Kuryeye 15 yıl hapis

Avcılar'da alkollü bir şekilde motosiklet kullanırken arkasında oturan kız arkadaşının düşürerek ölümüne sebep olan kurye, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Motokurye olarak çalışan Tufan Bal (29), iki yıl önce kız arkadaşı Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi Özlem Yolcu (19) ile gece geç saatlere kadar bir barda eğlenmiş, daha sonra Bal'ın Küçükçekmece'deki evlerine gitmek üzere motosikletle yola çıkmışlardı. Aşırı alkollü olan Tufan Bal, Avcılar'a geldiği sırada motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmış, bu sırada arkasında oturan Özlem Yolcu yere düşmüştü. Tufan Bal, sevgilisinin düştüğünü fark etmeyip evine giderek uykuya dalarken, yola düşen Yolcu, üzerinden birçok otomobil geçince parçalanarak feci şekilde can vermişti. Bal, "Dönerken bir benzin istasyonundan birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar'da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum. Ama sonrasını hatırlamıyorum" demişti.
http://i.sabah.com.tr/2009/07/30/94c5742c-a4d8-4872-818b-c6458532cf40.jpg

"BİLE BİLE ÖLÜME İTTİ"
Mahkeme sanık Bal'ı 18 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet sanığın iyi halini göz önünde bulundurarak cezasını 15 yıl hapse çevirdi. Kararın ardından konuşan Özlem Yolcu'nun babası Ercan Yolcu, "Akşam kavga etmişler. Olay düşme değil arkasından atma şeklinde olmuştur. Kızımı bile bile ölüme itmiştir" dedi.

Ekli dosyalar

• 94c5742c-a4d8-4872-818b-c64.jpg
    94c5742c-a4d8-4872-818b-c64.jpg
    9.8 KB · Görüntüleme: 3,493
Moderatör tarafında düzenlendi:
bütün alkollu arac kullanıp ölüme sebebiyet veren herkese 15 yıl ceza versinlerde göreyim neresi adalet neresi hukuk bu sistemin anlamıyorum olmaz olsun bole hukuk devleti

bütün alkollu arac kullanıp ölüme sebebiyet veren herkese 15 yıl ceza versinlerde göreyim neresi adalet neresi hukuk bu sistemin anlamıyorum olmaz olsun bole hukuk devleti[/QUO

Özlem Yolcu yere düşmüştü. Tufan Bal, sevgilisinin düştüğünü fark etmeyip evine giderek uykuya dalarken 15 yıl az kalır

Son düzenleme:
Balık baştan kokar alkollü şekilde motorun üstüne binmek bile bence saçmalık.Bile bile lades demek bu işte.Kim ne anlatırsa anlatsın yaşanan olay çok üzücü ve gerçekten acı ama burda hatalı kim çok açık.

Bu kuryeyide hücreye atıp sonrasını hatırlamamak lazım..:pale:

bu kurye tam bir o...ç.... gidip bide uyumuş arkasındaki kızdan haberi yok çıkmasın içerden inşallah.

talihsiz bir başlık olmuş evet bu insanlık dışı bir olay ve yapan hayvanda bir kurye ama bu durum bu başlıkla açıklanmamalı...

eniştemler anlattı akşam bu nasıl bir olay dedim ya yuh yuh yuh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motorla bariyerlere çarpçaksınız artçınız düşecek ve siz farketmiceksiniz bişey olmamış gibi yola devam edeceksiniz öylemi...

ne kadar alkollüde olsa böyle bişey nasıl farkedilmez yahu bana saçma geldi... ölen kızın babası haklı olabilir...

motorla bariyerlere çarpçaksınız artçınız düşecek ve siz farketmiceksiniz bişey olmamış gibi yola devam edeceksiniz öylemi...

ne kadar alkollüde olsa böyle bişey nasıl farkedilmez yahu bana saçma geldi... ölen kızın babası haklı olabilir...

Bende seninle aynı şeyleri düşündüm yazıyı okuduktan sonra . Zaten cezasınında bu kadar yüksek olmasının sonucuda hakim kanaatininde bu yöne doğru olduğunu belli ediyor

Aynısını yazacaktım ama düşüncelerime tercuman olmuşsun

aynen katılıyorum yok böle bi saçmalık hepimiz motosiklet kullanıyoruz artçının düşmesini farketmemesi imkansız kızın ailesine allah sabır versin

arkadaşlar evet kurye sonuna kadar suçlu
ama rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olmasın hata kızdada var
önümdeki adam iki teker üstünde bira içecek
ben arkada bira içecem
kask takmıyacam
tekrar söylüyorum asli kusur kuryede ama kızda bilinçsiz davranmış
ha birde BENZİN İSTASYONUNDA BİRA SATILMASI olayını anlayamadım

aslında yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce bir kanun çıkartılmıştı E-5 üzeri yerlerde alkollü içeceklerin satılma yasağı hakkında ama sanırım oda %5 ile sınırlandırılmıştı alkol oranı olarak yani bira yine o kanunun dışında kalmıştı... diye hatırlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar