Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha ybr 125
Kan Grubu: B Rh+
09-05-2008, 23:56 PM
Allah rahmet eylesın..allah kalanlara sabırlar versın..cok acı bır durum..gencecık bı ınsan hayatını kaybettı..ölüm Allahın emrı ama yıne de cok üzücü be
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR600RR7
Kan Grubu: O Rh+
10-05-2008, 00:00 AM
Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum, tüm yarışçılar olarak moralimiz çok bozuldu. Son antreman turlarında Sinan kaza yaptı, bizim antreman o gruptan hemen önce olduğundan pitte soyunmakla meşgulduk, kazayı göremedim. Her zamanki kazalardan biridir diyerekten pek ciddiye almamıştım. Ancak olayı görenler çok ciddi olduğunu söyledi. Sinan'ı önce bulamamışlar, aramışlar, bulduklarında kaskı, eldiveni ve botunun teki üzerinde değilmiş. Kaskı gördüm böyle birşey olamaz, motor zaten paramparçaymış. Ölüm haberini de zaten hastaneye götürdüklerinden bir süre sonra duyduk. O an resmen içim titredi. Birkaç saat önce aynı ortamda bulunduğumuz, aynı havayı soluduğumuz Sinan arkadaşımız artık aramızda değildi. Gerçekten çok üzgünüm. Bu olay büyük ihtimalle büyüyecek. Geçen sene pistin resimlerini çekip siteye koymuştum. Gerçekten yarışılacak bir pist değil. Dışarıdan Sinan'ın kaza yaptığı yeri incelemeye gelecekler, çok büyük bir ihtimalle pistin diğer yerlerini de görüp pisti adam edinceye kadar yarışı yasaklayacaklardır.
Sinan'ı öldüren kendisi değil İzmit Körfez Pisti'dir. Kenan apar topar yurtdışından uçak ile geliyormuş, kendisinin psikolojisini düşünemiyorum.
Sofuoğlu ailesine baş sağlığı diliyorum...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Aktif (Online)
Motosikleti: YBR_125_'05_KIRMIZI TOROS_SW_'99_BEYAZ
Kan Grubu: A Rh+
10-05-2008, 00:03 AM
adaşımı kaybetmek çok üzücü. keşke antrenman turuna çıkmasaydın be abim.
BENİ SEVME SEVDİĞİMİ BİL YETERSARI KIZIN NAZI YBR'NİN ARA GAZIYOLDA HIZLIYIM AŞKTA YAVAŞ ESES'LİYİM ARKADAŞHAVAN BATSIN RR.ACELE GİDEN ECELE GİDERSEV DEDİ GÖZLERİNKIRMIZI ATLI PRENS'İNSEVDAMIZ KIZLARDA DAVAMIZ YOLLARDAALLAH KORUSUN
Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacakmış...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...
Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...
hareket saati 10.30......
motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...
Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...
Aktif (Online)
Motosikleti: R'lı bişiler olsun çamurdan olsun:P
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
10-05-2008, 00:20 AM
Akşam üstü işyerinde kaza haberini okudum, daha sonra tekrar okula döndüm, motorla gidiyordum, babamın sesi çok kötü geldi, "aman çok dikkat et" dedi, hayırdır inşallah diye düşündüm. Şimdi eve geldim, vefat haberini aldım. Hala inanamıyorum, bir pilot yarış için tasarlanmış bir pistte, tüm korumalarıyla ve güvenlik önlemleriyle kaza yapıp nasıl hayatını kaybedebilir?
Ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF150 Kırmızı (Birde Kastino QM125T-B (idi bir zamanlar, babamla beraber binerdik :( )
10-05-2008, 00:28 AM
Allah Rahmet Eylesin,
Son derece üzücü bir olay,
Önce ağabeyleri Bahattin şimdi de Sinan
Dayanılacak gibi değil
Allah sevenlerine sabırlar versin, sevgili Sinan ve Bahattin ağabeylerin de toprağını bol etsin
Mekanları cennet olur inşallah
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
10-05-2008, 00:30 AM
Alıntı:
mete_han´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacakmış...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...
Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...
hareket saati 10.30......
motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...
Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...