Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı 18-26 Kasım 2006

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) öncülüğünde Forza Fuarcılık tarafından organize edilen Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı (MOF'06) 18 - 26 Kasım 2006 tarihlerinde Mersin Yat Limanı Fuar Alanında gerçekleştirilecek.

    Fuara; Alfa Romeo, BMC, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daihatsu, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kanuni, Kia, Kögel, Mercedes, Mitsubishi, Mobise, Mondial, Neoplan, Nissan, Opel, Peugeot, Ramzey, Renault, Seat, Skoda, Suzuki ve Volkswagen gibi otomobil, kamyon, otobüs ve motosiklet markalarının yanısıra, binek ve ticari araçların yan sanayi ürünleri, aksesuarları, bakım ve servis ekipmanları ve garaj ekipmanları katılıyor.

    Ayrıca Fuar kapsamında 20 Kasım 2006 Pazartesi günü Saat 18.00'de "Motorlu Taşıtlar Sektöründeki Grup Muafiyeti Tebliği ve Zorunlu Standartlar" Semineri Yapılacaktır. Fuar Alanında gerçekleştirilecek seminere Prof.Dr. Arif ESİN ve Türk Standartları Enstitüsü'nden bir yetkili konuşmacı olarak katılacaklardır

    18-26 Kasım tarihleri arasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı düzenleniyor.

    Mersin Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Moder işbirliğinde ve Forza Fuarcılık AŞ organazisyonunda otomobil fuarı çalışmaları başladı.

    Bu sezon yapılacak fuarlar için çalışmalara başlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komitesi, ilk olarak 18-26 Kasım 2006 tarihinde Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı’nı düzenleyecek.

    SERGİLENECEK ÜRÜNLER
    Fuarda; Binek ve Ticari Araçlar: Binek otomobiller, kamyonet, pick-up, otobüs, midibüs, minibüs, ambulans, çekiciler, treyler, kamyon, panelvan, kamyon römorkları, treyler ve kamyonlar için üst yapımcılar.

    Yan Sanayi: Aks üretimi, şanzıman üretimi, ısıtma ve soğutma sistemleri, fren sistemleri, haberleşme sistemleri, motor yağları ve koruyucu yağlar, lastikler, lastik kaplama ürünleri, yolcu ve sürücü koltukları, araç iç dizayn firmaları, özel frigofirik kasalar, kabin üretimi vb.
    Aksesuarlar: Otomobil ve ticari araçlar için jantlar, çamurluklar, oto koruma sistemleri, oto kılıfları, oto teypleri, takograf, oto alarm cihazları, araç takip sistemleri, aynalar vb.

    Motosiklet: Motosiklet, bisiklet, aksesuarları ve yan sanayi.
    Servis ve Bakım Ekipmanları: El aletleri, hava ve su makineleri, bakım malzemeleri, egzoz, oto elektrik, kilit sistemleri, radyatör, ziftleme, rot balans sistemleri, motor yenileme, kaporta boya sistemleri, vinç, kaldırma ekipmanları, oto dönüşüm kitleri, yıkama ve yağlama malzemeleri, akü, cam, yangın söndürme, klima, madeni yağlar, akaryakıt ve gaz istasyonları malzeme ve ekipmanları, akü, enjeksiyon ve egzoz gazı test ekipmanları, otomatik yıkama sistemleri vb.

    Garaj Ekipmanları: Kapı sistemleri, kilit ve kumanda sistemleri, ayna, bariyer sistemleri vb.

    Kaynank: Mersin ticaret ve sanayi odası nın web sitesi http://www.mtso.org.tr

    Sevgili motosiklet dostları, yukarıda belirtilen tarihler arasında Mersin Motosiklet Klübü’müz de bu fuarda motosiklet sevgisi, güvenliği, trafikteki kullanımı ve yeri, motosiklet sevdalılarının sanıldığı gibi serseri ve gösteriş meraklısı değil de, motosikletin nasıl hayatımızın bir parçası haline geldiğini doğru şekilde anlatabilmek için bir stand kiraladı. Tanışmak, kaynaşmak, katkıda bulunmak ve motosiklet veya motosiklet aksesuarı almak isteyen arkadaşları bekliyoruz.

    TEKERİNİZ DÜZ BASSIN…
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    bu fuar kimileri için bir fırsattı... ama kaçan balık yine bu camiyaya zarar verdi.
    fuarda kanuni ve suzuki harici firma yoktu.
    suzuki 5 yeni modelini getirmiş. bu modellerden bazılarının üzerinde çamur dahi vardı bilgi almak istediğin kişiler ise modellerden bihaberler. sadece broşür dağıtmakla kalıyor.
    kanuni ise bir çok modeliyle orda.suzukiye bakarak çok daha iyi bilgilere sahip. ama yeterli seviyede yine değil
    malzeme ve aksesuar getiren bayilerden biri fuarın en güzeli olan kendi ve arkadaşlarına ait motosikletleri getirmişler.
    pist şampiyonu halil fıstık bizim stantta ( mersin motosikler klubü ) izlediğimiz kendi yarışı hakkında bilgiler verdi sağolsun
    yan standımızdaki firmanın getirmiş olduğu koruma malzemeleri ise kapışıldı. mersinli motorcular adama satacak bişey bırakmadı bende bi mont aldım hemde çok uygun bir fiyata. resmini ekleyeceğim
    birde motosiklet camiasının bence en güzeli tuğba özay da ordaydı
    piyasanın kötülüğünden bahseden,müşterilerini arayan ve hayıflanan firmaları gören olmadı...honda,yamaha vb. nerdelerse???
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

  3. #3

    Üyelik
    06 Eylül 2006
    Deyim yerindeyse rezalet bir fuar,motorsiklet namına hiç ama hiçbirşey yok..Sadece standlarda hava atmaya çalışan birkaç züppe..Oysa böyle bir fuar fırsat olmalıydı,yazık..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler