TMF Başkanı Terör Estirdi

Katılım
14 Haz 2006
Mesajlar
8,146
[IMGL]http://img10.imageshack.us/img10/6092/7764295.jpg[/IMGL]Motokros Şampiyonası’nın ana sponsor firmalarından KTM’nin başına gelen bu olaylarla ilgili satış yetkilisi Selçuk Bektaş, "Jandarmaya tutanak tutturduk ve TMF Başkanı’ndan davacı olduk" dedi.

İSTANBUL’da üçüncü ayağını düzenlediğimiz Dünya Motokros Şampiyonası’nda Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yeni başkanı Süleyman Memnun’un neden olduğu bir dizi skandal yaşandı. Şampiyonanın ana sponsorlarından KTM’nin, Hezarfen parkurunun fuar alanında kurulu standını basan başkan, çadır içindeki bir motosikleti ve malzemeleri tekmeleyip devirdi. Avusturya menşeli motosiklet üreticisi KTM’nin Türkiye satış yetkilisi Selçuk Bektaş, bu olaydan büyük şok yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Motokros Dünya Şampiyonası’nın ana sponsor firmalarından biri olarak fuar alanına çadırımızı kurmuştuk. Daha sonra Motokros Dünya Şampiyonası’nın organizatörü Youthstream, bizim çadırı kurduğumuz yerin parkura uzak oluşu nedeniyle daha yakın bir yere taşıttı.

Organizatör firmanın gösterdiği yere kurduğumuz çadırın içine motosiklet ve diğer malzemelerimizi koyduktan hemen sonra Süleyman Memnun bağıra çağıra çadırımıza gelerek (Burayı hemen boşaltın ve çabuk gidin. Sizi burada görmek istemiyorum) şeklinde sözler sarfetti.

Sizi burada istemiyorum

Hırsını alamayarak çadırın içinde bulunan motorlardan birini tekmeledi yere devirdi. Sonra da bir açıklama yapmadan çekip gitti.

Olaydan hemen sonra organizasyon firmasından bir başka kişi, çadırı yanlış yere kurduklarını söyleyerek, biraz daha arka noktaya götürdüler.

Federasyon başkanının bizden özür dilemediği gibi malımıza da zarar vermesini anlayamadık. Biz jandarmaya tutanak tutturduk ve kendisinden davacı olduk."

Merkit’in aracına saldırdı

Dakar Rallisi’nin ünlü motosikletçilerinden Kemal Merkit, TMF Başkanı Süleyman Memnun’un, fuar içindeki bu yarışın ana sponsorlarından Petrol Ofis’inin standına gelerek, "Bu standı benden izinsiz niye buraya koydunuz?" diye bağırıp çadır içindeki hoparlör ve bariyerleri tekmelediğini, ardından da aracın ön camını bir kaya parçası atarak parçaladığını söyledi.

Memnun için, "Kendine yakışan, ancak konumuna yakışmayan hareketler yaptı. Bu kişi zaten uzun yıllardır hep böyle davranışlarda bulunan insandır" diyen Merkit, "Çadırı kurduğumuz yeri gösteren kendileriydi. Biz organizasyona gölge düşürmemek için standı başka bir yere taşıdık. Ancak bu işin peşini bırakmayacağız.

Hem federasyon başkanlığı, hem de motosiklet, lastik ve malzeme bayiliği yapıp ithal eden, motosiklet eğitim okulu ve motokros parkuru olan, sevmediği yarışçılara idman verdirtmeyen bu kişinin her şeyi tekelinde tutma zihniyeti var" dedi.

Konumuna hiç yakışmadı

Ünlü motorsikletçi Kemal Merkit, Memnun’un bu sözlerle kendilerine bağırdığını söylerken, "Hareketleri kendisine yakıştı, konumuna hiç yakışmadı" dedi.

Kaynak:Hürriyet
 
Katılım
26 Ağu 2006
Mesajlar
335
Böyle olayları her iki taraftan dinlemek
gerektiğini düşünüyorum; ANCAK

Futbolumuzdaki seviyesizliğin motorsporları ve basketbol
gibi diğer spor dallarına yayılmış olması
bizlerin davranış biçimlerimizin ve kültürümüzün
zamanla nasıl değiştiğini gösterdiğini düşünüyorum.
 

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
11,727
Efendim sayin Suleyman Memnun ne diyecek ki?
"Ben yillar once Husaberg diye bir motor getirdim ama kimseye satamadim, halbuki bu adam KTM bayii ve çatir çatir satiyor.
KTM bayiligini elinden almak için çevirmedigim dolap kalmadi ama olmadi.
Adamin çadiri orada gorunce dayanamayip, bastim tekmeyi."

Peki Merkit'in ne suçu var?
"Efendim en buyuk suç onun. Benim yillarca ugrasip, basaramadigim Dakar'a katildi. Ustelik KTM kullaniyor. Kamyoneti gorunce dayanamayip, dasi gaptigim gibi salladim kafasina ama arabaya denk geldi."


Herhalde boyle bisey demeyecektir.:p
Zaten benim yazdiklarim da hayal urunudur.:wiinkk:
 
Katılım
26 Ağu 2006
Mesajlar
335
Efendim sayin Suleyman Memnun ne diyecek ki?
"Ben yillar once Husaberg diye bir motor getirdim ama kimseye satamadim, halbuki bu adam KTM bayii ve çatir çatir satiyor.
KTM bayiligini elinden almak için çevirmedigim dolap kalmadi ama olmadi.
Adamin çadiri orada gorunce dayanamayip, bastim tekmeyi."
arkadaş bir işin altındanda para,çıkar vs çıkmasın yaw :pr:
 
Katılım
10 Haz 2006
Mesajlar
6,542
"Kendine yakışan, ancak konumuna yakışmayan hareketler yaptı."
::biggrinn

Yazık , motosiklet sektörü kimlerin elinde...
Dakar'da ülkemizi temsil eden bir sporcu , taşla karşılanıyor...
 
Katılım
13 Tem 2006
Mesajlar
457
Herkes bilir gene gider seçer . Kendi düşen ağlamaz
hiç alakam yokken okuduklarım seçim öncesinde okuduklarımı doğrular nitelikte
 
Katılım
26 May 2008
Mesajlar
3,547
bütün federasyon başkanları kendilerini bişey mi sanıyorlar bu ülkede ya?
 
Katılım
17 Ara 2006
Mesajlar
1,741
Süleyman Mumnun kim olduğunu motor sektöründe olan ve motor suporları ile
ilgilenenler bilir bu adam adam diyorum amma neyse Kemal Merkit ve arkadaşlarına
yapılanları kınıyorum işte Motosiklet Federasyonu Başkanımız yaa başkanımız
bir de başımızdaki insan bu varın gerisini siz düşünün artık sonumuzu.
 

TWG

Katılım
3 Ocak 2006
Mesajlar
91
haberde bahsi geçen aracı görmüştüm, yarış günü otoparkta bekliyordu.
ben bu federasyon başkanını hiç sevemedim zaten
daha önce de bir haber çıkmıştı, motosikletçilerin genel problemleri ile hiç mi hiç ilgilenmediğini görmüştük zaat-ı muhteremin
bu federasyonun ilgi alanı sadece ve sadece yarışlar ve bol para getiren yarış okulları mıdır?
ayrıca ticari olarak sektörün bu kadar içinde olan birinin başkan olması ne derecede doğrudur?
 
Katılım
20 Kas 2006
Mesajlar
632
Padişah 1.Süleyman pek MEMNUN olmuştur heralde, ee nede olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz adam adından söz ettiriyor. Ancak şunu unutuyor ki bu haberin alıntı yapıldığı siteye girip baktığınızda direk olarak zaten motorcular şöyle böyle demeye getiren okuyucu yorumları var yani temsil ettiği federasyonun adını unuttuğu aşikar.
Neyse padişah 1.Süleyman'a görevinde 4 sene boyunca başarılar,bol kazançlar dilerim.
(Eee yani adam babasının hayrına yapmıyor başkanlığı adamın yamaha bayiisi servisi yarış okulu var açmı kalsın bunlara müşteri bulması lazım ve federasyon başkanlığının getirdiği güzellikleri değerlendirmesi lazım,mutlaka (başkanlığı)bunu zaman ve kapital olarak bi getirisi vardır)
 
Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
vay be Süleyman Abiye bak psikopata bağlamış balkan damarı tutmuş...:p
 
Katılım
28 Haz 2008
Mesajlar
1,076
süleymen memnun efendiyi şiddetle kınıyorum taki maraşta bile bu kişi hakkında iyi bir izlenim olmadığını da bilmesini isteriz
 
Katılım
13 Tem 2006
Mesajlar
735
motokros yarışına motosikletiyle gelen insanlardan park parası alan zihniyetten başkada bişey beklenmez zaten..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst