Akgül, Sofuoğlu'nu kabul etti!

[IMGL]http://img10.imageshack.us/img10/2356/kenansofuoglupoz01.jpg[/IMGL]Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül, Avustralya'nın Phillip İsland pistinde yapılan 2009 Süpersport Dünya Şampiyonası'nın ilk ayağını ilk sırada tamamlayan motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu kabul etti..

Kızılay'daki makam odasında yapılan kabule Kenan Sofuoğlu ile birlikte Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun da katıldı.

Akgül, kabulde yaptığı konuşmada, Kenan Sofuoğlu'nun, örnek bir sporcu olduğunu belirterek, ''Kenan hem efendiliği ile, hem de başarısıyla örnek gösterdiğimiz bir sporcu. Hiç sporcumuzun olmadığı bir branşta birden bire ortaya çıktı ve Türkiye'nin adını zirveye yazdırdı. 2007 yılında Dünya Şampiyonu olduğu yarışın ardından 2009 yılında bıraktığı yerden devam ediyor'' dedi.

Dünya Şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu ise 2008 yılında geçirdiği bir kaza sonrası bu sporu bırakacağı yönünde duyumlar aldığını vurgulayarak, ''Kazadan hemen sonra sayın Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan beni telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ben de kendisine bu sporu bırakacağım yönündeki sözlerin asılsız olduğunu ve 2009 yılında tekrar şampiyon olarak elini öpmeye geleceğim yönünde söz verdim'' diye konuştu.

Sofuoğlu, federasyonun girişimleri sonucu artık tüm motosiklet yarışlarının televizyondan naklen yayınlanacağını ifade ederek, ''Türkiye'de canlı olarak yayınlanacak olan bu yarışlar yeni sponsorlar, yeni Kenan'lar demektir. İstiklal Marşımızın Türkiye'de duyuluyor olması bizleri daha da motive edecektir'' dedi.

Federasyon Başkanı Süleyman Memnun da federasyonların özerkliğinden asla vazgeçilmemesi gerektiğini bildirerek, ''Hem maddi, hem de manevi desteği arkamızda her zaman gördük. Ancak federasyon özerk olmasaydı, bizim yardımlarımızla Kenan asla ve asla şampiyon olamazdı. Biz o maddi imkanlarla Kenan'a bir uçak bileti dahi alamazdık. Bütün bunları özerklik sayesinde sponsorlar yardımıyla gerçekleştirdik. Onun için özerklikten asla ve asla taviz verilmemeli'' dedi.

Konuşmalardan sonra, Japon Shoei firması tarafından özel olarak yaptırılan, sağ ve sol tarafında Türk ve Osmanlı bayraklarının bulunduğu, üzerinde de Kenan Sofuoğlu yazılı kaskı, Sofuoğlu imzalayarak Genel Müdür Vekili Akgül'e hediye etti.

Kaynak:Ajans Spor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O fotograf olmusmu yani simdi?:pr:
Arsivi acik daha karistirsa, Kenan'in sunnet fotograflarini bulacakmis haberi yapan.:)

coq senin beni kastetmedigini biliyorum ama o fotoyu benim seçtigimi düşünen arkadaşların olacagını bildigim için açıklama yapıyorum. Arkadaşlar ordaki fotoğraf kaynak gösterdigim sitenin seçimidir. Ben masumum:)

:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:)

Elint suçsuz arkadaslar. :p

Haberi yapan arkadasin baskasinin fotografini koymadigina dua etmek lazim.

Dur ben de koyayim bir Kenan Sofuoglu haberi siteye.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haberi ekleye arkadaşa teşekkür ederim
kenan sofuoğlu hayranı bırı olarak sevindim ,kenan ın karakteri ve pilotluğu tartışılmaz ve en iyisi olacağıda ortda ,
yolu bahtı açık olsun başarılar sofuoğlu na 2009 sezonu bi aksılık olmassa kenan54 üstünüğüyle gececek inşallah,

not: resım konusuyla çokta ilgilenmeyın haber için yorum olursa daha keyıflı olacak sonuçta güzel bir haber paylaşmış arkadaş geyığe sarmasak sevizniriz.

saygılar

Sofuoglu , Akgül'ü kabul etsin...
Ne oldu? Kenan şampiyon oldu...
Neymiş , hep destek tam destek.
Kenan şampiyon olmadan önce neredeydiniz?

Mersin İl Temsilcisi
Lafla peynir ekmek gemizi yürümez.
bunlarınki boş laf....

Sofuoglu , Akgül'ü kabul etsin...
Ne oldu? Kenan şampiyon oldu...
Neymiş , hep destek tam destek.
Kenan şampiyon olmadan önce neredeydiniz?

formalite işte hepsi formalite çocugun ozaman arkasında kim vardı hiçkimse şimdi ......

başlık bana ilginç gelmişti
Akgül, Sofuoğlu'nu kabul etti

sen kimsin ki sofuoğlunu kabul ediyosun sofuoğlu seni kabul edecek mi bakalım

Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül
breh breh breh
amaaaan çok da şeyindeydi adamın

ama kenan abimizin karakteri belli zaten
ona buna laf yetiştiren değil, işini yapmaya çalışan ve yapan cinsten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar