Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kanuni motosiklet Türkiye'de tekrar üretime geçiyor !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    ftkrblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2014
    Şehir
    kütahya
    Motosikleti
    Tracer 900
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli ufoz;

    Bütün ödemeler e kuralkan sistem üzerinden Kuralkan'a yapılıyor. Nakit de alıyor olsanız. Bayiler ile müşterilerimizin parasal bir ilişkisi yok.

    En büyük temel fark fiyatların terk merkezden yönetilecek olmasıdır. Motosiklet almak isteyen arkadaşlarımız tek fiyat görecekler. Sadece mevcut bayilerimizin elindeki stokların bitmesine kadar olan süreç içinde fiyat farkı olabilecek.

    Elbette sizlerle alakalı değil ama ikinci en büyük değişim bayileri finans yükünden kurtarmaktır. Şu anda sektörün önündeki en büyük sıkıntılardan biri de budur.

    Selam ve saygılarımı sunarım...
    Ekrem bey anladığım kadarıyla pulsarlar artık Türkiyede montajlanacak,ve gümrük vergisi,ek gümrük vergisi ayrıca bayi karının düşmesiyle fiyatlarda ciddi bir indirim olması gerek,sadece ek gümrük vergisi bile %20 diye biliyorum,bu durumda Bajaj fiyatları düşcek mi?yoksa mevcut kar oranına ilave edilip daha çok kar etmek için mi kullanılacak?
    Olcay Avşar bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Mehmet_SIRLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Aralık 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1290SDGT
    Yerli üretim, tasarım ve mühendisliğinden başlayarak yapılacak ise destekleriz. Ama parçalar çinden getirilip burada monte edilecek ise bence bu yerli üretim sayılmaz. Ayrıca 50cc yada 100 cc ile trafiğe çıkılmaz çok riskli. Anca pazar sabahları marketten ekmek peynir almaya gidersin. Sağlam ve güçlü motorlar olur ise bende kullanırım. Bir 1290 SD GT beklemiyoruz ama yinede kalite ve gücü yerinde olmalı.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)