Kız arkadaşınla kafeye bir bardak kahve içmek için çıkmışsın. Yol bomboş fakat tın tın gidiyorsun. Malum kız korkuyor. Hem onu memnun etmek için depo tutunacından da almışsın. Motor altında hırıldıyor sanki her an fırlayacakmış gibi. Kafeye geliyorsun , 2 muhabbet. Dönüş yolu , tın tın... sıkılıyorsun. Kızı evine bırakıyorsun. Şimdi eve dönme zamanı. Gece geç olmuş. Otoyol bomboş , kaymak gibi...
Açayım gazı diyorsun asılıyorsun gaza. Motorun üzerine yatıyorsun ki a ah o da ne. Göğsüne göğsüne 2 çıkıntı batıyor. Aman allahım bu ne rahatsızlık. Doğrulsan doğrulamıyorsun yatsan yatamıyorsun. "Böyle işin dee" diye söyleniyosun içinden
not: bu güzel bir icat fakat ben bu kadar büyüğünü düşünmemiştim

r6 arkasında dip gaz giderken deponun kıvrımlarını dahi tutmaya çalışan ben , " ah be şurada küçücük bir kol olsa" demiştim içimden. Ama bunlar bayağı büyükmüş
Bazı arkadaşlar en iyisi sürücüye tutunmak demiş de , geçen yıl k1200r test ederken arkamdaki kız artçının ilk gaz açışımda kollarının ayrılıp montumu ve beni koparıcasıya çektikten sonra ellerinin kurtulma eğilimi göstermesini hatırlarım. neyse ki montumu yırtarcasına çekince gazı kapamamla üzerime düştü , yere düşmedi

sonra depoya tutunmayı öğrenince kızın ellerini yoklamaya başladım orada mı hala diye... en rahatı bana kalırsa depodan tutuş pozisyonu. tabi bunu artçıyla biraz çalışmak gerek.