AC Schnitzer S1000RR

Alman AC Schnitzer firması alanında uzman firmalardan biri. BMW başta olmak üzere pek çok aracı modifiye edip tamamen yeni bir kimlik kazandıran firma bu sefer BMW ‘nin en yeni modellerinden S1000RR modeli üzerinde çalışmış.

AC Schnitzer S1000RR modeli, Schnitzer egzoz sistemi, siyah gidon, yeni fren hidrolik haznesi, kaza padleri, ayarlanabilir Schnitzer fren ve debriyaj manetleri ile ön plana çıkıyor.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• sch-3.jpg
    sch-3.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 4,932
Iyide adamlar hic bir sey yapmamiski. Sayilan parcalarin ozel bir niteligi yok. Egzozu da kendi uretmiyor dur zaten. Fason bir iscilik.
Yakinda soyle seylerde duyariz

"Alman AC Schnitzer firması BMW S1000RR modeli dun yikadi, aracin yeni Schnitzer firmasi tarafindan yikanmis resimlerini gorebilirsiniz" Amac haber olsun:)

Iyide adamlar hic bir sey yapmamiski. Sayilan parcalarin ozel bir niteligi yok. Egzozu da kendi uretmiyor dur zaten. Fason bir iscilik.
Yakinda soyle seylerde duyariz

"Alman AC Schnitzer firması BMW S1000RR modeli dun yikadi, aracin yeni Schnitzer firmasi tarafindan yikanmis resimlerini gorebilirsiniz" Amac haber olsun:)

:mrgreen::mrgreen: Katılıyorum.

Yalnız o egsoz bence çok kötü olmuş özellikle aşağıda kalan tüp gibi kısım kötü bir görüntü oluşturmuş.:farao:

:mrgreen::mrgreen: Katılıyorum.

Yalnız o egsoz bence çok kötü olmuş özellikle aşağıda kalan tüp gibi kısım kötü bir görüntü oluşturmuş.:farao:

Yamulmuyorsam katalitik konvertör. O parçaları takacağına, sadece katalitik konvertörü iptal etse daha yerinde olurmuş:cherry:

Hamann, Brabus ve Opera da denesin, bi de onlara bakalım.:mrgreen:

bence makinanın üzerine o gidon olmamış tamamen stunt havası katmışş al bu makinayla oyna düşür.. bi kaç yerini kır masrafları senin içine güzel şekilde otursun manasında geldi bana :mrgreen: olmamışş....

Makinenin orijinalinde tasarım olarak bes para etmez bunun heryerine modifiye yapsan ne olur..
Bu kadar zevksiz bir kafa grenajı daha olamazdı sanırım....

pek çok kişi s1000rr yi sevmiyor fakat benim çok hoşuma gitmekte...
şinitzele gelince ne yapmışta gururla sunuyor anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar