Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Türkiye Motosiklet Platformu Çocuk İstismarına Karşı 21 İlde Eylem Yaptı..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
     
    Türkiye Motosiklet Platformu Türkiye’de 21 ilde eş zamanlı eylem yaparak çocuklara yönelik ihmal ve istismar vakalarını protesto etti.

    Türkiye Motosiklet Platformu üyeleri, İstanbul’da Kadıköy İskele Meydanı’nda Dev Türk Bayrağı açarak, “Çocuk istismarına hayır”, “Çocuklara dokunma” yazılı pankartlar taşıdı.

    Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, “Türkiye Motosiklet Platformu şu anda Türkiye’de 21 ilde eş zamanlı bu etkinliği yapmaktadır. Bundan sonra da 3.5 milyon motosikletçi olarak bu konunun takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. İzmir Motosiklet Kulüpleri Birliği üyeleri ise Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda bir araya gelerek, “Ülkede her çocuğun güvenliğinden hepimiz sorumluyuz” dedi.

    Grup sözcüsü Süslü Kadın Motosiklet Derneği Başkanı Melis Kocabaş, “Sorumluluk bilinci, bizleri ihmal ve istismar vakaları yaşandığında şüpheli veya faillere yönelik cezai yaptırımların çerçevesinin ötesinde, bu vakaların bir daha yaşanmaması için gerekli olan bütüncül çocuk politikalarının içeriğini konuşmaya yönlendiriyor” dedi.

    Kaynak : Cumhuriyet









    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Tüm herkesın bu bilinc kavusması dileğiyle !


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)