiyorum buralardan.
    Cehennem zebanisi demiyorum sayın İngilizce profesörü.

    Şuna dikkat et, zebani kelimesi İngilizce sözlükte sözlükte "hell angel" diye geçer falan da demiyorum.

    Koşmak istiyorsan istediğin yöne doğru arkana bakmadan koşabilirsin, bu kimsenin umrunda olan bir durum değildir. Hatta sevinenler olabilir, bilgiç ve burnu bir karış havada, herkesten kaliteli adam tavırları forumlarda pek tutulmaz.

  19. #19

    Üyelik
    22 Temmuz 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    F-16 HD
    Arkadaşlar konu açılmasa yazmayacaktım ama madem açıldı pazar günü Hells Angels'a dair şahit olduğum bir olayı sizinle paylaşmak istediğim.
    Pazar akşamı arabamla Topçularda feribot kuyruğunda yoğun trafiğe takılıp kalmışken iki tane Hells Angels prospecti motorlarıyla ilerliyorlardı. Öndeki motor daha dar olduğundan aradan ilerleyerek gişelere doğru ilerledi, arkada daha geniş olansa arabalarla birlikte trafiğe takıldı. Trafiğin tamamen kilitli olduğu sırada arkadaki kamyon (bence kasten) arkadan motora çarparak devrilmesine sebep oldu. Kamyoncular düşen motorcuya yardım etmek yerine kamyondan inip kabadayılık yapmaya başladılar. Kamyondan inen iki kişiye bir kişinin daha katılımıyla üç kişi oldular ve Hells Angels'a motorunu alıp yürümesini yoksa işlerin çok kötü olacağını kendilerinin oranın mafyası olduklarını söyleyip kaba kuvvet gösterisi yaptılar. Hells Angels gayet sakin özür dileyeceksiniz bu mevzu öyle kapanacak dedi. Kamyoncular tavırlarını daha da terbiyesizleştirerek motorcuyu itip kalkmaya başladılar. Biz üç kişiye karşı tek başına kalan motorcu motorunu alıp gidecek, kamyoncuların yaptıkları yanına kar kalacak derken, kavganın kaçınılmaz olduğunu anlayan Hells Angels kaskıyla kamyonculardan birisinin suratına sağlam bir darbe indirdikden sonra diğer ikisiyle yumruk yumruğa kavgaya girdi. Otuz saniyelik bir kavgadan sonra kamyocular kamyona girip ağızlarından salyalar akarak ellerinde levye ve ekmek bıçağıyla indiler. Biz bu sefer motorcu kesin kaçar derken bıçaklı kamyoncunun üstüne atlayıp elinden bıçağı almaya çalıştı kavga tekrar başladı. Motorcu bayağa hırpalandı tam çocuğu öldürecekler diye düşünürken arkadaşını merak edip geri dönen diğer Hells Angels da olayı görüp tereddütsüz adamların üstüne atladı. Elindeki muştayla adamlara öyle bir vuruyorduki darbeyi yiyen kamyoncu "yandım anam" deyip kaçmaya başladı. Kısa bir süre sonra kamyonculardan ikisi (elinde levye olan da dahil) gişelere doğru son sürat kaçıyorlardı. Elinde ekmek bıçağı olansa kendini kamyona kilitlemiş bi yerlere telefon açıp takviye kuvvet çağırıyordu. Biraz önce biz buranın mafyasıyız diye serserilik yapan kamyonculardan eser kalmamıştı. Kaçan diğer iki kamyoncu yedikleri dayaktan sonra yanlarında jandarmayla geldiler. Jandarma tarafları karokola götürdü. Feribota binip karşıya geçtiğimizde olayın üstünden henüz daha bir-bir buçuk saat geçmişti ki eskihisar tarafında 20 kadar Hells Angels'ın arkadaşlarının yanına gitmek için feribota binmekte olduğunu gördüm. Olayın gerisini bilmiyorum ama iki kişiyken kamyoncuları bi güzel döven Hells Angels 20 kişiyken kim bilir neler yapmıştır varın siz düşünün.
    Arkadaşlar siz ne derseniz deyin ben adamların cesaretine birbirlerine bağlılığına hayran kaldım. Başkalarının topuklayacağı yerde adamlar haklarını korumak için kavga ediyor bunu gören olayla hiç alakası olmayan diğeriyse düşünmeden bıçaklı adamların üstüne atlıyor. KARDEŞLİK BUDUR
    Tabii ki kimseye kaba kuvveti tavsiye etmiyorum ama minibüscü kamyoncu gibi zorba sürücülere haddini bildiren motorcular olması güzel bence. Eminimki o kamyoncular artık bırakın motorculara kasten çarpmayı, motor görünce yanına bile yaklaşmazlar.

  20. #20
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2008
    Şehir
    Sao Paulo BREZİLYA
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı pulseria adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konu açılmasa yazmayacaktım ama madem açıldı pazar günü Hells Angels'a dair şahit olduğum bir olayı sizinle paylaşmak istediğim.
    Pazar akşamı arabamla Topçularda feribot kuyruğunda yoğun trafiğe takılıp kalmışken iki tane Hells Angels prospecti motorlarıyla ilerliyorlardı. Öndeki motor daha dar olduğundan aradan ilerleyerek gişelere doğru ilerledi, arkada daha geniş olansa arabalarla birlikte trafiğe takıldı. Trafiğin tamamen kilitli olduğu sırada arkadaki kamyon (bence kasten) arkadan motora çarparak devrilmesine sebep oldu. Kamyoncular düşen motorcuya yardım etmek yerine kamyondan inip kabadayılık yapmaya başladılar. Kamyondan inen iki kişiye bir kişinin daha katılımıyla üç kişi oldular ve Hells Angels'a motorunu alıp yürümesini yoksa işlerin çok kötü olacağını kendilerinin oranın mafyası olduklarını söyleyip kaba kuvvet gösterisi yaptılar. Hells Angels gayet sakin özür dileyeceksiniz bu mevzu öyle kapanacak dedi. Kamyoncular tavırlarını daha da terbiyesizleştirerek motorcuyu itip kalkmaya başladılar. Biz üç kişiye karşı tek başına kalan motorcu motorunu alıp gidecek, kamyoncuların yaptıkları yanına kar kalacak derken, kavganın kaçınılmaz olduğunu anlayan Hells Angels kaskıyla kamyonculardan birisinin suratına sağlam bir darbe indirdikden sonra diğer ikisiyle yumruk yumruğa kavgaya girdi. Otuz saniyelik bir kavgadan sonra kamyocular kamyona girip ağızlarından salyalar akarak ellerinde levye ve ekmek bıçağıyla indiler. Biz bu sefer motorcu kesin kaçar derken bıçaklı kamyoncunun üstüne atlayıp elinden bıçağı almaya çalıştı kavga tekrar başladı. Motorcu bayağa hırpalandı tam çocuğu öldürecekler diye düşünürken arkadaşını merak edip geri dönen diğer Hells Angels da olayı görüp tereddütsüz adamların üstüne atladı. Elindeki muştayla adamlara öyle bir vuruyorduki darbeyi yiyen kamyoncu "yandım anam" deyip kaçmaya başladı. Kısa bir süre sonra kamyonculardan ikisi (elinde levye olan da dahil) gişelere doğru son sürat kaçıyorlardı. Elinde ekmek bıçağı olansa kendini kamyona kilitlemiş bi yerlere telefon açıp takviye kuvvet çağırıyordu. Biraz önce biz buranın mafyasıyız diye serserilik yapan kamyonculardan eser kalmamıştı. Kaçan diğer iki kamyoncu yedikleri dayaktan sonra yanlarında jandarmayla geldiler. Jandarma tarafları karokola götürdü. Feribota binip karşıya geçtiğimizde olayın üstünden henüz daha bir-bir buçuk saat geçmişti ki eskihisar tarafında 20 kadar Hells Angels'ın arkadaşlarının yanına gitmek için feribota binmekte olduğunu gördüm. Olayın gerisini bilmiyorum ama iki kişiyken kamyoncuları bi güzel döven Hells Angels 20 kişiyken kim bilir neler yapmıştır varın siz düşünün.
    Arkadaşlar siz ne derseniz deyin ben adamların cesaretine birbirlerine bağlılığına hayran kaldım. Başkalarının topuklayacağı yerde adamlar haklarını korumak için kavga ediyor bunu gören olayla hiç alakası olmayan diğeriyse düşünmeden bıçaklı adamların üstüne atlıyor. KARDEŞLİK BUDUR
    Tabii ki kimseye kaba kuvveti tavsiye etmiyorum ama minibüscü kamyoncu gibi zorba sürücülere haddini bildiren motorcular olması güzel bence. Eminimki o kamyoncular artık bırakın motorculara kasten çarpmayı, motor görünce yanına bile yaklaşmazlar.

    Dayanışma güzel birşey tabiki,yanlız bu dediğin sadece hells angels'a ait bir davranış değil
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler