Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Trafik polisi, motorlu sürücüyü silah çekerek durdurdu!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Valiliğin açıklaması doğruysa helal olsun trafik polisine.

    Motosiklet başı 1500TL ceza şaka gibi. Burada olsa tutuklanır, nezarethanede bekletilir, yargıya intihal edince tutuksuz serbest bırakılır, trafikten men edilir, araca el konulur, bir kaç hafta sonrasında hakim karşısında fişek gibi giyinmiş, yanında avukat, süt dökmüş kedi gibi suçunu kabullenmiş olarak bekler, sağlam bir para cezası ve eğer benzeri suç geçmişi yoksa hapisten belli bir saat halk hizmetine çevrilmiş cezasıyla tıpış tıpış ayrılırdı mahkemeden... İkinci kezde hapisten kurtuluş yok.

    Bu itleri böyle salarsanız "bir daha yaparım" derler tabi.
    ero__, leokaplann, espresso ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2005
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videonun çekildiği bölge yerleşim yerinin dışında, şehir içi yapılsa tamam ama şehir dışı bu şeyler çok üzücü, sırf ticari amaçlı cezalar...
    Bu forumda gördüğüm en haklı savunma. Kesinlikle haklısınız kardeşim. Sırf para toplamak için bu çulsuzlar çıktı ortaya ceza ayağına para topluyorlar. Sonra millette para kalmıyor... hooop dolar 10 tl.



  3. #23
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000
    Altı üstü motorlu bir gurup...
    Terörist olma ihtimali nedir ?...
    Cezaları belli... Kesersin cezasını...
    Silah doğrultup durdurmak nedir ?...
    Durdurmanın bir çok yolu var... En kolayı silah çekmek olmuş anlaşılan..

  4. #24
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2010
    Böylelerine acımayacaksın. Az bile yapmışlar.
    112ciyiz

  5. #25
    XGAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    N-Max 155
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonra diyorsunuz ki geçmediğim yerden neden trafik cezası geliyor.

    böyle şerefsizler plakalarını değiştirdiği için geliyor.
    Benim merak ettiğim "Uygulama noktasından hızla kaçanlardan S.S.Y. 26 ACN 431 plakasındaki “C” harfini “O” , “3” Rakamını ise “8” yaparak 26 AON 481 olarak tahrifat yaptığı" suç ispatlanmış olduğu için şimdi 26 AON 481 numaralı plakanın asıl sahibi bu kişiye ayrıca bir tazminat davası açabilir mi ?

  6. #26
    emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    İST.
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    O tabancayı tutan ellerin dert görmesin.

  7. #27
    leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2014
    Bu motorcular( habere konu motorcular) dahil tüm magandalara yapılması gereken mahkemelerde süründürüp aracına el koyacaksın. Silah çekme işi abartılı değil.
    Bunlar polisten kaçarken başkasının malına yada canına zarar verdiğinde ne olacak?

    Açık egzoz şehirde kıyameti koparıp gezenlerin yada hız limiti 80 olan çevre yolunda 200 le gidenlerin teröristten ne farkı var ?

  8. #28
    azizsele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2012
    Şehir
    istanbul-esenyurt
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Bütün motorlu araçlar potansiyel ölüm aracıdır bu yüzden kurallar var. Bu kuralları sevmesende uymak zorundasın sürücüsü ile birlikte 260 km ile giden 300-350 kiloluk bir araç potansiyel cinayet aletidir . Icip içip sağa sola ateş eden bir magandadan da farkı yok bunların bence riske girilmeyip vurulmalari toplum sağlığı için iyi olur 1-2 ölümlü olay sonrasında işler rayına oturacaktir
    leokaplann ve bursalıali bunu beğendiler.

  9. #29
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2010
    Şehir
    Beykoz / İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altı üstü motorlu bir gurup...
    Terörist olma ihtimali nedir ?...
    Cezaları belli... Kesersin cezasını...
    Silah doğrultup durdurmak nedir ?...
    Durdurmanın bir çok yolu var... En kolayı silah çekmek olmuş anlaşılan..
    Hatayda çıkan orman yangınına giden terörsitler plakasız motorla gitmiş Silah çekmeden durmuyor. Kaçan motorun cezasını nasıl keseceksin ? Altı üstü motorlu grupmuş kafaya bak pırıl pırıl. Dur ihtarına uymayan kişilere polisin vurma hakkı var. Polis doğrultmakla uyarı vermiş. Durdurmanın nasıl yolları var. O an ki durdurma başka nasıl olacak bir kaç kişi kaçmış ileride bekliyor. Belli ki sende bunlar gibi apaçi birisin savunduğuna göre. Dikkat et sana da çekmesinler silahı.
    fearlesboyy ve murattatoğlu bunu beğendiler.

  10. #30

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Polis haklı, motorcu haksiz. Hatta motorcuyu durdurduğu sırada bile yandan bir motorcu süratle geçip gidiyor. Aramızdaki çürük elmaları temizlemeliyiz.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

  11. #31

    Üyelik
    15 Ağustos 2019
    Şehir
    Ermenek
    Motosikleti
    Yamaha ybr esd 2015
    Kendini bilmez motorcu cocuklar. Polis memurunu zan altinda birakmaya calismis akillarinca. Findik kadar beyniniz var siz o memurla dans mi edecektiniz yani. Polis silah cekti boyle birsey var mi ya diyo. Demekki kolluk kuvvetinden hic haberi yok olsaydi saten findik kadar beyniyle memurla dalga gecmeye calismazdi ki aksine aleyhinde yalan beyandan memura iftiradan sorusturma baslatilmis...

  12. #32

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Silah doğrultup durdurmak nedir ?...
    Durdurmanın bir çok yolu var... En kolayı silah çekmek olmuş anlaşılan..
    Cidden merak ettim 200 bilmem kaçla kaçan motosikletleri durdurmanın yollarını yazar mısınız.

    Not: İlk kamerada 1:54 saniye ye kadar çeken kaçıyor. Sonra 1:55 saniyede duran motosikletlinin çektiği görüntüler devam ediyor.

  13. #33
    bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2015
    Şehir
    Bursa Osmangazi
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis haklı, motorcu haksiz. Hatta motorcuyu durdurduğu sırada bile yandan bir motorcu süratle geçip gidiyor. Aramızdaki çürük elmaları temizlemeliyiz.
    Polisin bile ayiklayamadigi o çuruk elmalari biz acep nasil temizleyecegiz. En iyisi USA dan polis ithal edelim. Onlar nasil olsa bu konuda cok yetenekli.
    bursevi

  14. #34
    ersinkecis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    Ankara 48_Yaşında
    Motosikleti
    2020 model Bajaj Dominar 400 UG
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir Valiliği'nden, 'silahla durdurma' açıklaması.
    Eskişehir'de, kullandığı motosikletle Çifteler ilçesine giden Serkan T., kendisini elinde silahıyla durduran görevli polis memurundan 'işkence, nitelikli yağma ve mala zarar verme' iddiasıyla şikayetçi oldu. Eskişehir Valiliği, görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından açıklama yaparak, 6 motosiklet sürücüsünün polisin 'dur' ihtarına uymadığını, hız limitlerini yüzde 50’den fazla aştığını, plakayı gizlemek ya da farklı okunacak şekilde değiştirdiklerinin tespit edildiğini belirterek toplamda 9 bin 530 TL para cezası uygulandığını açıkladı.
    Eskişehir’de oturan Serkan T. ve 5 arkadaşı, motosikletleriyle geçen 27 Eylül tarihinde Çifteler ilçesine doğru yola çıktı. İddiaya göre hız sınırını aşan motosikletliler yol kenarında radar kontrolü yapan polis ekiplerince tespit edilerek, durdurulmak istendi. Motosikletlilerden 2’si ihtara uymayıp kaçarken, Serkan T. ise elinde silah olan polis memuru tarafından durduruldu ve motosiklet anahtarı alındı. Hız limitlerine uymadığı gerekçesiyle hakkında idari para cezası uygulanan motosiklet sürücüsü Serkan T., kask kamerası görüntüleriyle Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak kendisini durduran polis memuru hakkında ‘işkence, nitelikli yağma ve mala zarar verme’ iddiasıyla şikayetçi oldu.
    VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
    Eskişehir Valiliği, sosyal medyada polisin durdurma anını gösteren görüntülerin paylaşılması üzerine açıklama yaptı. Serkan T.’nin arkadaşı olan motosiklet kullanıcılarının polisin ‘dur’ ihtarına uymadığını, hız limitlerini yüzde 50’den fazla aştığını, plakayı gizlemek ya da farklı okunacak şekilde değiştirdiklerinin tespit edildiğini belirterek toplamda 9 bin 530 TL para cezası uygulandığını belirtildi.
    Valilik açıklamasında, "27 Eylül 2020 günü 15.00 sıralarında 155 Haber merkezini arayan vatandaşların ‘İlimiz Kanlıpınar mevkiinden Ankara istikametine motosikletli kişilerin trafiği tehlikeye düşürecek şekilde yarış yaptıkları’ ihbar edilmiş, bahse konu ihbar görevli ekiplerimize anında bildirilmiştir. Aynı istikamette bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü radar bildirim ekibimiz 6 motosikletin çok süratle en az 160-170 kilometre hızla, hız ihlali yaptığını çevirme ekibine telsizle bildirmesi üzerine, çevirme ekibi de motosikletleri durdurmaya çalışmıştır. Uygulama noktasından hızla kaçanlardan S.S.Y. 26 ACN 431 plakasındaki “C” harfini “O” , “3” Rakamını ise “8” yaparak 26 AON 481 olarak tahrifat yaptığı, diğer sürücü S.Y.’nin ise polis kontrol noktasından dur ihtarına uymadan kaçtığı, Serkan T.’nin uygulama noktasında polis memurunun ancak silah çekmek suretiyle durdurabildiği görülmektedir. Görüntülerde yer alan 6 şahsa, polisin ‘dur’ ihtarına uymamak, hız limitlerini yüzde 50’den fazla aşmak, plakayı gizlemek ya da farklı okunacak şekilde değiştirmek suçlarından toplamda 9 bin 530 lira para cezası kesilmiştir" denildi.
    'SÜRÜCÜLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU'
    Eskişehir Valiliği, polis memurunun motosikletliyi durdurduğu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasını ‘algı yaratma’ çabası olduğunu ifade ederek suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. İnternet sitesindeki açıklamada, "Adı geçen şahısların yaptıkları ihlalleri gizlemek amacıyla plakaların harf ve rakam gruplarını değiştirdikleri, plakaları katlayarak okunmasını engelledikleri, hız limitinin çok üzerinde ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullandıkları, polisin dur ihtarına uymayarak kaçtıkları, ayrıca sosyal medyada 29.09.2020 tarihinde yayınladıkları, kendi kural ihlallerini ve güvenlik güçleriyle hakaret nitelikteki konuşmalarını ve tahrifat yapılmış plakalarının yer aldığı görüntüleri kaldırmaları buna rağmen, sadece polisin durdurduğu anın görüntülerini vererek, algı yaratmaya çalıştıkları açıkça görülmektedir. Söz konusu olaya konu olan kişiler hakkında Valiliğimizce Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
    ben bu videonun tamamını izlemiştim 3-4 gün önce. kaçanlardan birinin çektiği videoydu. sarışın, orta boylu, saçları beline kadar uzun boylu 25-30 yaşlarında bir genç erkekti. adını sanını kanalını falan hatırlayamadım, az önce aradım taradım yok. çocuk komple kanalı falan da kapatmış. :D

    polis %100 haklı. nereden bilecek bunların terörist olmadığını. dur deyince duracak. durmayan araçların arkasından ateş etme yetkisi var trafik polisinin. ateş etse vursa öldürse daha mı iyi? üstüne üstlük bir de yakalanan silahlı gasp masp diye saçma sapan sebeplerden şikayetçi olmuş polis memurundan. hepsi çürük elma bu bebelerin...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------

    Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisin bile ayiklayamadigi o çuruk elmalari biz acep nasil temizleyecegiz. En iyisi USA dan polis ithal edelim. Onlar nasil olsa bu konuda cok yetenekli.
    valla getirsek teker teker mıhlarlar hepsini. bizim polisler gibi insaflı değil elin polisi. :D
    https://ersinkecis.blogspot.com

  15. #35
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    fark ettiniz mi son günlerde motosiklet sürücülerinin yaptıgı yüzünden insanlar daha da tiksinmeye basladı.

    biraz abarttı bu genc tayfa.

  16. #36
    murattatoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2018
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    Aprilla RS660
    Hemen dolduruşa gelmeyin bence az bile yapmış. Bakın çok net söylüyorum bu kesinlikle çevirmeden kaçmıştır ve kaçarsan da her türlü müdahaleye onay veriyorum demektir. Belki terörist sen çevirmeden ne kaçıyorsun ? Olur mu efendim çevirmeden kaçacak ki youtube başlığına polisten kaçtım fuc^k the polis diyecek.

  17. #37
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2008
    Şehir
    Momchilgrad...
    Kamara çıktı mertlik bozuldu!!!



  18. #38
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2007
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altı üstü motorlu bir gurup...
    Terörist olma ihtimali nedir ?...
    Cezaları belli... Kesersin cezasını...
    Silah doğrultup durdurmak nedir ?...
    Durdurmanın bir çok yolu var... En kolayı silah çekmek olmuş anlaşılan..
    aynen yabancı fılmlerdekıler gıbı bır cıhaz var motorlar durmayınca dügmeye basıp cıhazı bloke edıyor ve motor stop edip yakalanıytorlarmıs.şakamı yaaa nasıl durduruacak bana soylermısınız zaten admlar durmuyor kacıyor yandan gecerken tekmemı ataacak yola kapan atıp motorcu tepe taklak havada taklalarla yeremı düşücek .nasıl durduracak bır tane yol söylermisiniz .adamlar zaten kactıgı için tüm bu mevzular.farklı yerlerde tum videoları var devamı v başlangıcı izleyin anlarsınız.

  19. #39
    murattatoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2018
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    Aprilla RS660
    Şu yorumlara bakarak ülkemde ki aptal kitleyi çok net şekilde ifade edebilirim. Ulan burada motorcuyu haklı bulanları teker teker alıp gbt soruşturması yapmak lazım. Bu nasıl akılsızlık bu nasıl ibnelik ! Seni polis çeviriyor ve kaçıyorsun sonra ki çevirmede silah çekiyorlar diye polis suçlu oluyor . Dua etsin ki o tabancayı alıp adamın G...tüne sokmamış.

    Yok arkadaş böyle motorcuları bulup komalık edeceksin ki akıllansınlar.

  20. #40

    Üyelik
    22 Ağustos 2020
    Şehir
    Manisa, İzmir
    Motosikleti
    ...........!
    Alıntı murattatoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu yorumlara bakarak ülkemde ki **** kitleyi çok net şekilde ifade edebilirim. Ulan burada motorcuyu haklı bulanları teker teker alıp gbt soruşturması yapmak lazım. Bu nasıl akılsızlık bu nasıl ***** ! Seni polis çeviriyor ve kaçıyorsun sonra ki çevirmede silah çekiyorlar diye polis suçlu oluyor . Dua etsin ki o tabancayı alıp adamın ******.

    Yok arkadaş böyle motorcuları bulup komalık edeceksin ki akıllansınlar.
    Dostum haklı olsan da başkalarına isyan edeceğim diye boşuna ban yeme.

    Bu ülkede malesef böyle. İşin ucu bize dokundumu niye polis işine yapmıyor. İşime gelmediği zaman da polis ben hayvan olsam da insan gibi davranacak diyoruz.
    Ondan sonra polis asker kendi işini yapmaya korkuyor. Allah dan valilik adam akıllı soruşturmasını yapıp polisi savunmuş.

    Yukarıda da biri güzel yazmış suçsuzsan niye kaçıyorsun. Dürüst doğru insanın ne polisten ne de başka şeyden korkusu olur adam gibi durur adam gibi işini yapana saygı duyar.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)