Sabah kapıdaki gazeteyi almak için eğildiğimde manşetteki haberi gördüm ve içime bir ateş düştü. Ne acı bir olay, ne acı bir tekrar, ne acı bir tesadüf... Sofuoğlu Ailesi'nin birbirine bağlılığı ve desteği her zaman medyada yer almış ve bizler tarafından saygı ile izlenmiştir. Şimdi ise büyük ağabeyden sonra acı kendini yineliyor. Merhuma Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.
Alıntı:
jeansatar´isimli üyeden Alıntı
MOTOSİKLETİ TAKLA ATTI
Sinan Sofoğlu'nun, antrenman yaptığı 1000 cc'lik Yamaha motosikletiyle kaza geçirdiği belirtildi.Pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu'nun arkadaşları tanık oldukları kazayı anlattı. Sofuoğlu'nun viraja girerken fren mesafesini kaçırdığını ve hızla düşmeye başladığını belirten arkadaşları, takla atan motosikletten savrulan Sinan Sofuoğlu'nun başından kaskının elinden eldivelerin çıktığını söyledi.
|
Sevgili Arkadaşlar, lütfen biraz daha dikkat. Bakın, şampiyonlar bile defalarca döndükleri pistlerde ve tüm donanımlarına rağmen acılar yaşıyor-yaşatıyor, caddelerde deli gibi sürmenin ne alemi var...!? Özellikle de gençler; lütfen motosiklete başlarken acele etmeyin, eğitim alamazsanız bile hiç olmazsa biraz tecrübelenmeden hız motorlarına yönelmeyin. Her gün evimin penceresinden bakarken bir trafik ışığından diğerine 200km hıza çıkan kasksız ve korumasız arkadaşlarımızı görüyorum. Ara sokaktan veya yayageçidinden çıkabilecek hiçbir olasılığı düşünmüyorlar. Oradan çıkan arabasıyla babam veya kucağında bebeğiyle eşim de olabilir. Sonra kim trafik canavarı oluyor?
Kusura bakmayın belki yeri değildi ama yukarıdaki haberi okurken caddeden sabah sabah yüksek süratle geçen motosikletlerin sesini duydukça kendime hakim olamadım. Taziyelerimi tekrar ediyorum. Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.