![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#81)
|
|
|
Online Üyelik tarihi: 27-01-08 Bulunduğu yer: UE Motosikleti: O simdi bir hatunun sefkatli kollarinda. |
24-02-2009, 04:40
Yanlislikla geldim ben. Tek teker nasil yapilir? Ogretsenize diye topic açacaktim, kendimi burda buldum. Gelmisken sorayim bari. Fikir sahipleri nasillar? sihhattedirler insallah!!!! |
| Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir. Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.(Cosinus) |
|
|
|
|
|
(#82)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-12-07 Bulunduğu yer: - i Z M i R - İsim: £.я.h.α.η Motosikleti: "09 CBF 150 ßlack Mesaj: 7.442 Kan Grubu: A Rh+ |
27-03-2009, 14:19
|
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
(#83)
|
|
|
Super Moderator
Offline Üyelik tarihi: 15-11-05 Bulunduğu yer: US Motosikleti: Keeway Superlight 150 Kan Grubu: O Rh+ |
27-04-2009, 13:57
![]() ![]() Yakın zamanda acı bir kayıp yaşamadığımızdan mıdır? Kaybolmuş gitmiş konu aralarda... Yabancı afiş örneklerinden birkaçıyla unutulmasın bari... |
| 1-3-8........................................138 FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA |
|
|
|
(#84)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 08-02-08 Bulunduğu yer: 3. gün fatih 5 gün dolapdere Motosikleti: var bi yeşil fıstık Kan Grubu: A Rh+ |
12-05-2009, 20:50
|
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın![]() ![]() : |
|
|
|
(#85)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 15-08-07 Bulunduğu yer: Heaven Motosikleti: Nokia 6300 Gri Kan Grubu: O Rh+ |
27-07-2009, 04:35
güncelleme zamanı |
|
|
(#86)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-07-10 Bulunduğu yer: Alanya- Bazen ANKARA Motosikleti: Deer 152 ve Yakında Hyosung GT250R Araba: Tempra Kan Grubu: A Rh+ |
24-08-2010, 22:19
Evet arkadaşlar, bende MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN başlıklı konu açacaktım fakat gördüm ki varmış. En kısa zamanda 10 maddelik bir broşür yaptırmak istiyorum. üstünde ! MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN yazılı 2 renkten oluşacak ve a5 kağıdında olacak, herkesin bildiği bu kebapçıların felan kampanya kağıtı boyutlarında yani. 500 veya 1000 adet kadar yaptırığ bulunduğum yerde motosikletlilere ve park halindeki araçların camlarına koyacam. Broşürün en sonuna son madde olarak ta Lütfen kasksız gördüğünüz motosikletlileri uyarınız yazısı olacak o da kırmızı ile, belki en başa yazarım ilk madde dikkatlerini çekerse daha çok okuyan olur. Bi de çoq abi taaa geçen sene demiş ki , bir gün yine tarih olacak bi topic demiş, canlandırması da benden oldu şimdi. bu broşürü önümüzdeki hafta içinde yapmayı düşünüyorum. benim gibi düşünenler ve yaptıracak olanlar vardır inşallah. |
| Canımı Ayaklarımın altına almam 4 TEKER ile, Avuçlarımin içinde GÜL gibi bakarım 2 TEKER ile.... |
|
|
|
(#87)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 24-04-07 |
24-08-2010, 22:29
Ben bu konuda en etkili eylemin Amerikada yapıldığını biliyorum. Her ne kadar ülemize uygun değilsede bahsetmek istedim. Binlerce motor biraraya geliyor ve çırılçıplak dolaşıyorlar motorlarla.Ve tabiki herkesin gözü onlarda. Hatta bazı noktalarda trafik kilitleniyormuş. Anafikirde niçin iyinik olduğumuzda bizi farketmiyorsunuz. İllaki çıplakmı dolaşalım |
|
|
|
|
(#88)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 30-07-10 Bulunduğu yer: Alanya- Bazen ANKARA Motosikleti: Deer 152 ve Yakında Hyosung GT250R Araba: Tempra Kan Grubu: A Rh+ |
25-08-2010, 00:28
Alıntı:
ben kendi çapımda kendi bütçemle az bi kitleye ulaşsada bunu yapmaya karar verdim. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ---------- Benim gibi düşünen pek fazla yok veya kimse görmedi herhalde konuyu |
|
| Canımı Ayaklarımın altına almam 4 TEKER ile, Avuçlarımin içinde GÜL gibi bakarım 2 TEKER ile.... |
||
|
|
(#89)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 10-06-09 Kan Grubu: A Rh+ |
25-08-2010, 01:19
vay bee proje 1 sene bile sürmemiş... site kapanmış... |
|
|
|
|
(#90)
|
|
|
25-08-2010, 10:40
|
|
|
|
(#91)
|
|
|
27-08-2010, 13:51
![]() Uploaded with ImageShack.us işte arkadaşlar benim yaptığım basit broşür önümüzdeki hafta bunu 500 adet bastırıp bulunduğum bölgede dağıtmaya başlıyorum. Motosiklet.net yöneticileri silmemi isterse silerim forumun adını. Bunun için beni engelleme gibi bişey söz konusu olursa da bilemem artık. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:50 ---------- Yorum ve fikir bekliyorum arkadaşlar sizden. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 ---------- Böyle bi konu neden bu kadar ilgisiz kalıyor bu camiada anlamış değilim. Yavaş yavaş sitem etmeye başlıycam. Sonu hayrola. Zaten konu çok önemli iken SOhbet konularında olması gerekirken ( BENCE ) güncel haberler konusuna açılmış. Bu önemli konudan daha saçma konular sohbette iken bu nasıl olurda burda oluyor. aklım almış değil. |
|
|
|
(#92)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 23-04-10 Bulunduğu yer: istanbul-fatih-çekmeköy Kan Grubu: B Rh- |
27-08-2010, 13:58
ceketlerin sırtlarına mı yapıştırsak böle parlak ışıklı ünlem işaretlerini acaba????? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ---------- racinglerin çoğu kask takmıyor kask takan görsem teşekkür edeceğim. hep don paça dışarı çıkmak moda olmuş.. altta şort üstte modern !atlet. birde hep ikili ikili |
| yaşadıklarınmı güzel, yaşattıklarınmı??? bugününmü dününmü? | |
|
|
|
|
(#93)
|
||
|
27-08-2010, 14:00
Alıntı:
Fikir bekliyorum, tasarım doğrumu diye? diğer arkadaşlardan. ama saçma konulara ilgi haddinden fazla. |
|
||
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| motosikletleri fark edin |
| Seçenekler | |
|
|